divat

Sheinside ruhák őszre

10:00:00

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egybe részes ruhákat leginkább ősszel szeretek hordani, egy jópofa harisnyával, kardigánnal megspékelve. A Sheinside oldalán október 3.-áig lehetőségetek van hatalmas kedvezményekkel megvásárolni jobbnál jobb rucikat akár hétköznapokról, akár egy jelesebb alkalomról legyen szó.


Én ma összeválogattam nektek néhány mutatósabb darabot, amelyeknek az árára kattintva eljuthattok a Sheinside felületére, ahol további képeket és információkat kaphattok a termékekről. 


Egyszerű pamut ruha, amelyet kedved szerint feldobhatsz a kedvenc kiegészítőiddel, sálaiddal, dzsekijeiddel. 


Egy lengébb, alkalmibb ruha, ami tökéletes lehet például egy őszi esküvőre, vagy akár egy elegánsabb vacsira is. 


Nagyon különleges és igazán figyelemfelkeltő megjelenésed lesz ebben a ruhában, azt garantálom. 


Bár így elsőre talán egy alkalmi ruhát láttok ebben a sárga fekete kombinációjú ruhában, ám ha picit jobban belegondoltak, jól mutatna egy lapos talpú bokacsizmával és egy fekete bőrdzsekivel is, nem ? :)


Azt mondják, hogy a keresztbe csíkos nem a ducik mintája. Ez a ruha azonban annyira különlegesen csíkozott, hogy az oldalsó betétnek köszönhetően 3-4 kilót garantáltan lefarag a viselője oldalából. 


Igazán különleges, és inkább alkalmi megjelenést kölcsönző csipke betétes ruha. 


Szintén egy nagyon különleges háttal rendelkező ruci, ami egy kabáttal visszafogott klasszikus fekete, kabát nélkül viszont egy roppant dögös szerkó. 

Az általam kiválasztott néhány darabon kívül természetesen számos ruha vár még benneteket, amelyeket az alábbi képre kattintva érhettek el. You Might Also Like

1 megjegyzés