Catrice ViennART trendkiadás | Pearly Plastering mono szemhéjpúder

by - január 16, 2015

Az utóbbi időben nem igazán fogtak meg az Essence és a Catrice trendkiadásai, és ezzel most sem voltam másképp. Mikor Rossmannban járok, ennek ellenére mindig meglesem közelről ezeket a limitált darabokat, hátha van közöttük olyan, ami a fogamra való. Nos, egy mono szemhéjpúderrel sikerült gazdagodnom a legutóbb, ami a ViennART jelenlegi Catrice trendkiadásból származik. 
Gondoltam még viszonylag frissében írok a dologról, hogyha tetszik nektek, akkor még le tudjatok rá csapni. Nem gyakran vásárolok mono szemhéjpúdereket, mert sokkal költséghatékonyabb megvenni egy 12 színből álló palettát, mint egyesével színeket vásárolni. Ezért ha mégis ilyesmire adom a fejem, akkor az csak azért van, mert olyan színnel állok szemben amilyenem még nincs, és különlegesebbnek mondható. Ez az én esetemben általában valami fehéres, pezsgős árnyalat, mert ebből még nem találtam meg a tökéleteset, ami annyira pigmentált amennyire én szeretném, és emellett van némi szaténfénye is, de nem sok. 
Természetesen nem szeretnék szó nélkül elmenni a szín elemezgetés előtt a csomagolás és a szemhéjpúder nyomata mellett sem. Rendkívül gyönyörű a termék mintázata, ami engem egyértelműen a kígyóbőrre emlékeztet. Csodaszép. A kis átlátszó pan pedig nagyon jól záródik, bátran merném táskába is dobni. 
Természetesen nem a mintázata és a kinézete volt az amiért megvásároltam, hanem a textúrája. Mikor belenyúltam a teszterbe, akkor annyira selymes és puha állagra lettem figyelmes, ami nagyon megtetszett. A puhaságának köszönhetően nagyon pigmentált is. Hasonló árnyalatú fehér ugyan található már 2 Sleek palettámban is, viszont azok túlzottan fényesek, hétköznapra tehát semmi körülmények között nem használnám őket. Ez az árnyalat viszont nagyon jól mutat a mindennapi sminkekben is, már többször is használtam egész mozgó szemhéjamra egy kis barnával párosítva. Tetszett a végeredménye, az a leheletnyi finom fény, ami még szépen tud mutatni a sulis napokon a padban ülve, illetve egy szolid munkahelyi smink tartozékaként is. Valamint mivel "baked" termékről van szó, ezért egy mutatósabb bulis sminkben nedves ecsettel felvéve drámaibb, erősebb színt is ki lehet belőle hozni. 

Nem mondom, hogy rohanjatok megvásárolni, mert lehet, hogy lesz olyan, aki nem is szereti a hasonló enyhén fényes színeket, vagy nem tartja annyira fontosnak, hogy legyen ilyen a sminkes fiókjában. Aki viszont hasonló problémával küzd a világos színek tekintetében mint én, annak talán érdemes lehet meglesni ezt az árnyalatot, illetve a másik kettőt is, ami egy halvány lila és egy világosabb barna, ha jól emlékszem.


You May Also Like

0 megjegyzés