Golden Rose Holiday kollekció - 58

by - november 15, 2014

A legutóbbi Nailland rendelésem alkalmával végre sikerült lecsapnom erre a különleges színekben játszó homoklakkra a Golden Rose márkától. Azóta már többször láthattátok a blogon, hiszen szerepelt már az őszi top 10 körömlakk között, illetve az októberi kedvencek között is. Ezek után pedig úgy éreztem, hogy megér még egy külön bejegyzést is, hogy megmutassam nektek felkenve is.

Az üveg formája nem a jól megszokott és ismert Rich color üvegforma, ( amit én nem mellesleg imádok, mert szerintem nagyon elegáns ) hanem egy kocka forma, hasonló ezüst kupakkal. Az űrtartalom pedig 11,3 ml.


Az ecset hagyományos, szögletes forma. Rengetegszer írtam már, de leírom most is, hogy nekem a legnagyobb kedvencem a legömbölyített fazon, de ennek ellenére nem utálom a hagyományos ecseteket sem. De miért is fecsérlek én fölösleges mondatokat a külső megjelenésre és a csomagolásra, ha belül egy csodaszép lakk lapul. Legalábbis az üvegben csodaszép. Nézegettem rendelés előtt rengeteg képet róla, de picit féltem, hogy a tökéletesen megvilágított fotók és az üvegben pompázó gyönyörűség nem tükrözi a valóságot. Hiszen számtalanszor előfordult már, hogy az üvegben ezer meg ezer színben pompázott egy lakk, a körmeimen pedig egy unalmas, egyszínű lakká avanzsálódott. A sötétbarna alapban csak úgy nyüzsögnek a szebbnél szebb színekben játszó csillámok. Van itt arany, bordó sőt még lila és olajzöld is. A körmökön pedig mindenféle fedőlakk, vagy különleges megvilágítás nélkül így fest. Egy picit snassznak és fénytelennek éreztem. Nem mondom, hogy nem látszanak benne a csillámok, mert hazudnék, viszont elmarad az a wow hatás, ami az üvegben abszolút megvolt. 
Ezért gondoltam egyet és kentem rá fedőlakkot. Bár elméletileg ez egy homoklakk, senki nem mondta, hogy erre nem lehet egy átlátszó réteget húzni. Különösen úgy, hogy nem arról a nagyon érdes, hanem annál sokkal kevésbé rücskös fajtáról van szó. Nos így már sokkal sokkal jobban tetszik. Sokkal jobban érvényesülnek benne a különféle színek. Így már nagyon sokan dicsérték a körmeimen is :)

Összességében azt tudom elmondani róla, hogy egy igen csak különleges lakkról van szó, amivel drogériában biztosan nem lehet összefutni. Ennek ellenére a Nailland standnál sem kell érte egy vagyont otthagyni. 890 Ft-ért hozzájuthatunk. Valamint nézzétek meg élőben, vagy a weboldalon a további 32 árnyalatát ennek a kollekciónak. ( ITT ) Fedőlakkal, illetve ha nektek tetszik fedőlakk nélkül, akkor úgy is ajánlanám nektek, mert egy nagyon különleges őszi-téli árnyalat, amely nem mellesleg iszonyatosan tartós is :)

You May Also Like

14 megjegyzés

 1. Nekem is pont ez van a körmeimen, és nagyon szeretem én is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megunhatatlan, főleg ilyenkor ősszel és télen :)

   Törlés
 2. Én mindig fedőlakk nélkül használom, és imádom. :D Már csoporttársaim is ki vannak rá élezve, amint megpillantják, hogy ezt a lakkot hordom, percekig forgatják az ujjaimat és csodálják a lakkot. :D Számomra fedőlakk nélkül, két rétegben is tökéletesen érvényesül a lakk szépsége, csillámai.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy sem rossz, de nekem jobban tetszik azzal a plusz csillogással, amit a fedőlakk nyúlt neki. Azzal még inkább előjönnek a szebbnél szebb csillámok :) Egyébként az enyémen is mindig nézegetik, mert ahányféle fényben nézzük, annyiféle színű ez a lakk :)

   Törlés
 3. Imádom ezt a lakkot, egész héten pont ez volt a körmeimen :) Nagyon különleges színe van, nehéz is visszaadni képeken, mert az a sok rezes-rozsdás csillám inkább élőben jön elő, legalábbis mikor én próbáltam fényképezni így volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos valóban nagyon nehéz visszaadni az eredeti árnyalatot :(

   Törlés
 4. Szia!
  Nagyon szép a lakk de valahogy nem olyan mint a Lovely homoklakkjai...anno nem sikerült beszereznem a Snow dust kollekcióból a fehéret, sajnos mindenhol elfogyott, de az ezüst és az arany megvan :) nagyon szeretem őket.
  Klau

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez tény és való, hogy textúrában sokkal finomabb, ami miatt én személy szerint kényelmesebb viseletnek tartom úgy, ha mind a 10 körmömre felfestem. Plusz ez nálam most kapott még egy fedőlakkot is, ami még inkább leegyenesítette a felületét :)
   Az viszont kétségtelen hogy a Lovely Snow dust kollekciója hatalmas szenzáció volt, ami nem csoda, hiszen szuperek azok a lakkok. Nekem is megvan az arany és az ezüst :)

   Törlés
 5. Olyasmi, mint a Moyra: Audrey lakkja, csak homoklakkban, tetszik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen igen, nagyon hasonló valóban :))

   Törlés
 6. Meseszép ez a lakk, legközelebb, ha járok Nailland standnál, jobban szemügyre is veszem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp nézd meg :) Akármennyire is igyekeztem a képekkel, hogy visszaadják a valóságot, azért sajnos nem teljesen sikerült :(

   Törlés