csillámos

Golden Rose Jolly Jewels 104 | Perfect manicure for Fall

10:00:00

Már többször említettem nektek, hogy az idei ősz nekem egyértelműen a mályvás árnyalatokról szól. Nem értem egyébként, hogy miért, mert ezelőtt nem szerettem ezt a színt túlzottan. Ezért ma is egy mályvás körömlakk párosítást láthattok tőlem, amit egyszerűen imádtam hordani.

A manikűrhöz használt két lakk: az Essence régebbi szortimentjéből származó What's my name, és egy újdonsült szerzemény, a Golden Rose Jolly Jewels kollekciós 104-es árnyalat. Mikor felkentem a Golden Rose lakkot, akkor elképesztően meglepődtem és csalódtam. Pozitív értelemeben. Sosem minősítettem le a Golden Rose lakkokat, hiszen eddig minden egyes darabbal elégedett voltam, viszont ebben az esetben arra számítottam, hogy ez egy egyszerű rózsaszínes csillámos fedőlakk lesz. Nos ez nem így történt. 2 vékonyabb rétegben annyira gyönyörűen befedte a körmömet, hogy csak ámultam és bámultam. De hogy ne haladjak hirtelen ennyire előre, írok néhány szót a csomagolásról és a kiszerelésről is. A szögletes körömlakk üvegek nálam mindig nagy kedvencek, mert nagyon jól tárolhatók a fiókban egymás mellett. Tudom, hogy nem ez az elsődleges szempont, de mindenképp szerettem volna megemlíteni. A csoda, ami ebben a szögletes üvegben rejlik, az 10,8 ml, ami mindösszesen 840 Ft a Nailland standnál az Árkádban, illetve most már a Westendben is. Az üvegben meglapuló ecset teljesen hagyományos, szögletes. Én leginkább a kerekített fejű ecseteket részesítem előnyben, de most ezt a glitteres lakkot nagyon könnyen fel lehetett vinni, mert nem kellett figyelni az egyenletességre és a csíkozódásra. Nagyon szépen elterül a körmökön, és egy vastag rétegben is tökéletes a fedése. A száradás könnyítése érdekében én inkább 2 vékonyabb réteget alkalmaztam. Itt pedig már élesben láthatjátok, az Essence lilás mályvás lakkja mellett. A képeket nem aznap lőttem, amikor a manikűr készült, mert sajnos kegyetlenül rossz fényviszonyok voltak, viszont másnak is hibátlan volt még a lakkozás, aminek nagyon örültem. Az 5. nap közepén pattant meg a középső ujjam sarkánál ez a glitteres csoda, amiért szintén jár a piros pont neki. Egyetlen hátulütője a dolognak, hogy elképesztően nehéz lemosni, ezért csak úgy lehet bármiféle idegeskedés nélkül lemosni, ha alufóliás technikát alkalmazunk. 

Összességében tehát én nagyon nagyon meg vagyok elégedve ezzel a lakkal, és tiszta szívemből ajánlom nektek is, hogy próbáljátok ki valamely árnyalatát. Biztosan nem bánjátok majd meg, ha becsusszan a bevásárlószatyorba. 

Nektek hogy tetszik? Én imádtam hordani ezt a kombót :)

You Might Also Like

19 megjegyzés

 1. Tényleg gyönyörű, ezzel az essence lakkal párosítva pedig egyszerűen mesés *-* Nagyon tetszik :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök hogy nem csak nekem tetszik így együtt a kettő 😊

   Törlés
 2. Nagyon szépek együtt. :) az essence nekem is megvan, nagyon szeretem viselni. :)

  VálaszTörlés
 3. Elképesztően jól mutat ez a 2 lakk együtt! *.*
  A Golden Rose-t legszívesebben most azonnal felkenném mind a 10 körmömre, ha meglenne! :)
  Karácsonyra lesz egy nagy rendelésem a Nailland felé és ez a kis csoda is benne lesz a csomagban, most már biztos!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg érdemes rá szert tenni bár nem könnyű a Naioland kínálatából válogatni, mert túl sok a szép lakk amiből választani lehet. :D

   Törlés
 4. Gyönyörűséges. Véletlenül elírtad a lakk nevét a címben, és a címkék között is Flormar van feltüntetve a Golden Rose helyett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszi hogy szóltál észre se vettem. :D

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Örülök neki, hogy nem csak nekem tetszik ennyire :)

   Törlés
 6. Tökéletes páros, nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy neked is tetszenek együtt :)

   Törlés
 7. Válaszok
  1. Ugye??? ^^ Úgy szeretem őket együtt :)

   Törlés
 8. Jaj, de szépek együtt! Nagyon illenek is Hozzád, igazán nőies lakkozás :-)

  VálaszTörlés