Bőrápolás és sminkelés

Halloween smink | Witch

10:49:00

Közeleg a Halloween, ezért ismét elkapott a hév, hogy kreáljak valami maszkot, amit ti is el tudtok készíteni egy Halloween buliba. Viszont sajnos rá kell döbbennem, hogy ez nem az én asztalom, tehát nem lett olyan szép mint szerettem volna, de remélem sikerült nektek egy kis ötletet adnom. 
Első lépésként már rögtön egy eléggé ijesztő, és furcsa vonalat kell húznunk fekete szemhéjpúder segítségével az orr szélétől kezdve a szemöldök felett, majd ezt ki kell vinni egészen a hajtövekig. Borzalmasan fogtok kinézni, de na aggódjatok, lesz ez még rosszabb is :D Egyébként ezt a vonalat és egy ferde fejű, vágott ecsettel készítettem.


A vonalat aztán elkezdtem elmaszatolni. Majd egy pici feketével még sötétebbé tenni. A lényeg a satírozáson van. Szánjatok minden egyes lépésnél legalább 5 percet a satírozásra. 


Végül pedig a kimaradt területekre felvittem egy kékes-lilás árnyalatú szemhéjpúdert. Egy nagyobb, laza szőrű ecsettel jól eldolgoztam a képen látható formában. 


Hogy kellően drámai legyen a hatás, használtam műszempillát, illetve a szemöldököm fölé egy cuki kis pókhálót rajzoltam fekete szemceruzával.


Az arc kontúrozása és pirosítása egy fekete és egy lila szemhéjpúderrel történt. A számon pedig fekete szemceruzát és lila rúzst keverve használtam. 


Ennyi lenne. Tudom, hogy nem tökéletes, de mint már az elején is említettem, remélem, hogy tudtok belőle hasznosítani valamennyit egy egy szellemes partira. 

Ne feledjétek, ezzel a Halloween-nek nem volt vége itt a blogon, hiszen csütörtökön még érkezem egy tökös manikűrrel. :)

You Might Also Like

16 megjegyzés

 1. Szerintem nagyon klassz, olyan Pókkirálynős :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is a pókkirálynő jutott eszembe róla :D

   Törlés
 2. Pedig szerintem über jól néz ki :) Ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy neked tetszik :) Én nem vagyok 100%-ig elégedett sajna

   Törlés
 3. Szerintem nagyon durván jól néz ki! :D Tök jó lett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi köszi ^^ :) Örülök hogy neked tetszik :)

   Törlés
 4. Szupi lett :) már csak a tépett haj és a banya kalap hiányzik :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Igen igen, azt hiszem hogy kiegészítőkkel egészen jól fel lehetne dobni :)

   Törlés
 5. Nagyon jól néz ki! :) Egy kalap tényleg hiányzik, de gondolom nem tartasz otthon boszorkány kalapot :D így ezt most elnézem neked :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Hát valóban nem szokásom ilyesmit tárolni a szekrényben a ruháim között :D

   Törlés
 6. szuper smink lett, tetszik nagyon!!!

  VálaszTörlés
 7. Válaszok
  1. Köszi szépen :) Sajnos én nem mondanám közel sem precíznek, de jövőre is igyekezni fogok, aztán egyszer majd csak belejövök ebbe is :)

   Törlés