Natúr mindennapi sminkem | VIDEÓ

by - január 14, 2015

Január 8.-án hivatalosan is vége lett a vizsgaidőszaknak nálam, úgyhogy a hónap hátralevő része már csak pihenéssel fog telni. Ezért most jobban van időm videókat készítgetni. Még egyik nap sikerült felvettem a hétköznapi sminkemet, amit ma már ti is láthattok.A videó felvétele után készítettem még néhány képet is nektek, amin talán egy picit jobban látszik a végeredmény. 

Erre a képre kattintva pedig elérhetitek a Youtube videót is a sminkhez :


Egyébként továbbra is nagyon szívesen várom a megjegyzéseiteket és a javaslataitokat a videókkal kapcsolatban. Már a legelsőhöz képest sokat javítgattam, hiszen a hangproblémát is megoldottam, illetve egy kis zenét is illesztettem be azokra a helyekre, ahol nem beszélek :)

You May Also Like

12 megjegyzés

 1. Nagyon szép smink! :)
  Mivel azt írod, hogy írjunk véleményt én megteszem, annak reményében, hogy nem negatív kritikának fogod fel, csak egy véleménynek. Továbbra is tartom azt, hogy úgy csináld, ahogy TE jónak látod, így is tetszeni fog, hiszen ezt is szívesen néztem.
  A videót megnéztem. Nekem zene nélkül talán jobban tetszene, mert furcsa az éles vágás a zenés és beszélgetős részek között, talán ha eleve halkabb lenne és a beszéd alatt is alig észrevehetően szólna, akkor lágyabb lenne az átmenet. Nem tudom, hogy ezt mennyire nehéz megvalósítani, mert sose csináltam, ezért elnézést az okoskodásért. :)
  A másik "baj" a zenés videókkal az, hogy lehet 5-10 év múlva is nézi majd valaki a videót és addigra egy aktuális zene elcsépelt lesz...vagy már eleve nem tetszik neki az a stílusú szám. Mondjuk az az ő baja. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :) Örülök a véleményednek. Sajnos mindenkinek a kedve szerint nem tudok tenni, mert valakinek zenével, van akinek zene nélkül tetszik, a kettő együtt pedig nem igazán megvalósítható :D Nekem jobban tetszik így, hogy van alatta zene, viszont annyit még tudok csinálni majd a következőkben, hogy a zene lassabban hangosodik fel miután befejeztem a beszédet.
   Az hogy valakinek nem tetszik az adott zene valakinek az már tényleg egyéni szoc probléma. Mármint érted, tényleg nem szeretnék bunkó lenni és ezt nem is olyan szándékkal írom, de olyat nem lehet csinálni ami mindenkinek tetszik. Szerintem úgy végignézhetőbb az egész, ha a nem beszélős részeknél szól valamilyen zene. :)

   De nagyon örülök a véleményednek, a zene hangosságán még finomítani fogok a későbbiekben :)

   Törlés
  2. Egyet értek! Továbbra se gondolom, hogy mindenkinek meg kéne felelni. :) Sőt. Azért mertem csak ezt a kommentet leírni, mert úgy gondoltam, hogy nem fogod a szívedre venni és nem is tetted, és bátorítottál a véleményadásra. Egyébként meg nem is szokásom. :) Nem tudom, mi van velem. :)

   Törlés
  3. Lehet jó hatással vagyok rád :D Egyébként tényleg köszönöm a hozzászólásod, minden mondatodon érződik a jó szándék, az ilyennek pedig csak örül az ember :)

   Törlés
  4. Örülök neki, hogy így gondolod! :) Pacsi! ;)

   Törlés
 2. Nagyon szép smink! Videóval kapcsolatban nekem kicsit furi a zene így folyamatosan megtörve, ha már mindenképp kell én általában azt preferálom, ha csak a háttérben szól, de végig. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Azt hiszem a következőt megpróbálom úgy megcsinálni, hogy mikor beszélek, akkor lehalkítom, de azért lesz zene, mikor nem, akkor picit felerősödik :)

   Törlés