Őszi körmök | Falling shimmers

by - október 16, 2014

Mint azt már múltkor is írtam nektek, imádok őszi hangulatú körmöket készíteni még akkor is, ha nincs időm túl komplikált mintákra. Így volt ez most is, azonban az őszi hulló levelek színvilágát szerettem volna viszont látni a körmeimen, ezért narancs, vörös és zöld csillámport kevertem össze, amelynek keveréke tökéletesen illett egy egyszerű nude lakkozáshoz.  
Az egész elkészítése nagyon egyszerű. Első lépésként 2 réteget kentem fel egy régebbi Essence nude lakkból, amit hagytam jól megszáradni.


Ezt követően egy, már feleslegessé vált papírlapra pöttyentettem ki egy kevés átlátszó lakkot, amelyhez hozzászórtam a vörös, a zöld és a narancssárga csillámport. Ezt jól összekevertem, és egy régi körömlakk ecsetével felkentem a körmeim tövébe. A végén az egészet egy átlátszó fedőlakkal fixáltam. 


Ahogy megcsillant a körmeimen a napfény csak úgy szikrázott az egész. 


Ez lett volna a három szín külön külön, amelyeket használtam. Az elején kicsit féltem, hogy a narancs túlzottan kirikít majd, de a másik két sötét színnek hála sikerült eltompítani a vibráló árnyalatát. 


A csillámporokat a Bornprettystore 12 darabos csillámporpalettájából használtam, amelyet ti is megrendelhettek IDE kattintva. Valamint a "nailart" fülre kattintva további számos csillámcsoda és egyéb díszítő körül válogathattok. 

Ha pedig rendelésre adjátok a fejeteket, akkor használjátok az ALBQ10 kódot, melynek segítségével 10% végösszegi kedvezményben részesülhettek. 

Nektek hogy tetszik ? Szeretitek az egyszerűbb manikűröket? Ti miket készítetek ha nincs sok időtök bonyolultabb mintákra ?

You May Also Like

10 megjegyzés

 1. Ez a csillámkombináció számomra egytől-egyig a falevelekre emlékeztet a körmeiden, nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy téged is :D Ezek szerint sikerült átadnom másnak is az elképzelésemet :)

   Törlés
 2. Jajj de kis szép lett, nagyon szeretem ezt a kombinációt, az ilyen manikűröket :).

  VálaszTörlés
 3. Nekem karácsonyos. :3 Tavaly manikűrvadászra vadásztam egy hasonló manit Ingridtől. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igaz, olyan mint a karácsonyi fények :)

   Törlés