Halloween manikűr | The darkest night

by - október 26, 2014

Úgy érzem, hogy idén sem múlhat el a Halloween, egy ilyen témájú körömminta nélkül a blogon. Ha tudok rá időt szakítani, akkor a Halloween szellemében szeretek elszöszmötölgetni és alkotni valami időigényesebbet. Tavaly egy olyan manikűrt készítettem, ahol minden ujjamon más minta szerepelt, így ha csak egyetlen minta is megtetszett az 5 közül nektek, akkor azt akár mind a 10 körmötökre elkészíthettétek. Idén viszont egy kicsit másabb jellegű díszítést kreáltam. Ha nem láttátok a tavalyit, akkor IDE kattintva megleshetitek azt is.


A mai alkotásom egy picivel egyszerűbb a tavalyinál. Ez ugyanis csak egy egyszerű ombre alapra készült minta, ami szintén nem igényel nagy kézügyességet csak egy pontozót és egy vékony ecsetet. Az ombre alapról csak annyit írnék, hogy annak érdekében, hogy szebb legyen az átmenet, a fekete és a lila közé még festettem a szivacsra egy nagyon nagyon sötét lilát is. Így sokkal egyszerűbb elérni a szép, fokozatos sötétedést. 


A bagoly egész teste pontozóval készült. A denevér óvatos, vékony ecsetmozdulatokkal és egy kis türelemmel :) Ha elkészítitek ügyeljetek rá, hogy a fekete bagoly mintára ne fessetek rá rögtön a sárga körömlakkal, mert nem fog látszódni rajta. Ennek az elkészítése úgy történik, hogy először egy fehér lakkal megrajzoljátok a szemeket, Majd ha megszárad, erre jöhet rá a sárga. A legfontosabb pedig a tetejére egy gyorsan szárító fedőlakk és jó sok türelem. 

 photo IMG_0445_zpsaf379903.jpg


Nem ígérem biztosra, de ha még lesz időm, akkor előfordulhat, hogy Halloween-ig még felkerül mégegy Halloween mintájú köröm, talán valami töklámpásos, ha összejön :)

Ez hogy tetszett ? Egyáltalán szeretnétek még egy, töklámpásos körmöt Halloween-ig ?

You May Also Like

30 megjegyzés

 1. Szuper lett, nagyon ügyes vagy, hogy saját kezeddel ilyesmit festesz! :)
  Én örülnék még egy, töklámpásos manikűrnek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Igazából egy kellően vékony ecset kell csak hozzá, ha az van, akkor már csak türelem kell :D
   Remélem sikerül megcsinálnom a hét közepe fele a tököset is :)

   Törlés
 2. Baromi jó lett , nagyon tetszik:)

  VálaszTörlés
 3. Az, hogy tetszik nem is igazán megfelelő szó, mert imádom! A színátmenet tökéletes, meg a színválasztás is, a figurák pedig hihetetlen jók lettek :) Le a kalappal előtted!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaaaj köszi ^^ :) Aranyos vagy nagyon.

   Törlés
 4. Nagyon jó lett, igazán egyedi! :)

  VálaszTörlés
 5. Válaszok
  1. Köszi :) Örülök, hogy neked is tetszik :)

   Törlés
 6. Szép halloween manikűr, én most töklámpásat készítettem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Én is tervezek még egy töklámásat, remélem lesz rá időm :)

   Törlés
 7. Nagyon tetszik, és a színei is szuperek :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, bár szerintem egy picit a háttér lehetett volna világosabb, hogy a bagoly meg a denevér jobban érvényesüljön, de most már mindegy :)

   Törlés
 8. Nagyon édi az a lógó denevér. :D

  VálaszTörlés