Lovely Butterfly colors körömlakk | Nr 2.

by - június 24, 2015

Tudjátok, hogy nyáron imádom a neon lakkokat, és egy nap pihenőt sem tartok a neon pink, zöld és sárga felkenése között. Ma egy Lovely újdonságról szeretnék nektek írni, amit nagy nagy izgalommal vetettem tesztelés alá, szinte rögtön, ahogy a kezeim közé került. 

Ez a körömlakk pedig a Lovely Buterfly limitált kollekciójából származó lakk. Hihetetlen, hogy mindig elcsavarják a fejem ezek a Lovely trendkiadások. Jelenleg 3 további árnyalattal találkozhattok a Lovely pulton emellett a neon sárga mellett: zöld, pink, narancs. Nálam a zöld foglal még helyet a fiókban a többi körömlakkom mellett, de róla majd később.


Üveg, kiszerelés, ecset
Tudjátok, ez a szokásos masszív, vastag üvegcse, mindenféle csicsás díszítéstől mentes, amely 8 ml lakkot tartalmaz. Az ecset szögletesre vágott, de nem nagyon keskeny, emiatt szépen lehet vele dolgozni, kétszeri húzással be is fedi az egész körömlemezt. 


Állag, száradási idő
A körömlakk egyetlen kritikus, nem éppen kellemes tulajdonságához értem, ami az állaga és az ebből következő száradási idő. A neon lakkokat én szinte mindig fehér körömlakkra kenem fel azért, hogy előcsalogassam a lehető legvibrálóbb színt, amit csak lehet. Jelen helyzetben azonban a fehér lakk rétegre még további két réteget kell felvinni a neon sárgából, hogy az tökéletesen fedjen mindent. Na mármost ez a lakkocska nem szárad túl gyorsan, ezért a rétegek között muszáj több időt várni, mert hajlamos a felbubisodásra. ( Igen, nálam is bekövetkezett ez a fránya jelenség ) Emiatt elég macerásnak mondanám a felvitelt, hiszen nem lehet nagyon vékony rétegben felvinni, mert egy picit zselésebb, sűrűbb textúrájú a lakk. 
Tehát csajok: ügyesség, türelem, türelem, türelem és egy jó fedőlakk. 


Szín
A színről kell szerintem a legkevesebbet írnom, hiszen feketén-fehéren látszik, hogy egy elképesztően világító neon sárágáról beszélünk, ami nem az a "Moyra féle' citromsárga, hanem annál picit nap sárgább. Remélem érthető volt, mit szerettem volna mondani, illetve írni. 


A lakkozást egy kis virágos mintával bolondítottam meg amiért túlzottan nem vagyok odáig, igazság szerint nem is szerettem volna megosztani veletek ezeket a képeket, viszont a lakkról szerettem volna írni, úgyhogy végül beadtam a derekam és feltöltöttem őket nektek. 

Összességében tehát nem mondanám sajnos ezt a kollekciót szupernek és problémamentesnek, hazudnék ha ezt tenném. Viszont én csak nyáron használok ilyen színeket, ilyenkor pedig van időm pepecselni, úgyhogy megbocsátom a bubis hajlamát és a nehéz száradását is. A tartósságáról azért nem tudok beszámolni, mert egy fehér Rimmel lakkra kentem, ami elég sokáig szokta bírni a körmeimen.

Nektek hogy tetszik? Megvettétek valamelyik árnyalatot?

You May Also Like

16 megjegyzés

 1. pedig nagyon cukik a virágok. :) és a lakk színe is jó.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem szövegkiemelő színe van. Ennek ellenére én is szívesen viselném. A minta is nagyon tetszik! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen igen, teljesen igazad van. :D Tényleg olyan, mint a szövegkiemelő :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Valóban szép nagyon, de sajnos elég problémás :(

   Törlés
 4. Nagyon tetszik ez a vibráló szín és talán mégsem annyira neonos, mint a Moyra neon sárgája. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, azért is írtam, hogy nem olyan mint a Moyra sárgája, mert picit visszafogottabb és másabb árnyalat is :)

   Törlés
 5. Kacérkodtam velük, de csak a rózsaszín szemhéjtust vettem meg eddig. :)
  Nem igazán szeretem a sárgát, de ez még nekem is bejön, a kis virágok pedig különösen tetszenek a körmeiden! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eddig én sem voltam odáig a sárga körmökért, viszont idén 180 fokos fordulatot vettem, és imádok mindent, ami citromsárga, ezek alól pedig a körömlakkok sem kivételek :)

   Törlés
 6. Nagyon tetszik, nem hiaba hiszen imadom a neon szineket :) Viszont a hosszu szaradasi idotol hulyet kapok, szoval valoszinuleg nem nekem valo ez a lakk :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ójaj, akkor ezek nem neked valók, egyáltalán :D

   Törlés
 7. Nyugi, szerintem csodaszépek azok a virágok! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem vagyok 100%-ban nyugodt, elégedett meg pláne, de ez most ilyen lett :D Örülök, hogy nem mindenki látja ezt elfuseráltnak :)

   Törlés
 8. Tyűha! Ez a neon a szürkével mennyire talál! *.* Nagyon bejövős lakkozás lett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy ennyire tetszik :D Nálam ez most annyira nem lett szerelem.

   Törlés