Ziaja narancsolajos krémtusfürdő

by - március 04, 2015

A Ziaja termékekről nagyon sok jót hallani rengeteg felületen, ezért is gondoltam úgy, hogy szeretném én is kipróbálni a tusfürdőit és a testápoló vajait. Leginkább csak online webshop-okban érhető el ez a márka, de én nagyobb Rossmannokban gyakran összefutok a márka egyes darabjaival. A mai bejegyzésben a narancsolajos tusfürdőről olvashatjátok a gondolataimat, véleményemet.
Mivel a nagyobb Rossmannokban sem olyan nagy a választék a Ziaja termékekből, ezért a kókuszos és a narancsos illatosítás közül tudtam választani. Mivel még javában tél volt, és karácsony előtti időszak, nem is volt kérdés, hogy melyiket válasszam. Alig vártam, hogy elkezdjem használni, mert a tubusban annyira isteni illata volt, hogy az leírhatatlan. Semmi mű vagy zavaró mellékillat nem volt érezhető benne. Mintha lédús narancshéjat szagolgattam volna. ( azért narancshéjat, mert nem narancs, hanem narancsolaj illatosítású ) Emellett az árával is nagyon meg voltam elégedve, hiszen akció nélkül 800 Ft-ba került az 500 ml, amit ha leosztunk, akkor nagyon baráti árat kapunk. 


No de nézzük, hogy mit ígér és hogy mennyire vált be végül. A nevében már rögtön feltűnt a krémtusfürdő kifejezés, amiből én azt szűrtem le, hogy ez majd biztosan egy jól habzó és krémes habot képző tusfürdő lesz. Sajnos e tekintetben hatalmasat csalódtam. Az alábbi képen láthatjátok, hogy szinte egyáltalán nem habzik, krémes habról pedig egyáltalán nem beszélhetünk. Emiatt nagyon bánatos vagyok. Viszont érdekes, de ha fürdővízbe öntöttem belőle, akkor teljesen jól felhabosodott. Mivel viszonylag folyékony állagú, ezért gyakrabban szoktam inkább habfürdőként alkalmazni.A színe egyébként erős narancssárga, tehát nem csak a flakontól tűnik ennyire élénknek, amitől szintén nem vagyok túlzottan elájulva, nem szeretem ha valami ennyire színezett. Persze csak emiatt a tulajdonság miatt nem ítélnék el egy terméket, mert nem annyira mérvadó tulajdonság az én értékrendemben, de azért számításba veszem. 


Végül pedig néhány szót ejtenék az illatáról, ami az elején annyira de annyira tetszett a tubusban. A bőrömön már nem éreztem annyira finomnak. Nem volt rossz, semmiképp sem büdös, de a bőrömmel reakcióba lépve valami enyhe kesernyés mellékillatot éreztem benne. Ekkora mennyiség nálam körülbelül másfél hónap alatt fogyott el, de egy örökkévalóságnak tűnt. Már eléggé untam is az illatot, illetve mivel annyira nem voltam elájulva az állagától és az illatától sem, ezért nem élveztem túlságosan az "együtt töltött" időszakot. 

Most biztosan sokak lelkébe tapostam ezzel a bejegyzéssel, mert rengeteg jót olvastam erről a termékről korábban, másoktól. Egyszerűen nem vagyunk egyformák, én az ilyesmi jellegű tusfürdőket nem igazán szeretem. Nekem fontos, hogy kellemesen habozzon és jó illata legyen akkor is, ha a bőrömmel érintkezik. Valóban sajnálom, hogy nem sikerült megszeretnünk egymást, viszont a testvajjal teljesen más kapcsolatot sikerült kialakítanom. Na de arról majd egy következő bejegyzésben. :)

You May Also Like

6 megjegyzés

 1. Ugyanezen véleményen vagyok ezzel kapcsolatban, azt leszámítva, hogy nekem a bőrömön nem maradt semmilyen illat egy percig sem. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A bőrömön szerencsére nekem sem marad meg az illata, azt a kesernyés illatot zuhanyozás közben érzem.

   Törlés
 2. A barna csomagolású csokis Ziaja tusfürdővel tegyél még egy próbát, nekem az a kedvencem, szerintem azt szeretni fogod :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na azzal még lehet teszek :) A csokis testvajat nagyon szeretem :)

   Törlés
 3. Szia c: "meglepi" vár a blogomon, remélem elfogadod a kihívást/díjat :))

  VálaszTörlés