Őszi körmök | Falling leaves

by - október 08, 2014

Azt hiszem leginkább az ősz, a halloween és a karácsony hangulata mozgat meg a leginkább, pláne ha alkotásról, körömfestésről van szó. E három témában nagyon szívesen festek a körmömre különböző mintákat, így itt volt az ideje egy igazán őszies manikűrnek is. A mai bejegyzésben ezt leshetitek meg. :)
Ha az őszi körömlakk színek közül három fő kedvencemet kéne felsorolnom, akkor a barna, a burgundi és az arany lenne az. Ezek az árnyalatok azok, amelyek a leginkább visszaadják a hulló falevelek gyönyörű játékát. Ezért a mai manikűrben is e három színt variáltam tetszésem szerint. 


A barna lakk a nagy, a mutató és a kisujjamra került fel, ami az Oriflame Brown árnyalata. Az arany pedig mi lehetne más, mint a Lovely Snow dust kollekciós csillámos arany lakkja. Ebből kerültek pontok a barna lakkra, hogy picit oldják a komorságot. A középső ujjamra pedig a Lovely nude lakkja került, majd erre különböző pirosas lakkokból összekevert levél minta. Tudom, nem olyan szabályos és precíz, mintha nyomdával készült volna, de én szeretem a kézzel festett mintákat a körmömön, még ha nem is olyan szabályosak, akkor is. A levél formáját először piros lakkok segítségével alakítottam ki, majd miután megszáradt a közepébe egy barna lakk segítségével meghúztam a fő eret, majd a levelek szélét kidekoráltam egy kis arannyal ( de nem a Snow dust-tal ) . 
Igazából ennyi lenne, nem egy nagy ördöngösség elkészíteni és mégis nagyon jól mutat. Igazi őszi hangulatot áraszt :) 

Nektek hogy tetszett? Szeretitek az őszi mintájú körmöket? Halloween környékén szeretnétek látni egy-két kézzel festett halloween mintájú körmöt?

You May Also Like

12 megjegyzés