Makeup Revolution | Iconic pro 1 paletta

by - június 11, 2015

A vizsgaidőszak legelején kitűztem magam elé húzóerőnek azt a célt, hogyha sikerül végeznem az összessel, akkor leadok egy kisebb rendelést a Pink Pandánál. Ez június legelején megtörtént, két paletta landolt a virtuális kosárkámban, amelyek közül most az egyikről már olvashattok is.A Makeup Revolution márka híres arról, hogy nagy márkák ikonikus palettáit lekoppintja, és kiadja lényegesen jobb árfekvésben. Jelen esetben is egy ilyenről van szó, hiszen az Iconic pro, a Lorac pro paletta hasonmása. Összehasonlítást nem tudok írni nektek róla, mert az eredetivel a borsos ára miatt nem rendelkezem. Viszont a neten látott képek alapján megállapíthatom, hogy rendkívül nagy a hasonlóság. Jelenleg is elérhető a Pink Panda webáruházban 2790Ft-os áron.Elképesztő, hogy közel 3000Ft-ért 16 gyönyörű színt kapunk. A színek nagy része natúr, tehát a hétköznapokon tökéletes kihasználható. Nagyon tetszik egyébként a csomagolása is, mert elképesztően masszív és nagyon jól záródik. A problémám csupán annyi vele, hogy matt fekete a csomagolása, hasonlóan a Sleek palettákhoz, így elképesztően kényes, nagyon hamar meglátszik rajta az ujjlenyomat. A paletta mellé jár egy ecset is, ami meglepően jó minőségű, én már használtam is. Az egyik fele egy lapos ecset, amivel a mozgó szemhéjra fel lehet tapogatni a színt, a másik pedig egy kisebb fejű satírozó ecset akar lenni, de én inkább a külső V-be használtam, oda kitűnő. A színekről pedig mit mondhatnék? Félek szavakkal nem tudom kellően körbeírni. Nagyon jól összeválogatott paletta, hiszen a felső sor 8 árnyalata mind matt, az alsó pedig mind szatén fényű. Található benne 2 matt barna is, így ki tudjuk keverni a szemöldökünknek megfelelő árnyalatot is belőle. Van egészen világos highlight szín, és az elmaradhatatlan fekete is. Emellett külön tetszik, hogy a hétköznapias barnás natúr színek mellett felbukkan egy-két különlegesebb árnyalat is, mint például egy különleges téglás-burgundis és egy lilás szín is. 
A fenti képeken láthatjátok a felső, azaz a matt színekből álló sort. Azt hiszem látjátok magatoktól is, hogy brutálisan pigmentáltak. A matt színek, pláne ha világosak a legtöbb palettában szinte láthatatlanok, de ebben az esetben ez egy kicsit sincs így. Egyedül a feketét nem érzem eléggé intenzívnek, no de ez legyen a legkevesebb. Az összes Sleek palettámban fellelhető matt, brutálisan pigmentált fekete. Ezzel legalább a hétköznapokon bátrabban festek a mélyítővonalamba, mert nem annyira koromfekete. Tetszik az is, hogy találtam benne egy babarózsaszínt, és mellette egy mályvás árnyalatot is. Már most látom, hogy ezek együtt nagyon jól mutatnak majd. Egyébként a színek egyáltalán nem porolnak, és nem is hullanak.
Itt pedig az alsó sor árnyalatait láthatjátok. Ezek között is találunk világos kiemelőszíneket, illetve egész sötéteket is, de feketét már nem. Az 5. árnyalat valami csodaszép, és szerintem rendkívül különleges, valamint a jobb oldalon, a legszélső grafit szürke mellett sem mennék el szó nélkül. A burgundiról pedig már ne is beszéljünk. Egyébként a színminták ujjal készültek, és minden festékbe egyetlen egyszer nyúltam bele. 
Egyszerűen nem tudok mást mondani, csak azt hogy I-M-Á-D-O-M. Szinte hihetetlen számomra, hogy 3000 Ft alatt ennyire szuper szemfestékeket kapni. Megkockáztatom, hogy minőségben és pigmentáltságban lekörözi a Sleek palettáimat. Szuper a tartósság, a pigmentáció, a satírozhatóság, a színskála és a minőség. A rózsaszínek miatt tavaszra, a burgundi miatt őszre, a sötétebb, szürkésebb színek miatt alkalmakra, a natúr, matt színek miatt pedig a hétköznapokra is ideális. 


Úgy érzem, hogy a jelenlegi készletemben a legeslegpigmentáltabb darab. Imádom az egész palettát úgy, ahogy van. A matt színek pigmentáltsága bámulatos. A későbbiekben szeretnék a vele készült sminkekről is megosztani veletek képeket netán videókat, hiszen akkor a legmeggyőzőbb, ha használat közben is látjátok. 

Nektek hogy tetszett ? Melyik színekkel látnátok szívesen sminket? Videó legyen vagy poszt?

You May Also Like

16 megjegyzés

 1. Nagyon tetszik ez a paletta és a 2 is. Már az eredeti Lorac paletták is bejöttek, de annyit sosem adnék ki palettáért. :D
  Én a matt színekkel látnék szívesen egy hétköznapi, hőségálló sminket. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebben egyetérthetünk, szerintem indokolatlanul drágák az eredetik :( Igyekszem a közeljövőben teljesíteni a smink kérésed :)

   Törlés
 2. Nagyon szép, azt hiszem érik egy Pink Panda rendelés :D Videó legyen, nagyon szeretem a videóidat, annyira jó minőségűek, és nagyon tetszik ahogy beszélsz, és teljes beleéléssel magyarázol. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira aranyos vagy :D Köszönöm szépen. Akkor egy videót biztosan készítek majd vele :)

   Törlés
 3. Tényleg nagyon szépek a színei, érdemes lenne megrendelni (ha nem lenne már így is sok palettám :)
  Én a rózsaszínekkel látnék szívesen sminket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is rengeteg palettám van, tényleg, de ennek ellenére is azt mondtam, hogy minden forintját megérte. Imádom :) A smink kérést pedig igyekszem mihamarabb teljesíteni :)

   Törlés
 4. Hú nagyon tetszik ez a paletta. :) Szívesen látnék én is videót egy sminkről. :)

  VálaszTörlés
 5. Válaszok
  1. Abszolút egyetértünk ebben :) És nagyon könnyű vele dolgozni :)

   Törlés
 6. Hát, szerintem a matt sor nagyon messze van a brutálisan pigmentálttól, de nem rossz. Én inkább gyűjtök az eredetire. A második sor már jobban bejön, a 4-5-6-os árnyalatokat szívesen látnám sminkben. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyilván az UD-vel és egyéb 10 ezren felüli palettákkal nem szabad ilyeneket összehasonlítani, de én úgy gondolom, hogy ezért az árért űberpigmentált :)

   Törlés
 7. Tényleg figyelemre méltó a pigmentáltsága, nem semmi :-) Engem a Too Grey-Addicted párossal készült smink érdekelne :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Nagyon durva. A Sleek matt világos színeket lekörözni én úgy érzem. Igyekszem erre a párosításra is sort keríteni :)

   Törlés
 8. Gyönyörű ez a paletta, nekem is kell :) Következő ajándéknak tudom már mit kérek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban szuper paletta és hát elképesztően jól kihasználható :)

   Törlés