Avon | Wine and dine me körömlakk

by - január 27, 2015

A mai bejegyzésben egy körömlakktesztet, mégpedig az Avon Wine and dine me gél hatású körömlakkját és egy ezzel készült manikűrt is láthattok, ami tökéletes választás lehet azoknak, akik ebben az időszakban készülnek bálba vagy farsangi buliba és nem éreznek magukban nagy ügyességet a körömdíszítés terén. Ez a manikűr ugyanis amellett hogy nagyon elegáns, roppant egyszerűen elkészíthető.No de ejtsünk pár szót a manikűr fő tartozékáról, az Avon lakkról. Az Avon lakkokkal világ életemben meg voltam elégedve, nagyon szeretem a formulájukat a színválasztékukat és a minőségüket is, az új gél hatású kollekcióval azonban eddig még nem volt dolgom, ezért is vágtam bele a kísérletezésbe olyan nagy lelkesedéssel és kíváncsisággal. Az üveg és a külcsín semmiben sem tér el a hagyományos Avon lakkoktól, egyszerű szögletes üvegforma, szögletes kupakkal 10 ml-es kiszerelésben. Én tárolás szempontjából nagyon szeretem ezt a kialakítást, mert a fiókomban könnyű egymás mellé felsorakoztatni őket, nem gördülnek el egymás mellett stb. Tudom, tudom, nem ez a legfőbb szempont egy körömlakk megvásárlásánál, de azért jobbnak láttam megemlíteni :D 


Az ecsete klasszikus szögletes forma, közepes méretben, így azoknak sem lehet akadály vele a körömlakkozás, akik kisebb körmökkel rendelkeznek. A lekerekített ecsetekkel könnyebb kialakítani a körömágynál az "U" alakot, de ezzel sem lehetetlen. Amiben azonban nagyobb eltérést mutat a hagyományos Avon lakkokkal szemben, az az állaga. Én sokkal folyósabbnak érzem, aminek köszönhetően inkább két vékonyabb réteget kentem fel belőle, mintsem egy vastagot, mert szerintem az megfolyott volna. Így viszont nem volt vele problémám. Én pont az ellenkezőjére gondoltam egyébként, hogy ez a formula egy picit sűrűbb textúrájú, de tévedtem. A többi árnyalat fedéséről nem tudok még beszámolni, viszont ez a sötét borvörös árnyalat a két vékony réteggel gyönyörűen befedte a körmeimet. Ami viszont az egészben a legjobban tetszik, hogy ultra fényesre szárad, ezért a képeken is fedőlakk nélkül (!!!) láthatjátok őket. Valójában érvényesül a gél finish. 


A manikűr pedig a következő módon készült: a két vékony réteg lakk megszáradása után a körmök tövébe festettem fel egy kevés átlátszó körömlakkot, ebbe ragasztottam bele a hatszögletű glittereket holdacska alakzatban. A gyűrűsujjam pedig egy egyszerű, arany körömlakkot kapott.Látjátok mennyire fényes ? :O

A gél finisű körömlakkok ára katalógusonként változó, a jelenlegi februári kampányban 899 Ft, ami szerintem abszolút korrekt ár érte, az eredeti 1449 Ft-ot azonban én már egy picit soknak érzek érte. A bejegyzéssel pedig azért vártam eddig, hogy beszámolhassak nektek, hogy ezért az árért milyen tartóssággal kell számolnunk. Nekem jelenleg 4 napja van a körmeimen és nem látom jelét semmilyen kopásnak, úgyhogy idáig elég jónak bizonyult. 

Összességében tehát el kell mondanom, hogy szuper termék, 899 Ft-os áron tiszta szívvel ajánlom nektek. A továbbiakban fogtok még találkozni a blogon további 3 árnyalattal is, hiszen ezeket a termékeket az Avon jóvoltából mutathatom be nektek. Remélem szívesen fogtok olvasni róluk a továbbiakban is, illetve azokkal elsősorban már csak manikűröket láthattok :)

Ti próbáltátok már ezeket a lakkokat ? Tetszett az eredmény ?

You May Also Like

12 megjegyzés

 1. Hű, ez aztán igazán fényesre szárad. És nagyon biztató a tartóssága, remélem mindegyik lakkal ilyen elégedett leszel! :) Amúgy nagyon tetszik a manid, olyan elegáns :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is remélem :) Mert ha igen, akkor szeretnék még más árnyalatokat is kipróbálni ezeken felül :) Örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 2. Olyan szép manikűröket alkotsz mindig :) Az Avon lakkok egyébként nekem nem a szívem csücskei, valamiért sosem váltak be.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm szépen :) <3
   Miért nem váltak be ? :O Persze mindenkinek mása körme, ezért más válik be, de eddig egyetlen rossz szavam sem volt rájuk, pedig van már vagy 12-14 belőlük.

   Törlés
 3. Nekem ez nagyon őszi, de ettől függetlenül egyszerű és nagyszerű! Nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Őszi, téli :D Hideg időre mindenképp :D De örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 4. Nekem sajnos az Avon lakkokkal nincs szerencsém ( többségben). Mindig kifogom azokat, amelyeknek borzasztó az ecsetjük, és nem lehet szépen felvinni velük a lakkot :/
  Viszont ez a bordó árnyalat gyönyörű az arannyal!:)) Nagyon szép! xx
  Bianka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg? Csodálkozva olvasom amiket írsz, nekem eddig semmi ilyesmi tapasztalatom nem volt. Lehet tényleg te fogtál ki egy-egy hibás darabot :(

   Törlés
 5. Milyen elegáns :) Nekem is van hasonló színem, csak az CG.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csodálkoztam volna hogyha nem lenne hasonlód, mert ez aztán igazán a te színed :)

   Törlés
 6. Nagyon szép ez a bordó lakk, pláne az arannyal. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is imádtam ezt a párost :)

   Törlés