piros

Rival De Loop ajakkontúr ceruza - 04 Classic red

10:00:00

Múlt héten hétvégén az ezüst vasárnap miatt szombaton és vasárnap minden   25%-kal lehetett megvásárolni a Rossmann drogériákban. Nem rendeztem nagy vásárlást, de az egyébként 280Ft-ért árusított ajakceruzát nem tudtam otthagyni, amiből még 25% jött le. A Rival de loop termékcsalád körülbelül egy hónapja került ki a Rossmann-ok polcaira. Különböző arcápolási termékeket már eddig is lehetett  vásárolni tőlük, viszont a sminktermékei újdonságnak számítanak. Mivel mostanában teljesen rákattantam az ajakkontúr ceruzákra, ezért mindenképp meg szerettem volna nézni közelebbről ennek a márkának a kínálatát e téren. Az én elvárásom egy ajakceruzával szemben a megfelelő pigmentáció és a krémes textúra. Ugyanis én leginkább az egész szám kitöltésére használom őket, de természetesen az előbb leírt elvárásokat azok is szem előtt tartják, akik nem színezik be az egész ajkukat vele. Mikor a drogériában húztam a kezemre egy vonalat vele, meglepően krémes állag fogadott. 


Sajnos - ha jól láttam - összesen csupán 4 árnyalatban kapható. Az én választásom így az ünnepek közeledte miatt is egy pirosas bordós színre esett. Mivel eléggé krémes, ezért nagyon gyorsan kopik is. Nagyon meglepő, hogy ennyi pénzért ilyen jó kis terméket kapunk. Nekem már az is hatalmas meglepetés volt, amikor felfedeztem 350Ft-os áron az Essence ajakceruzákat, de ez lekörözi még azokat is. Azért szeretem ezeket az ajakceruzákat, mert hihetetlen precízséggel tudom megrajzolni az ajkaim vonalát. Nekem rúzzsal sosem megy ennyire szépen. Ezen kívül szép mattra szárad, ami a betegség utáni kissé cserepes ajkaimon sajnos nem a legszebb. Fontos, hogy hidratált ajkakon alkalmazzátok, mert mint a legtöbb matt szájra való termék, sajnos ez is megköveteli a tökéletes ajkakat. A kopásával nagyon meg vagyok elégedve. Több órát kibír evés és ivás mellett. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem egyáltalán nem vehető észre, hogy ez nem egy rúzs az ajkaimon és így fillérekből megúsztam az egészet.

Nagyon nagyon örülök, hogy megvásároltam ezt a terméket és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben meglesem majd a többi árnyalatot is. 

Nektek hogy tetszett ez az ajakceruza? Vagy esetleg próbáltátok már? 

You Might Also Like

10 megjegyzés

 1. Hű, valami csodás a színe. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye ? :) Kár hogy kevés árnyalatban kapható :(

   Törlés
 2. Nagyon szupi! Jól áll ez a szín neked :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :)) Mikor megvettem kicsit féltem, hogy hogy fog állni, de ennyi pénzért az sem lett volna tragédia ha nem az én színem :)

   Törlés
 3. Gyönyörű színe van *-* ennyi pénzért abszolút megérte, kell nekem is!!! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek :D Lesd meg őket, hátha más árnyalat is a hatalmába kerít :)

   Törlés
 4. Csodaszép színe van és remekül áll Neked! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :) Picit talán a visszafogottabb vörösek közé tartozik azáltal, hogy nem annyira élénk és vibráló. :)

   Törlés
 5. Hát ez valami fantasztikusan mutat rajtad! Tökéletes! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :D Én azért azt hiszem még mindig a rózsaszínes, nude ajkakkal érzem magam a legjobban :D

   Törlés