aden

Aden folyékony ajakrúzs | Nr. 20

9:00:00

Körülbelül 2 hete érkezett hozzám egy 3 terméket tartalmazó Aden csomag, aminek a legizgalmasabb tagja kétségtelenül a folyékony ajakrúzs volt. Rögtön tesztelésnek vetettem alá, mert rögtön feltűnt, hogy ha másért nem, a színéért teljesen odáig leszek.Az Aden Cosmetics folyékony ajakrúzsai egyáltalán nem számítanak újdonságnak, ennek ellenére azonban úgy vettem észre, hogy nagyon kevés színminta és teszt található róla az interneten. Ezért gondoltam azt, hogy hasznos lehet számotokra ez a bejegyzés.Az Aden folyékony rúzsairól azt érdemes tudni, hogy a márka rendelkezett elsők között olyan tartós szájfénynek kinéző rúzsokkal, amelyeket baráti áron elérhetett szinte bárki. Régebben még inkább csak fodrászkellékes üzletekben, ma már azonban az adenshop.hu oldalon is fellelhető, 890Ft-os áron. A színkínálatot (24-féle ) pedig kevésbé jellemzi visszafogottság, ezért inkább azoknak ajánlanám, aki szereti magán a feltűnőbb, mutatósabb darabokat. 

No, de most átkapcsolok az általánosságról a konkrétumokra. Elsőként szokás szerint néhány szó a csomagolásról. Nagyon jól záródik, igényes, mutatós, masszív, dekoratív. Nagyjából ezekkel a szavakkal tudnám röviden, tömören jellemezni.Az aplikátora egy általános szájfényéhez nagyon hasonlít, talán egy picit kisebb, hogy precízebben lehessen vele dolgozni. Magát a terméket nagyon könnyű felvinni és eloszlatni az ajkakon, ugyanis nem vesz fel túl sok festéket a szivacs, valamint óvatos mozdulatokkal szépen meg lehet rajzolni a száj körvonalát, nem kell javítgatni rajta. Amiatt, hogy nem vesz fel nagyon sok festéket, érdemes inkább 2 rétegben felvinni, mert az első réteg után sokszor marad foltos a végeredmény. Egyébként gyönyörűen befedi az ajkakat, lehet az akár sötétebb színű is. Valamint fontos megjegyeznem, hogy nincs illata.Körülbelül 2-3 perc kell ahhoz, hogy teljesen mattra száradjon és ne ragadjon. Ha ez az idő letelik, akkor egyáltalán nem fog, többször is hozzányomogattam a kezemhez, de nem hagyott ott puszi lenyomatot. Vannak egyébként a kínálatban szaténfényű darabok is, azok nem tudom, hogy hogyan viselkednek. Erről sajnos nem tudok nyilatkozni. Amire viszont még felhívnám a figyelmeteket, az a hidratálás. Csak nagyon hidratált ajkakra használjátok, mert matt ajaktermékhez hűen, "szépen" kiemeli a szárazabb területeket, majd ezeket sokkal jobban be is fogja, és emiatt a kopása nem lesz egyenletes.

A színről pedig kell írnom bármit is? Szerintem a képek magukért beszélnek. Egy nagyon különleges pinkes-korallos árnyalat, ami nem annyira rikít, hogy 2 km-es körzetben kifolynak a járókelők szemgolyói, tehát szerintem hordható színről van szó. :)Ezen a fotón 5 óra elteltével láthatjátok rajtam. A tartóssága nekem abszolút bejött. Viszont itt már látszik egy picit a kopás, főleg az ajkak belső részén, ezért 4-5 óra után én mindenképp újrakenem, pontosabban csak átfestem, mert ami 5 óra után is fent maradt, azt nem tudjátok  egyszerűen letörölni vagy lemosni. Micellás vízzel úgy jött le, hogy körülbelül egy percen keresztül dörzsöltem a számat. 

Összességében azt kell hogy mondjam, hogy meg vagyok elégedve ezzel a termékkel. Figyelni kell a hidratálásra, de cserébe egy szuper tartós, nagyon kényelmes viseletű ajakterméket kapunk. 

Nektek volt szerencsétek ehhez a termékhez? Szeretitek a folyékony ajakrúzsokat?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Még nem próbáltam az Adennek ezt a termékét, de képek alapján engem meggyőzött, a színe is klassz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha szereted az erősebb, feltűnőbb ajakkencéket, akkor érdemes lehet kipróbálni :))

      Törlés