2015 Márciusi kedvencek

by - április 04, 2015

Végre sikerült rögzítenem a március hónap kedvenc termékeiről szóló videót. Ebben a hónapban főként sminktermékeket sikerült kedvencemmé választani.


A videót ezen a linken érhetitek el:

You May Also Like

2 megjegyzés

 1. Nekem ilyen hülyén fedett szemhéjam van, csak külső szemhéj fedett, és még olajos is. Ennek ellenére tökéletesen megmaradnak azok az Essence szemceruzák, akkor is ha tényleg reggeltől estig viselem. Sőt, még a nap végén is úgy imádkozom le őket. :D Úgyhogy tényleg jó szemceruzák, a fedett szemhéjúaknak se kell tőle félni. A két kék van meg.

  A fényproblémákat meg meg tudom érteni... egy hónapig nem fogok tudni blogolni, úgyhogy most egy nap alatt akartam csodát tenni... ha lett volna nap... hol szép fények voltak, hol meg teljesen beborult. Leküzdöttem, jók lettek a képek, de egy egész napom ráment a fény-vadászatra. Szörnyű, de ez a tavaszodás átka, de legalább később nagyon szép lesz. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem ugyan nem koptak meg, de abban az esetben ha a szemhéjamon nem viseltem szemhéjpúdert, hanem csak ezt a szemceruzát magában, tusként, akkor egy picit megfogta a szemhéjamat.
   A fények miatt is, meg amúgy is alig várom már hogy nyár legyen :D Akkor nem kell azt számolgatnom, hogy ha nekiállok videózni, akkor a végére besötétedik már vagy még nem. :D

   Törlés