OUTFIT | Foggy day

by - november 09, 2014

Még október utolsó napjainak egyikén fotóztam ezt az outfitet, de azóta már számtalanszor ébredhettünk ködös reggelekre, úgyhogy mára már teljesen elfogadtam, hogy ez a látvány fogad minden egyes reggel, mikor felkelek. Ebben az outfitben megmutatom nektek a Glamour napokon zsákmányolt azték mintás rucit, mert megígértem nektek, hogy láthatjátok majd felvéve is :)


Mivel már hűvösebb az idő, ezért előkerültek a csizmáim is a cipőszerkény mélyéről. Egy fekete magas szárú darabhoz ( amit egyébként imádok ) párosítottam a rucit.

csizma - HumanicSajnos már muszáj előszedni a csizmák mellé a kötött kardigánokat és pulcsikat is, amiket én igazság szerint nagyon szeretek, mert szerintem nagyon kényelmesek és csinosak. Azt viszont nem szeretem, hogy ezeknek az elővétele mindig azt jelzi, hogy hamarosan beköszönt a tél. 

kardigán - New Yorker?
ruha - Tally WeijlAz ékszereket nem szerettem volna túlzásba vinni, ezért egy nagyobb karika fülbevalót és egy visszafogott Swarovsky nyakláncot viseltem. 

fülbevaló . Bijou Brigitte
nyaklánc - SwarovskyNem tudom ti hogy vagytok vele, de én főként ősszel teljesen rá vagyok kattanva ezekre a minirucikra, mert szerintem nagyon csinosak tudnak lenni. Viszont mégsem érzem azt, hogy egy sulis napra túlságosan csinos vagy feltűnő lenne. 

Végül pedig lőttem néhány fotót, amiket úgy döntöttem beszúrok nektek ide, ennek a posztnak a végére:

Ti hogy álltok az egybe rucikkal? Szeretitek őket?

You May Also Like

10 megjegyzés

 1. Nagyon jó a szett is és a külön képek is :)

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. Köszi :) Örülök, hogy tetszenek :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik a ruhád :) Jó képek lettek!

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. Aranyos vagy, köszönöm szépen :)

   Törlés
 5. Nagyon csinos vagy, a ruha szuper! :)
  Én ilyenkor is jobban szeretem a szoknyákat, ruhákat, ezekben nőiesebbnek érzem magam, mint nadrágban

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Én is pontosan így vagyok vele ahogy te is :)

   Törlés