Avon Indulgence ajakrúzsok | Petal pink, Rose Bouquet

by - március 15, 2015

Nos, ahogy a blog facebook oldalán ígértem, mára egy új Avon rúzzsal szeretnélek titeket megismertetni, ami nem más mint az Indulgence vonal. Az Avon termékei között szerintem kimagaslók az ajakra szánt termékek, ezért is vetettem bele magam ennek az új rúzsnak a tesztelésébe olyan nagy lelkesedéssel. Az Avon jóvoltából két árnyalat tesztelésére nyílt lehetőségem. Ezen a két árnyalaton keresztül viszont nagyon jól lehet szemléltetni az egész kollekciót, hiszen megmutatok nektek egy visszafogott rózsaszínt és egy pirosas merészebb színárnyalatot is. Így láthatjátok majd, hogy hogyan muzsikálnak a világos, és hogyan a sötétebb, feltűnőbb színek. Néhány alap adatot szeretnék gyorsan elmondani nektek: 3 gramm termék vásárolható meg 1649 Ft-ért teljes áron, viszont a jelenlegi katalógusban 1000 Ft alatti áron juthattok hozzá bármelyik árnyalathoz. Mert hogy összesen 20 !!! színben kapható, tehát hatalmas a választék. Ezek közül biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a saját magához leginkább passzolót. Arra viszont figyeljetek, hogy a katalógusban található színminták nagy többségében nem élethűek, így egyes árnyalatoknak érdemes utána járni az interneten. És hogy mit is ígér? " Könnyű állagú hidratáló gél, bársonyosan simává varázsolja ajkaidat anélkül, hogy nehéz, viaszos érzetet hagyna maga után. Hamisítatlan, tiszta szín. A gél formulával bővített összetevőknek köszönhetően a rúzs hihetetlenül ragyogóvá és telté varázsolja ajkaidat. "Nos, az én meglátásom szerint tényleg nagyon könnyed állagúak, és ez tényleg nem viaszos, hanem krémes. Az érzetét leginkább egy vastagabban kent Labello-hoz tudnám hasonlítani. Viszont ebből adódóan nagyon nagyon kell arra figyelni, hogy ne vigyük fel nagyon vastagon, mert akkor bizony hajlamos arra, hogy kikenődjön a száj vonalán kívülre. Amikor viselem őket, biztos ami biztos használok hozzájuk ajakkontúr ceruzát. Így sokkal tartósabbak, és sokkal biztosabban állnak a helyükön. Így tehát egy nagyon kellemes viselet a mindennapokon, a géles formulának köszönhetően nem mattul be sosem, így a kevésbé hidratált ajkakon sem mutat olyan rosszul. A színek pigmentáltsága volt az, amitől én igazán tartottam, ugyanis a Catrice Gel shine rúzsaihoz is volt szerencsém, viszont azok elég gyengén muzsikálnak, nagyon halovány színük van. Az Avon rúzsai viszont erősen pigmentáltak, élénk, ütős színek. Könnyen siklanak az ajkakon, nem nehéz felvinni őket.

Az alábbi képeket pedig teljes valójukban, élesben láthatjátok őket:A Petal pink az én hétköznapokon nagyon preferált árnyalatom. Bár nem az a nagyon visszafogott szín, inkább már kicsit Barbie kategóriába sorolnám, viszont ha nagyon vékonyan felütögetve használjátok, akkor ezen az erősségen még sokat lehet tompítani. 

A Rose Bouquet pedig egy igazán bevállalós, érdekes pirosas málnás árnyalat. Ilyenhez még csak hasonlót sem találtam a rúzsaim között. Leginkább a fent látható képen sikerült a leginkább szín hűen lefotóznom, az egész arcos képeken sokkal élénkebb, pirosasabb árnyalatnak tűnik, mint amilyen valójában. 
Összességében tehát nagyon pozitív véleményem van erről a termékről, örülök, hogy kettőt magaménak tudhatok a sok árnyalat közül. 5 pontból azért adnék neki csupán 4-et, mert a nagy folyamán vigyázni kell rá, hogy ne kenődjön el. Ez főleg a sötétebb árnyalatoknál mutat elég kínosan, ezért az ajakkontúr ceruza szerintem szinte kötelező hozzájuk. 

You May Also Like

10 megjegyzés

 1. Csodálatos tavaszi színek, borzasztó jól állnak! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban tökéletesek lesznek tavaszra :) Köszönöm szépen ^^

   Törlés
 2. Nagyon szép színe van mindkettőnek. Vetek rájuk egy pillantást,ha katalógus közelébe kerülök.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp lesd meg őket :) A teljesen nude és a barackos árnyalatokat még én is megnézem magamnak :D

   Törlés
 3. Nagyon jónak tűnnek ezek az Avon rúzsok! A Petal Pink árnyalat különösen tetszik!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban jók, különösen a hétköznapokra :)

   Törlés
 4. Szia! :)

  Tetszenek a rúzsok, hol tudom ezeket megrendelni? Sajnos már nem kapunk újságot. Ha lehet, kaphatok linket? Néztem az Avon oldalán, de nem tudom melyik hasonlítanak erre a rúzsra.

  Anna

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :) https://avononline.avon.hu/termek/302-313-394-14777/smink/ajak/ruzs/indulgence-ajakruzs/

   Ezen a linken meg tudod vásárolni őket :)

   Törlés
 5. Nagyon szép színek, egyre több kecsegtető rúzst látok az Avonnál; viszont én pár hónapja rendeltem tőlük egy rúzst, ami nem fogja be teljesen az ajkaimat, csak foltokban, és elég idétlenül néz így ki, nem tudom hova tenni, szóval emiatt kicsit tartok a többi rúzstól is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én eddig az Avonos ajakra való kencékkel mindig meg voltam elégedve. Megkérdezhetem, hogy melyik rúzscsaládba tartozott ez a ramaty példány amit kifogtál ? :O

   Törlés