őszi

Autumn TAG | Ősz TAG

10:00:00

Zitu blogján láttam néhány héttel ezelőtt ezt a TAG-et. Ilyenkor, ősz derekán, mindig hatalmába kerít az ősz-láz, és imádom olvasgatni másik Tag-jait, és én is késztetést érzek arra, hogy elkészítsek egyet-kettőt. Ez idén sem lesz másként. Ma az én válaszaimat olvashatjátok :)Mi a kedvenc őszi italod?
Nem vagyok az év egyik időszakában sem az a típus, aki kávét vagy kakaót szürcsölget, mert nem szeretem egyiket sem semmilyen formában sem. Ha viszont egy hűvösebb őszi nap után hazaérek, akkor sokszor nagyon jól esik egy bögre forró tea, de abból is a legegyszerűbb, hagyományos ízesítésű. Nem szeretem a különlegességeket.


Melyik kiegészítőre szavazol: sál, csizma vagy kesztyű?
Ősszel kesztyűt nem szoktam hordani, kivétel akkor extrém hideg az idő az évszakhoz képest. A sál viszont szinte minden nap az öltözékem része különösen a hűvösebb időkben. Szeretem a kötött, a kör, a vékonyabb, a mintás, az egyszínű darabokat is, egyszóval mindent. Egyrészt a melegítő funkciója miatt, másrészt szerintem elképesztően fel tudja dobni a legegyszerűbb outfitet is. 


Milyen zenét hallgatsz legszívesebben ősszel?
Általában ugyanazokat mint az év más szakaszaiban. Zenék terén általában a pop zenék azok amelyeket a legszívesebben hallgatok. 


Milyen illatot/parfümöt használsz az évnek ezen szakában?
Ilyenkor kezdek áttérni a virágos, gyümölcsös, cukros nyári illatokról a nehezebb, vaníliásabb illatokra. Ezek közül szeretném kiemelni a Playboy VIP parfümét, amit ősszel és télen kifejezetten szeretek viselni, illetve a B.U. heartbeat illatot. A nagyon fűszeres parfümöket viszont annyira nem szeretem magam, így ilyesmiket nem használok még ősszel sem. 


Kedvenc gyertyaillatod ősszel?
Nem szoktam igazán illatgyertyákat égetni, ami biztos vagyok benne, hogy annak tudható be, hogy még sosem volt szerencsém a híres neves Yankee candle termékek egyikéhez sem. Őszinte leszek. Én drágának tartom őket és mivel egyéb illatgyertyát sem égetek szívesen, ezért nem ruháztam be eddig egyetlen egyre sem. 


Mit szeretsz leginkább az őszben?
Leginkább a kellemes, melengető napsütéses időt - ami mondjuk idei őszre nem jellemző - , a szebbnél szebb színekben tündöklő faleveleket, a színes avart, az avar illatát, a kötött pulcsikat, sálakat.


Kedvenc őszi smink?
Ősszel szívesen nyúlok a burgundi, a rezes és az aranyba hajló árnyalatok után. Ezeknek különböző kombinációját imádom szemhéjfestékként használni. Valamint mostanában az élénkebb színes smink elsatírozásához nem a megszokott drappos, világosbarna árnyalatokat használom, hanem a mályvásabb tónusú színeket. Pirosítóként is egyre többet használok ilyesmit.


Mit vársz a legjobban az őszben?
Legjobban talán néhány meleg, napsütéses hetet vagy napot és egy pár nap pihit, hogy ezt a jó időt, amit kívántam ki is tudjam élvezni.

Nos ennyi lett volna ez az őszi TAG, amit töltsetek ki ti is ha van kedvetek, illetve ha nincs blogotok, akkor kommentben is szívesen olvasnám a ti válaszaitokat.

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. A Jankee Candle gyertyák szerintem is túl vannak árazva, pedig nagyon jól mutatnak. Én az illatkínálat miatt gondolkozom pár tart beszerzésén, azoknak elfogadható az ára is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az illataik miatt nagyon csábítóak, a tart-ok kipróbálásán azonban gondolkozom én is :)

   Törlés
 2. Ide is leírom, amit mindenhova, mert nem bírok magammal :-D A hónap illata akcióban igenis megérik az árukat a YC gyertyák, mert míg egy drogériás, 1000 Ft körüli ég 20-30 órát, addig az 5000 Ft-os óriásgyertya 110-150-et biztosít. Tartot pedig érdemes kipróbálni, mert teljesen más dimenzióba kerül az ember gyertyákról alkotott képe vele – a műillatú drogériás gyertyák leszavazásra kerülnek, és csak nagyon kevés állja meg a helyét mellettük. Azért persze remélem, hogy idén is le tudok majd csapni a DM saját márkás mézeskalácsosára... :-) Már tudom is, mit kapsz tőlem a legközelebbi találkozásunkkor :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aki nagy gyertyamániás annak kétségtelenül megéri, de én drogériás gyertyákat sem szoktam vásárolni, mert nem vagyok az a "gyertyás lány". Abban viszont biztos vagyok, ( már csak a te leírásaid alapján is ) hogy szuper jó kis gyertyák ezek.
   A találkozót pedig valamikor tényleg össze kéne hozni még az ősz folyamán :)

   Törlés