NYX Mega Shine szájfény | Beige, Candy Shop

by - május 14, 2015

Közületek is biztos sokan találkoztak már a NYX márka híres-neves termékeivel, a Mega shine szájfényekkel. Nos én is rengeteg szuper dolgot hallottam róluk, de mivel a közelünkben nincs Müller, ezért nagyon sokáig csak álmodoztam róla. Viszont a Glamour napokon megtört a jég, hiszen a beauty.hu oldalán 50% kedvezmény volt minden NYX termékre, így habozás nélkül megrendeltem az ikonikus Beige árnyalatot, majd a Joy napokon hazajött velem a Müllerből a Candy shop is. A mai bejegyzésem róluk fog szólni.

Néhány szót röviden a csomagolásról: nagyon mutatós, szögletes masszív műanyag átlátszó tok, fekete kupakkal, aminek a tetején egy nagyon csajos masni díszeleg. Jól záródik, remélem a későbbiekben nem lesznek olyan problémáim vele, hogy elkezd folyni, mert a Müllerben levő teszterek nagy része sajnos elég ocsmány, bár tudom ez nem mérvadó. Én jobban vigyázok rájuk annál, mint azok akik a tesztereket nyitogatják.


Egyébként egy rossz szavam nem lehet ezekre a szájfényekre. Egyáltalán nem ragadnak, fennséges illatuk van és egy nagyon jól kialakított aplikátorral rendelkeznek. Általános szájfények tartósságához viszonyítva jónak mondanám, nem szívódik be fél óra alatt, de természetesen az evést és ivást nem bírják ezek sem. A Müller drogériákban egyébként nincs nagy színválaszték belőlük, összesen talán 6-7 árnyalat, viszont a beauty.hu-n és az ebay-en rengeteg szín közül válogathattok. Az általam birtokolt árnyalatok mindegyike kapható a Müllerben. A színek pigmentáltságáról általánosságban annyit szeretnék elmondani, hogy szájszíntől függően nagyjából ugyanolyan mint a tubusban, tehát semmiképp sem az a fajta, ami csak egy kis vizes fényt vagy csillogást ad az ajkaknak. Ha sötétebb az ajkatok színe, akkor értelemszerűen sötétebb árnyalatot kaptok majd, de ennek ellenére is jól kivehető lesz, hogy nem csak átlátszó fényről van szó. A Beige árnyalatról, ami az előbbi fotón jobb oldalon foglal helyet, nem készítettem külön fotót, mert a tubuson keresztül nem tűnik nagyon izgalmas színnek, hiszen nem tartalmaz csillámot, csak egy egyszerű mályvás rózsaszín krém finisű szájfény. A Candy shop viszont egy gyönyörűen szikrázó termék, aminél egy barackos alapban találhatók arany csillámok, ez pedig összességében egy kicsit rosegold színhatást kelt.
A fenti két képen a Beige árnyalatot láthatjátok felkenve. Ugye, hogy nem is annyira uncsi?
Itt pedig felkenve láthatjátok a Candy shop színt. Meglátásom szerint ez a lebarnult bőrhöz lesz t-ö-k-é-l-e-t-e-s. Az arany csillámok és a barna bőr remekül fognak mutatni együtt. 

Összességében tehát nagyon jó termékekről van szó, mindenképp ajánlom nektek legalább egy árnyalat (Beige) beszerzését. Az áruk egyébként teljes áron 1990Ft, de érdemes figyelni a Müllerben és a beauty.hu-n a rá vonatkozó akciókat.

Ti próbáltátok már ezeket a szájfényeket? Ha igen, melyik a kedvenc árnyalatotok belőle?

You May Also Like

4 megjegyzés

 1. Mindkét árnyalat gyönyörű, az első különösen és szuperül áll neked, de igazából minden ajakkence, amit bemutatsz, rajtad nagyon jól mutat :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm szépen :D Én nagyon sok árnyalatot nem érzek magamon jónak egyébként.

   Törlés
 2. Nálam is az első a kedvenc, az nagyon illik hozzád :)

  VálaszTörlés