Az én 2014-es karácsonyom + bejelentés

by - december 26, 2014

Tavaly is készítettem egy rövid összefoglalót a karácsonyomról, amelyben inkább néhány hangulatképet osztanék most meg veletek. Remélem, hogy nektek is olyan kellemes hangulatban telt a karácsony, ahogy elterveztétek és volt időtök a nagy rohanás mellett pihizni is egy kicsit :)
A szenteste készült családi képek közül nem szeretnék megosztani itt egyet sem, viszont szeretném megmutatni a néhány nappal ezelőtt vásárolt csillogós H&M szoknyámat, amiért én most teljesen odáig vagyok. Természetesen szenteste is ezt viseltem. :)


Zoya - Blaze


Karácsony első napján :)


Remélem, hogy a szenteste készült képet leszámítva észrevettétek, hogy a képek minősége sokkal jobb lett. Ez a fantasztikus új fényképezőgépemnek tudható be, amit karácsonyra kaptam. Hihetetlen boldog vagyok, mert szeretek fényképezni, és egy tükörreflexes géppel már sokkal komolyabban lehet, mint egy hagyományos digitálissal. 

Ennek örömére pedig elhatároztam magam, hogy kezdésként - ha minden jól megy - szilveszter előtt még szeretnék elkészíteni egy sminkvideót. Aztán természetesen, ha azt mondjátok, hogy szívesen látnátok máskor is hasonlókat, akkor szívesen készítek még többet :)


You May Also Like

20 megjegyzés

 1. Válaszok
  1. nekem is ilyen van,én tavaly kaptam.:) használd egészséggel. :)

   Törlés
 2. Látszik, hogy sokkal jobbak a képek. Használd egészséggel. :) Várom a sminkvideót is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek igazán örülök, köszönöm szépen :)

   Törlés
 3. Nagyon szépek a képek! Mindig örülök, amikor ilyen szépséges tarka-barka karácsonyfát látok, a miénk is mindig ilyen színes :)))))))))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Nekem is ezek az igazi családi karácsonyfák :D Roskadásig tele mindenféle színű, méretű, és formájú dísszel :) Az üzletekben persze nagyon tetszenek a különlegesebbek, amik fehérek vagy valami modern dizájnúak, de itthonra azokat nem tudnám elképzelni :)

   Törlés
 4. Boldog karácsonyt Niki, nagyon szépek a képek ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen, viszont kívánom neked is :)

   Törlés
 5. A szoknyádért én is oda vagyok, már arany színben is láttam másnál és annyira tetszik! A fenyőfa is csodaszép :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A szoknyát másoknál én is arany színben láttam és eredetileg én is azt szerettem volna de aztán ez a fekete jobban megtetszett meg talán jobban kihasználható :) Ami pedig a fát illeti, sikerült idén egy szép formásat kifogni :)

   Törlés
 6. Használd egészséggel és sok ügyességgel az új gépedet! :) Alig várom a videót! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :) A videóval pedig remélem nem okozok csalódást :)

   Törlés
 7. Nagyon szép képeket csinál, gratulálok hozzá! És várom a smink videót is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) A videót pedig igyekszem mihamarabb elkészíteni :)

   Törlés
 8. Csodásak a képek, nagyon hangulatosak - a fátok különösen tetszik :) Idén mi is színesre akartuk, de aztán rájöttünk, hogy csak piros-arany díszeink vannak, így maradtak ezek, na de majd jövőre! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) A fa nálunk minden évben ugyanilyen, mi nagyon szeretjük ezt a színes verziót, viszont nagyon nehéz egy piros-arany kombinációból egyik évről a másikra színeset csinálni :)

   Törlés
 9. Nagyon szép képeket készít az új gép, és várom már a sminkvideót! :-)

  VálaszTörlés