Őszi smink | Hulló aranysárga falevelek

by - november 03, 2014

A legutóbbi lépésről lépésre smink is az ősz jegyében készült, hiszen mikor gyártsak ilyeneket ha nem most? Az viszont egy sokkal hangsúlyosabb, inkább alkalmi burgundi smink volt. Ma azonban valami egyszerűbbet és hétköznapiasabbat szerettem volna. Ennek tudatában alakítottam ki a mai sminket, amelyben ugyan szintén megfigyelhető a burgundi, de összességében leginkább az arany a domináns benne.
A legtöbb szemhéjfestéket az Essence legújabb trendkiadásának palettájából, a Hello Autumn-ból választottam. Elsőként a második árnyalatot, ami egy sárgás arany szín. 


Ez a szín került az egész mozgó szemhéjra.Majd egy nagyobb fejű pufi ecsettel és a paletta sötétebb barnája segítségével mélyítettem a szemem. A mélyítővonalnál használtam tehát ezt a színt, különösen a külső felében. Ennek széleit igyekeztem minél szebben elsatírozni. Majd következett a Sleek palettám gyönyörű metálos burgundi árnyalata, ami a mozgó szemhéj külső egyharmadára került egy ceruza ecset segítségével. Arra ügyeltem, hogy középen az arannyal megfelelően össze legyenek mosva, és ne legyen éles határvonal közöttük. 


Az alsó pillasor külső egyharmadára is felkerült ez az árnyalat. Majd egy viláogos kiemelőszín következett, szintén az Essence palettájából, ami a belső szemzugba és a szemöldök alá, a szemöldökcsontra került. 


Miután meghúztam a tusvonalat, az alsó szempillák tövében a burgundi szín folytatásaként, aranyat használtam, egészen a belső szemzugig. És készen is lennénk. A kész szemsminket kombinálhatjátok egy egyszerű nude szájfénnyel vagy rúzzsal, de használhattok merészebb, burgundi árnyalatot is. 

You May Also Like

9 megjegyzés

 1. Nagyon szép smink és szerintem most látlak először sötétebb/élénkebb rúzzsal, de borzasztó jól áll!! :) Viszont ez az essence paletta nem tűnik valami pigmentáltnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm szépen aranyos vagy. Jól esik a megerősítés ilyen élénk ajkaknál, mert még mindig idegenkedek tőlük egy picit. A paletta nem mondom hogy hiper szuper pigmentált, de én hétköznapokra szeretem :)

   Törlés
 2. Hello I'am Chris From France!!
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  Helló I'am Chris Franciaországból !!
  Van egy csodálatos blog, amely úgy gondolom, hogy bejegyzett International Dictionary Blog. Ön képviseli a Country
  Kérjük, látogasson el az alábbi linkre, és hogyan a blog neve
  Blog URL
  Operatív lízing Of Your Country Melyben Hogyan Session bővül a Country List
  A jobb oldalon, a "zöld lista", meg fogja találni az összes országok és ha rákattint őket, meg fogja találni a nevét, blogok ebből az országból.
  Rendkívül fontos, hogy kövesse a blogot, hogy érvényesítse a registration.Thank szíves megértésüket
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  boldog blog
  ****************

  VálaszTörlés