arany

Téli havas outfit + múlt heti havas képek

10:00:00

A múlt héten volt szerencsém egy kicsit megízlelni az idei tél szépségeit, ugyanis meg sem tudom pontosan számolni, hogy hány napon keresztül esett a hó. Ezért úgy gondoltam, hogy lövök egy pár fotót a téli szerelésemről, illetve a havas tájról is. Bár Instagramra már posztoltam jó néhány képet és videót is, azok azért mégsem olyanok, mint amiket fényképezőgéppel készítek. Erre a télikabátra ha jól emlékszem már 3 éve ruháztam be, de azóta is nagyon szeretem. Eleinte voltak kételyeim a színét illetően, hogy hogyan tudom majd párosítani a többi ruhadarabommal, de pár nap után rájöttem, hogy jó döntés volt, hogy nem megint egy szokványos fekete darabot vásároltam. Ez az arany szín a fekete és a barna táskáimhoz, csizmáimhoz is remekül mutat, illetve nagyon jól feldobja a szürke hétköznapokat.

kabát - Mayo Chix


A szőrmés csizmámat mindig előkapom ilyen időben :) Ez passzol a kabátom szőrméjéhez, illetve a fekete táskámhoz és kesztyűmhöz is. Nem mellesleg pedig jó meleg.

csizma - Deichmann
Bár utálok bármit is a fejemre húzni, legyen az sapka vagy kapucni, a hóban és a fagyban muszáj. Ezért ilyenkor be szoktam sütni a hajam, de csak a végét, hiszen a töveinél úgyis lenyomná a sapka.
A szemsminkem az Avon 8 színű szemhéjpúderpalettájával készült, amiről reményeim szerint a jövő héten olvashattok is itt a blogon.

Most pedig jöjjön néhány kép a téli kertünkről.


Nálatok esett a hó ? Szeretitek a színesebb télikabátokat vagy maradtok a klasszikus színeknél?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszenek a képeid, a kabátod pedig annyira jó! :) Itt is sok hó esett, de már alig van. Én mindig a fekete kabátot részesítettem előnyben, most sötétkék van, jövőre pedig tervezem, hogy valami barna színűre beújítok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ Ezeket a képeket én is múlt héten készítettem, most már nálunk is csak foltokban található a hóból. :( A sötétkék is különleges szerintem, mikor ezt a kabimat vettem én is nézegettem egy sötétkéket :)

      Törlés