Klasszikus matrózos körmök

by - június 01, 2015

A nyár első napja engem is magával ragadott, és mivel gyönyörű idő van, tanulnom pedig már nem kell, a körmömet pedig már szerettem volna újralakkozni, ezért kapva kaptam az alkalmon, és nekivágtam egy matrózos, tengerészes manikűrnek. 

Nyáron imádok mindent, ami tengerész motívumos vagy matróz csíkos. Tavaly is készítettem két hasonló stílusú, ám teljesen más színvilágú manikűrt, amit IDE és IDE kattintva érhettek el. Most viszont egy hagyományos színpárosításban szerettem volna alkotni, így esett a választásom a kék-fehér-arany kombinációra.


A gyűrűsujjamra egy arany vasmacska került. Ezt egy vékony fejű ecsettel pingáltam fel a körmömre. Érdemes először a középen elhelyezkedő hosszú függőleges vonallal kezdeni, és azt lehetőleg a köröm közepére felfesteni. Ez egy nagyon jó támpont, innen már nem nehéz két vonalat, majd annak végére egy kis nyilacskát festeni. Nekem ez egyébként a Lovely arany homoklakkjával készült, mert SOHA nem lehet megunni ezt a lakkot. :)A középső ujjamra szintén felkerült a homoklakk, a többi körmömnek pedig az Essence egyik régi körömlakkja, amit eddig mindegyik matrózos manikűrömben használtam. A mutatóujjamon erre a lakkra kerültek fel vízszintes csíkok, szabad kézzel. Ezt is célszerű egy vékonyabb ecsettel megrajzolni. Akkor megy a legkönnyebben ez a művelet, ha mindkét kezeteket az asztallapra rakjátok, és nem lógnak a levegőben. Ilyenkor ugyanis jobban remeg a kéz, amitől nem lesz a legegyenesebb a vonal, inkább kicsit részeges :)


Nektek hogy tetszik? Szeretitek ti is a matróz mintát? 

You May Also Like

10 megjegyzés

 1. Nagyon szép, mint mindig :) A kék lakk olyan különlegesnek tűnik, tetszik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm szépen :) A kék lakkjaim közül pedig azt hiszem ez a kedvencem. Ugyan nem Dance Legend vagy Picture Polish, de drogériás viszonylatban szerintem különleges :)

   Törlés
 2. Annyira jól mutat együtt a fehér,arany és a kék, hogy még én is kedvet kaptam egy hasonló manikűr elkészítéséhez. Nagyon szép lett, mint mindig :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Készítsd el bátran, kíváncsian várom a te verziódat is :))

   Törlés
 3. Nekem is tetszik a manikűröd. :) és a fejléced is. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó lett, nekem bejön, ahogy az új dizi is! :)

  VálaszTörlés