Catrice Pure shine ajakbalzsam | 060 Go FlaminGo !

by - október 22, 2014

Még a múltkoriban, talán valamikor szeptemberben emeltem le a Rossmannban a Catrice pultjáról ezt a színezett ajakbalzsamot. Nincsenek nagy elvárásaim ha ajakbalzsamról van szó, mert szerencsére nem hajlamos kicserepesedésre a szám. Ezét leginkább csak ősszel és télen használok valami színezett ajakbalzsam szerűséget. 





A Catrice márkánál megtalálhatjátok 1500 Ft -ért, jelenleg 7 árnyalatban, melyek között vannak szinte teljesen színtelenek, illetve akadnak olyanok is, amelyek egészséges rózsaszínes, barackos vagy rózsás színt adnak az ajkaknak. Az én választásom is inkább az utóbbira esett. A 060-as Go FlaminGo egy narancsos-korallos árnyalat, amely ad némi színt az ajkaknak.



Viszont most ejtenék néhány szót az állagáról és a teljesítményéről is, hiszen ennél a terméknél elsősorban ezek a fontosak. A textúra nagyon tetszik, mert nem nagyon zsíros, picit inkább viaszosnak mondanám, ami nagyon könnyedén siklik az ajkakon. Hogy mennyire segíti az ajkak hidratáltságát? Arra ne számítsatok, hogy a cserepes ajkakat rendbe hozza, mert azt nem. Viszont aki erre nem hajlamos túlzottan, annak megelőzésképpen jól jöhet a hűvös reggeleken. Természetesen egy Carmex vagy egy Labello ajakápolóhoz ne hasonlítsátok, mert a közelükbe sem ér. 



Ahogy bármely más ajakbalzsamnál is megszokhattuk, ebben az esetben is egy csavaros megoldással találkozhatunk. 



Az előbbiekben körülírt színt most megcsodálhatjátok a kezemre felkenve, illetve az ajkaimra is. 




Az én szám szereti, mert nagyon kellemes a színe, illetve szépen beszívódik a reggeli utazgatás közben. Mint mondtam, nekem nem okoz problémát, hogy nincs extra tápláló hatása, én megengedhetem magamnak. Ha más tekintetben nem is, ebben legalább szerencsés vagyok. Amennyit kell, annyit hidratál, így én jóban vagyok vele.

Ti próbáltátok már?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik ez az enyhe barackos fény, amit ad az ajkaidnak :) Nekem is van hasonlóm, csak az Astor és picit mintha erősebb lenne a színe, de ehhez hasonlóan az is barackos árnyalat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Astor hasonló termékét már én is többször próbálgattam a drogériákban, és annak valóban sokkal sokkal erősebb színe van :)

      Törlés