Manicute | Csillogás

by - december 10, 2014

Nagyon sajnálom, hogy a legutóbbi Manicute fordulóval megcsúsztam, de hétvégén közbeszólt egy csúnya betegség. Ennek ellenére nem szerettem volna lemaradni, mert már előre kitaláltam a fejemben az ötletet, mihez továbbra is nagy kedvem volt. Így most egy kicsit megkésve ugyan, de ma láthatjátok a "csillogás" témában készült manikűrömet.
Ha ránéztek a manikűrre remélem nektek is eszetekbe jut a csillogás téma, amire készült. Én nagyon megszerettem. Még azt is el tudom képzelni, hogy a tél folyamán még elkészítem valamikor, mert szerintem nagyon télies, fagyos hatást kelt. 


Az elkészítése egyébként rendkívül egyszerű, mert az alapot két réteg fehér lakk képzi, majd a köröm tövébe a száradást követően kentem fel egy kis átlátszó lakkot és ebbe ragasztgattam bele a nagyobb hatszögletű glittereket, amelyeket a Bornprettystore oldaláról rendelhettek meg egyébként. Mikor ez egy picit megszáradt, akkor festettem rá még egy réteget egy egyszerű, apró ezüst csillámos Avon lakkból is. 

Ha van kedvetek készítsétek el ti is, akár más színkombinációkkal, hiszen karácsonyra például egy piros-arany párosításban is nagyon el tudom képzelni. 

Amennyiben nem láttátok volna még a többiek elkészült munkáit, akkor itt megtekinthetitek őket:


You May Also Like

8 megjegyzés