Planet Spa Amazonian treasure fürdő- és testépoló olaj

by - április 21, 2015

A legutóbbi Avontól érkezett csomagomnak az egyik legkülönlegesebb, és legizgalmasabb terméke a Planet Spa termékcsládból származó fürdő- és testápolóolaj volt. Bizonyára ti is szembesültetek vele, hogy egyre több márka dob piacra különböző bőrszépítő, hidratáló, vagy esetleg fürdőolajakat, amelyek extra táplálást ígérnek, és azt hiszem ezt olaj lévén el is várjuk tőlük. No de kíváncsiak vagytok, hogy ez a termék hogyan teljesít?


Én nagyon nagy elvárásokat támasztottam ezzel a termékkel szemben, ami valószínű annak tudható be, hogy már évek óta használom szintén az Avon-tól az argánolajas hajvégápolót, amit nagyon szeretek, a kezemen maradt felesleget pedig mindig bele szoktam masszírozni a bőrömbe. És bár nem bőrre készült , nagyon gyorsan beszívódik és selymes érzetet hagy maga után. Azt gondoltam, hogy egy olyan termék, ami kifejezetten a bőrre lett kifejlesztve csak még jobb lehet.  Nos, meglátásom szerint, a hajvégápoló jóval táplálóbb hatású, mint ez az olajacska. Ez ugyanis nagyon nehezen szívódik be, és nagyon olajos érzetet kölcsönöz a bőrnek. Ezzel önmagában még nem lenne gond, mert este ráérek, tudok én várni arra, hogy beszívódjon, de egyszerűen úgy érzem, hogy soha nem kerül be a bőrömbe. Ezáltal azt sem érzem, hogy hidratálna. Valamint, hogy még a negatívumokat tovább soroljam, az adagolója sem tetszik. Nagyon nehézkes kiönteni belőle az olajas, csurog mindenfelé, csak oda nem, ahova szeretném.  Sokkal praktikusabb lenne egy szórófejes csomagolásba árusítani.Nem tudom mennyire látni, de ennyire fényes, és elnehezítő érzet és látvány a bőrön. 

De azért szeretném tovább folytatni a történetemet ezzel a termékkel, mert nem hagyott nyugodni. Az illata ugyanis fenséges, acai bogyós, édeskés, gyümölcsös. Odáig vagyok érte. Végül elmesélném, hogy hogyan sikerült hasznosítanom, hiszen már egy jó ideje porosodik az éjjeli szekrényem sarkán. Egyik este kipattant a fejemből az ötlet, hogy mi lenne, ha a hagyományos testápolómhoz kevernék egy keveset ebből az olajból, hogy egy kicsit felturbózzam annak hidratáló képességét. És azt kell mondanom, hogy nagyon bejött. Egy diónyi mennyiségű testápolóhoz 5-6 cseppet szoktam hozzátenni az olajból, majd a kezeim között jól összekeverni. Ezután belemasszírozom a kívánt bőrterületbe. Ezzel a technikával sokkal gyorsabban felszívódik, valamint a testápoló is jóval táplálóbb és hidratálóbb hatásúvá válik tőle. 

A másik funkciója eredetileg az lenne, hogy a fürdővízbe is bele lehetne önteni. Én egyszer próbáltam ugyan, és nem igazán éreztem bármiféle hidratáló hatását. Nem tudom pontosan mekkora mennyiséget kéne ebből belelocsolni a vízbe.

Összességében tehát nem vagyok maradéktalanul elégedett ezzel a termékkel. Elhasználom, mert így testápolóval kombinálva kifejezetten szeretem a hatását, de nem gondolom, hogy azért bárki kifizetne 1000-1200 Ft-ot, hogy utána még más termékhez hozzá kelljen keverni. Amire még jó lehet egyébként önmagában, az a masszázsolaj, mivel nem szívódik fel, ezért alkalmas lehet hát, nyak, láb vagy bármely testrész átdögönyözésére. 

You May Also Like

4 megjegyzés

 1. A csomagolás nagyon guszta, de amiket leírtál róla, azok alapján nem hiszem, hogy nekem erre szükségem lenne. :D Még testápolóban sem szeretem az olyat, ami nehezen szívódik be és ragacsos érzetet hagy.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem hiszem, hogy bárkinek égető szüksége lenne rá :( Viszont ha véletlenül masszázsolajat keresnél, akkor érdemes megvásárolni :D

   Törlés
 2. Annyira tetszett ennek a termékcsaládnak az illata, hogy legszívesebben felvásároltam volna az összeset, de aztán elkezdtek szállingózni róluk a tesztek, amik nem voltak túl meggyőzőek :( Így aztán csak a katalógusban szagolgatom néha a mintát, megrendelni nem fogok ebből semmit.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A testradírt egészen nyugodtan vásárolt meg, az valami fantasztikus, én nagyon szeretem :) Ez az olaj viszont valóban csalódást okozott :(

   Törlés