Manicute | Rügyfakadás

by - április 13, 2015

Nagyon örülök neki, hogy az eheti téma a Manicute-nál nem más mint a tavasz. Imádom a pasztell színeket, a virágmintát, mindezt különösen a körmeimen. Bizonyára már feltűnt nektek, hogy mostanság más manikűrt sem láthattok a blogon, csak virágos, cuki tavaszit. Nos ez most sincs másképp, de remélem, nem untatlak ezekkel benneteket. 
Mivel eddig nagyon pasztell manikűr készült, ezért megpróbáltam egy picit sötétíteni a színkombináción, és hát ez sült ki belőle. Nekem egy viszonylag hivatalos, alkalmi virágos manikűr látszatát kelti. Nektek mi jut róla eszetekbe, milyen alkalom? Szerintetek is kicsit komolyabb lett, annak ellenére, hogy virágos? Szerintem igen.


Nem szándékosan, de az összes körömlakk, amit használtam a manikűrhöz, a Rimmel márkától származik. A rózsaszín a Rita Ora kollekció 203-as Lose your lingerie árnyalata, a fehér szintén ebből a kollekcióból a 703 White hot love. A sötétkék pedig a Salon pro vonalnak a 447-es Barmy blue árnyalata. A minta nélküli körmeimen a rózsaszín "kövek", amik igazából nagy hatszögletű glitterek, a Bornprettystore-tól származnak. 


A glittereket úgy érdemes felragasztani, hogy miután megszárad a színes körömlakk, ráfestünk arra a területére egy leheletnyi átlátszót, ahova a díszt szeretnénk. Majd utána jöhet egy vastagabb réteg fedőlakk oly módon, hogy jól elfedje a glittert, mert nálam előfordult már, hogy az egyik csücske egy picit kiállt, és a lakkozást követő napon már le is esett.


A virágokat most kivételesen nem pontozóval alkottam, mert ez a minta ahhoz túl nagy. Nagyon egyszerűen, a körömlakkhoz tartozó ecsettel húzkodtam tulajdonképpen egyszerű sávokat. Ezek lettek a szirmok. A virágok közepére pontoztam csupán pontozó segítségével .
Elnézést a sok képért, azt hiszem egy kicsit többet sikerült kiválasztanom a képek közül mint kellett volna. Nos tehát ez lett volna az én tavaszi manikűröm, ami most az előzőekhez hasonlóan egy picit alkalmibb stílusúra sikeredett.


You May Also Like

24 megjegyzés

 1. Elegáns, olyan nagyon Nikis lett :)

  VálaszTörlés
 2. Azta, nagyon csini lett! :)

  VálaszTörlés
 3. Úúú ez nagyon szép lett. Elegáns, de mégsem túl komoly. Tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) A virágminta egy kicsit tompít a komolyságon talán :)

   Törlés
 4. Na, ez nekem nagyon tetszik! Az irodába is simán bevetném, meg is jegyzem magamnak! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj dejó :) Ennek örülök :) Szerintem jó választás lehet irodába is :)

   Törlés
 5. Igen szerintem is hivatalos, alkalmi lett, és hát gyönyörű, mint mindig! :) Irigyellek, hogy ilyen jó kézügyességed van! :)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű!:)) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 7. Nagyon csini. Szépek ezek a színek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Nekem is tetszenek ezek a színek együtt :)

   Törlés
 8. Igazán elegáns mani! Tetszik! :)

  VálaszTörlés