fotók

Instagram 2015 | December-január-február képekben

9:00:00

A legutóbbi Instagram-os összefoglalómban megígértem nektek, hogyha igényt tartotok rá, akkor negyedévente összeszedem az Instagramra felpakolt képeimet, és megmutogatom a blogon is őket. Mivel többen is jeleztétek, hogy szívesen látnátok, ezért elhoztam nektek a következő adagot. Ez a 2014-2015-ös téli időszakot foglalja össze.

 

Mivel is kezdődhetett volna a december, ha nem a karácsonyi hangolódással és készülődéssel. Ennek megfelelően birtokomba került egy rénszarvasos bögre és egy pohár, valamint a nagyim szintén alkotott nekünk egy csuda gyönyörű mézeskalács falvat. Aztán elkészült az adventi koszorú is, ami bár nem a klasszikus koszorú formát öltötte fel idén, hanem egy kicsit modernebb változatban készült el, természetesen itthon.Az utolsó ZH-im végeztével megleptem magam két Rival de loop lakkal. Még mindig csodálkozom rajta, hogy hogyan lehetnek ennyire jók és olcsók egyszerre. Aztán két nehezebb vizsgámat is letudtam még karácsony előtt, ekkor egy kisebb Nailland zsákmánnyal jutalmaztam magam. 

 

Majd még szintén karácsony előtt két nyereményjátékon is nekem kedvezett a szerencse. Szandra és Reni csomagjainak nagyon nagyon örültem.

 
 

Karácsony előtt készült néhány télies manikűr is. Ezek közül mindet láthattátok a blogon egy külön bejegyzés formájában. A jobb alsó képen szereplő manikűrt viseltem Szenteste.

 

Karácsooony. Nagyon nagyon szeretem, a legkedvesebb ünnepem. Sajnáltam, hogy ilyen gyorsan elrepült.

 
 

Januárból néhány selfie :D A jobb felső épp jogvizsga előtt készült.

 
 

Aztán elkezdett töménytelen mennyiségű hó hullani. Nagyon örültem, hiszen imádok ilyenkor kibámulni az ablakon, és hosszasan nézni, ahogy hull a hó. Elemér cicusomnak ez volt az első tele, amikor esett a hó, élvezte nagyon :)Egyik nap edzésről igyekeztem hazafelé a szakadó hóesésben. Egy cseppet behavazódtam.Aztán körülbelül 2 hete ismét egész nap esett a hó. Tavaly annyira szomorú voltam, hogy nem volt, idén megkaptam kamatostól. :DAztán egyik napról a másikra hirtelen tavasz lett és +15 fok.

 
 
 

Aztán készült még több manikűr. Volt amelyik Manikűrvadász, volt amelyik pedig Manicute fordulóra készült.Outfit részlet és téli köröm.Az elbaltázott manikűr, ami szerepelt a blogon is, és azóta sem vagyok kibékülve vele. 


A városi sportcsarnok 20 éves lett, ennek alkalmából léptünk fel egyik este. 

 
 

Gyros, mogyorós csók, mignon és hájas süti. 

 
 

Megérkezett az Ebay-ről rendelt ecsetkészletem, ha jól emlékszem még decemberben, valamint az Avon-nal megindult egy együttműködés, melynek keretein belül már két csomagot is kaptam tesztelésre. 

 

Januárban rendszereztem a körömlakkjaimat és rendbe raktam a nyakláncaimat is. 

 

Aztán következett a tárgyfelvétel, és egy undorító nap, amikor végig a Neptunt frissíttettem. Majd egy ködös, szomorkás reggel.

 
 

Újabb selfie-k januárból és februárból, illetve egy fodrászkodós nap emlékeként készült ötös fonatos kép.

 

Az utóbbi napokban pedig gyönyörűséges idő volt, aminek nagyon nagyon örülök. Most már nagyon várom a tavaszt, valamint nem csak én, hanem az utcában lakó 6 cicus is, akik állandóan kint szoliznak a ház előtt.

Nos ennyi lett volt a téli képes beszámolóm. Ha van kedvetek követni engem Instagramon, akkor azt IDE kattintva tehetitek meg. Remélem élveztétek. Tavasz végén is csináljak hasonlót ?

You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Nagyon jó bejegyzés lett. A manikűrök a kedvenceim, főleg a lila pöttyös és a maszkos, lehet, hogy én is elkészítem őket majd :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Azt hiszem az utóbbi időszakból nekem is ez a kettő volt a kedvencem, igaz picit munkásak, pláne a maszkos, de megéri időt szakítani rá :)

   Törlés
 2. Szeretem ezeket a képválogatásokat, mindig hangulatos és szép képeket hozol :) A körmeid mitől maradnak ilyen hosszúak és betöredezés/letörés mentesek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek igazán örülök :) Nem olyan nagyon hosszúak ám, inkább csak szerencsés vagyok mert a körömágyam genetikailag elég hosszú így nem kell a körmömet nagyon hosszúra hagynom. Egyébként nem használok rá semmi extrát, egyszerűen szerencsés vagyok. Mindig van rajta 1-2 réteg alaplakk, de sajnos a téli hidegben nekem is hamarabb törik :(

   Törlés
 3. Micsoda mézeskalács falu *.* A többi képet is imádom, nagyon szeretem az ilyen képes bejegyzéseket nézegetni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :D örülök, hogy tetszett a bejegyzés :)

   Törlés