Bőrápolás és sminkelés

Őszi smink | Burgundy forever

10:00:00

Úgy emlékszem, hogy elég régen volt már lépésről lépésre smink a blogon, ezért úgy döntöttem, hogy készítek valamit. Mivel már javában tombol az ősz, ezért mindenképp valami őszies színű sminket szerettem volna készíteni, amit én a hétköznapokon is lazán viselek, viszont szerintem alkalmakra is tökéletes. Hogy hogyan is készült pontosan ? Olvass tovább. 
Elsőként az egész mozgó szemhéjamra a Sleek Showstoppers paletta sötét burgundi árnyalatát vittem fel. Nem kell hogy a szélei tökéletesek legyenek, ezek szélei úgyis elsatírozásra kerülnek. A satírozáshoz és egy világos, szigorúan matt barna színt választottam az MUA palettából. Egy nagy fejű pufi ecsettel satíroztam el jó alaposan. Majd szintén az MUA palettából egy sötétebb, de már fényes sötétbarna árnyalatot használtam, amit a mélyítővonalba vittem fel, a burgundi és az előbbi világos barna találkozásához. Ezzel mélyítettem picit a szemeket. Az előbbi sötétbarna széleit óvatosan elkezdtem satírozni, viszont óvatosan, nehogy teljesen eltűnjön, vagy nagyon elhalványítsam a burgundi árnyalatot. Ezt követte a szemzug és a szemöldökcsont kiemelése, de csak egészen halványan. Ehhez az Essence Hello Autumn trendkiadásának highlighterét használtam. Majd egy mutatósabb tusvonal következett. A smink befejezéseként az alsó pillasort is kiemeltem a burgundi árnyalattal, majd a felső szemhéjon megerősítettem ugyanezt. Természetesen a szempillaspirál kihagyhatatlan lépés most is, mint mindig :)


Ennyi lett volna. Ezt feldobhatjátok egy élénkebb ajakszínnel is, én viszont most egy hétköznapibb verziót szerettem volna, így egy natúrabb ajkat választottam hozzá. 

You Might Also Like

16 megjegyzés

 1. Gyönyörűen kiemelte a szemed! Nagyon jól áll :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de aranyos vagy köszönöm szépen :)

   Törlés
 2. Milyen szempillaspirált használtál? Nagyon szép lett egyébként a smink! :)

  VálaszTörlés
 3. A pilláid tetszenek a legjobban, a burgundi színt szerintem nem adják sajnos teljesen át a képek, de így is szép lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most kivételesen én is elégedett vagyok a szempilláimmal. :D A színek miatt pedig nagyon dühös vagyok de szinte sosem sikerül visszaadni úgy képeken ahogy szeretném. A valóságban ennél sokkal jobban ki lehetett venni a burgundi árnyalatot.

   Törlés
 4. A színek sajnos tényleg nem jönnek át teljesen, emiatt én is mindig mérgelődök, de attól még nagyon szép smink és jól áll! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép smink lett, mint mindig! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaaj de aranyos vagy :D Köszönöm szépen :)

   Törlés
 6. Ha egyszer választanod kell, hogy milyen színű szemfestést kell viselned onnantól kezdve mindig, mindenképpen hasonlót válassz, mert eszméletlen jól áll :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Húúú köszi :D Egyébként ritkán hordtam eddig ilyesmi színeket a szememen, de élőben nekem is egészen megtetszett. Sajnos a képek azt nem adják vissza :( De megígérem ha egyszer összefutunk így festem ki magam, hogy lásd élőben is :D

   Törlés