Manicute | Szerelem

by - február 15, 2015

A Manicute csajokkal ismételten összefogtunk, egy szerintem igen csak közkedvelt és népszerű témában, ami nem más, mint a Valentin nap. Rengeteg rengeteg sminket, körmöt, tippet találni ebben a témában az interneten. Én személy szerint a napokban tettem közzé egy sminkvideót is ez alkalomból. És bár a jeles nap tegnap volt, remélem szívesen fogadjátok a Valentin ihletésű manikűrt.


Az igazat megvallva először nem szerettem volna ilyen hagyományos színnel dolgozni, mint a piros. Szerettem volna megmutatni, hogy egy egy szokatlanabb árnyalattal is lehet szívecskés manikűrt készíteni. Eredeti terveim között szerepelt a barna-fekete-nude kombináció. Aztán nem tudtam ellenállni a piros hívogató erejének, ezért maradtam a klasszikus árnyalatoknál.


A manikűr alapját az Avon Gél finisű családjába tartozó Candy apple árnyalat adta. Ezekről a géles lakkokról mostanában sokat írtam, és több színnel is megismerkedhettetek. Ezeket még ha nem láttátok, akor IDE és IDE kattintva megleshetitek. A szívecskés motívumokat egyébként többféleképpen is elkészíthetitek. Egy szíves mintájú körömnyomdával roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Én nem vagyok ennek a nyomdázgatásnak a híve, ezért szabad kézzel festettem őket. Ha ti is emellett döntenétek inkább, akkor készíthetitek vékony ecsettel is, de legegyszerűbb ha egy kisebb fejű pontozóval csináljátok. Ehhez két pöttyöt kell pöttyözni a szív két domborulatának, majd kicsit több festéket felvéve húzzátok lefele a pontozót úgy, hogy egyre távolabb tartjátok az eszközt a körmötöktől. Így szépen el tudjátok vékonyítani a szívecske csücskét. Hogy egy picit feldobjam ezt a nagy pirosságot, a középső ujjamra a Lovely arany színű Snow dust homok hatású körömlakkját kentem fel. Ezzel pöttyöztem a szívek közé is. Azt hiszem ennyi lenne amit szerettem volna hozzáfűzni ehhez a manikűrhöz. Nektek hogy tetszik? Nem bánjátok, hogy a klasszikus piros vonalon mozogtam?

A többiek munkáit láttátok már? 

You May Also Like

20 megjegyzés

 1. Nagyon tetszik, szuper ez az AVON lakk, nagyon jó színe van!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek igazán örülök, az Avon lakkal pedig maximálisan meg vagyok elégedve nem csak szín, de tartósság szempontjából is :)

   Törlés
 2. Nagyon szép lett! Tetszik,hogy arannyal kombináltad a piros lakkot.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Kellett valami szín a piros mellé, hogy ne legyen olyan egyhangú :)

   Törlés
 3. Gyönyörű lett, nagyon tetszenek a színek :)

  VálaszTörlés
 4. gyönyörű, csajos minta lett, ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 5. Imádom, nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés