Catrice kifutó rúzs | 250 MATT about pink

by - január 03, 2015

A Facebook-on közzétettem a héten egy képet, miszerint nálunk a Rossmannban elkezdődött a Catrice termékek leárazása, így most jó néhány sminkterméküket 700 Ft-os áron vásárolhatjátok meg. Én mindösszesen egy alapozóra és a mai nap bemutatott rúzsra csaptam le. Az alapozó még tesztelés alatt áll, a rúzst viszont már használtam egyszer kétszer, így arról már van véleményem, amit ma meg is osztanék veletek. Az idei téli szortimentfrissítés alkalmával rengeteg rúzstól megválik a Catrice, és mivel nagyon jó rúzsokról van szó, így 700 Ft-os áron érdemes körülnéznetek a különböző színek és finisek között.


Mivel én a rúzsok közül leginkább a matt árnyalatokat szeretem, ezért az Ultimate Colour termékcsalád körül nézelődtem. Végül a 250-es, MATT about pink árnyalat mellett döntöttem, ami egy vibráló nyári szín. Még nem volt a készletemben hasonló, így most gondoltam, hogy kipróbálok egy hasonlót, hogy is áll rajtam. 


Bocsi, hogy kipróbáltam már, mielőtt lefotóztam, de nem bírtam kivárni, hogy felkenjem :) A termék a szokásos elegáns fekete fényes csomagolásban érkezik, amely 3,8 grammnyi rúzst tartalmaz. A márka rúzsai egytől egyik szuper krémesek. Természetesen ez az egy sem lóg ki a sorból, még annak ellenére sem, hogy matt. Ritkán találkozni olyan rúzzsal, ami teljesen matt és mégis könnyedén siklik az ajkakon felkenés közben. 
Az ajakkencék színét szeretem a számon is megmutatni nektek, hiszen itt látni élesben, hogy milyen a teljesítményük. Sajnos felkenés után sajnálattal kellett megállapítanom, hogy extrém módon kihangsúlyozza az ajak hibáit és a szárazabb területeket. Nem mondom, hogy szuper hidratált mostanában a szám, viszont nem érzem ultra gáznak (vagyis nem éreztem ). Ezzel a rúzzsal viszont valami borzalom. Nyáron jó állapotban szokott lenni a szám, úgyhogy remélem abban az időszakban tudom majd többször is viselni, mert a színe egyébként abszolút meggyőzött. Igazi vibráló narancsos korall mindenféle csillogás és fény nélkül.


Egész arcos képen pedig valahogy így fest. Szerintem nem rossz. Nem mondom, hogy életem rúzsszíne, de határozottan hordhatónak érzem. Egyébként a tartósságáról még gyorsan megírnám, hogy egészen jó, egy-két ivást szépen kibír, az evést már kevésbé. Étkezések után mindenképp igazításra szorul. 

Ha tehát küszködtök a nyári időszakban is a kicserepesedett ajkakkal, akkor nem ajánlanám megvételre ezt az árnyalatot. Viszont nézzetek szét a többi szín és finis között, mert garantáltan megtaláljátok a nektek valót :)

You May Also Like

4 megjegyzés

 1. Tényleg gyönyörű színe van. Én egy barack árnyalatú Catrice rúzsra csaptam le. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, sajnálom, hogy ennyire kihangsúlyozza azt, amit nem kéne. Egy barack árnyalatút én is nézegettem, de aztán végül nem vettem meg :(

   Törlés
 2. Hű, ez aztán élénk szín! Magamon nem tudnám elképzelni, de neked nagyon jól áll :) Kár, hogy nem krémesebb, talán akkor nem hangsúlyozná ki az ajak egyenetlenségét. Néhány rúzs sajnos már csak ilyen, függetlenül attól, hogy mennyire ápoljuk az ajkainkat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Sajnálom nagyon, hogy ilyen borzalmasnak mutatja a számat. Nem mondom, hogy tökéletesen hidratált ajkaim vannak, de ennyire semelyik másik ajaktermékem sem hangsúlyozza ki a szárazabb területeket :(

   Törlés