Köröm

Rimmel Rita Ora lakkok | Pink pöttyös körmök

10:00:00

Aki Instagramon követ, az már láthatta ezt a lakkozást tőlem, még augusztus közepén, de itt a blogon a körmös posztokkal kicsit meg vagyok csúszva, ezért később látjátok őket mindig itt, ameddig be nem érem magam. Ez a rózsaszín kombináció tehát még nyárra készült, de szerintem még így ősz elején is megállná a helyét.A mai poszttal 3 legyet ütöttem egy csapásra. A Rimmel sajtótájékoztatón kapott lakkok közül három, egymáshoz teljes mértékben illő körömlakkot válogattam össze, és ezzel készítettem el a manikűrt. Ha a lakkok minőségéről, ecsetéről illetve pigmentáltságáról olvasnátok többet, akkor ITT megtehetitek. A nagy illetve a kisujjamra a világosabb rózsaszín 203-as Lose your linerine árnyalatot, a mutató és a gyűrűsujjamra a 703 White hot love, a középső ujjamra pedig a 323-s Don't be shy árnyalatot használtam 2 rétegben.


Ezekre az alapokra jöttek a nagyobb méretű pöttyök. Hihetetlenül gyorsan és egyszerűen elkészíthető manikűr, és mégis kicsit mutatósabb mintha csak egyszínűre kifestettem volna őket.


Hogy tetszenek nektek ezek az árnyalatok? Szeretitek a pöttyös manikűröket?

You Might Also Like

21 megjegyzés

 1. Nagyon jól néz ki, olyan csajos és vidám :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem a minta nélküli változat is nagyon tetszik. Persze a kész mani is szuper! :) Be kéne már szereznem egy pontozó készletet, mert az egyetlen pindurka fejű pontozómmal igencsak meg szoktam szenvedni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Egy pontozókészleten én is gondolkozom, mert egy kétvégű Essence pontozóval ügyködöm én is, de ha igazán nagy pöttyöket szeretnék, akkor igen csak meg kell vele szenvedni :(

   Törlés
 3. Pszt, titok... ha én nagy pöttyöt szeretnék, anyu tűpárnája felé veszem az irányt. A hosszabb, nagyobb műanyagvégű gombostű tökéletesen alkalmas erre a munkára :)
  A manikűröd irtó aranyos :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi, ez egy nagyon jó kis megoldás :) Azonban vannak a gombostű fejnél is nagyobb fejű pontozók. Na nekem ezekre fáj a fogam. :)

   Törlés
  2. Nem átlagos tűről beszéltem. Hanem pld ilyenről: http://www.hungarybox.com/product/szinesfeju-gombostu/
   Na ezekkel lehet szép nagy pöttyöket csinálni :)

   Törlés
  3. Jaaaaaa :O Na ez már más. Ilyet még soha nem is láttam.

   Törlés
 4. nagyon tetszenek ezek a színek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagy kedvenceim a rózsaszínek, úgyhogy igazából bármilyen árnyalatban jöhetnek :D

   Törlés
 5. A pöttyös mintás körmök tetszenek a legjobban, de így egyben is nagyon jól mutatnak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek igazán örülök :) Én is imádom a pöttyöket :)

   Törlés
 6. Annyira szuperül passzolnak ezek a szinek. Csodaszép lett!

  VálaszTörlés