Manikűrvadász 18. | FELHÍVÁS

by - június 18, 2015

Bizony, bizony, újra elérkezett a Manikűrvadászat, szám szerint a 18., amelyet külön izgalommal vártam és várok, hiszem Izabella jóvoltából a mostani fordulónak én lettem a háziasszonya. 

kép forrása
Aki esetleg még nem ismerné ezt a megmozdulást, annak néhány mondatban leírnám, hogy pontosan miről is van szó. A játék egyik nagyon fontos pillére, hogy nem csak a bloggal rendelkezőknek nyújt nagyszerű szórakozást, hanem azoknak is, akik szeretnek manikűrözni, de nem rendelkeznek blogos felülettel. A jelentkezők között egy véletlen sorrendet fogok kialakítani, melyben mindenki kap maga mellé egy párt, akitől egy meghatározott időpontra el kell készítenie egy újragondolt manikűrt. Aki viszont nem rendelkezik bloggal, annak a közzététel előtt 3 nappal el kell küldenie nekem e-mailben az elkészült alkotását és egy kis jellemzést mellé, amit én teszek majd közzé. 
Részletesebb leírásért kattintsatok IDE.

A játék fontos időpontjai:

Jelentkezési határidő: 2015. július 5. éjfél
Párok kisorsolása: 2015. július 6.
Posztolás időpontja: 2015. július 20. 18:00

A kódok:

Aki nem ismeri a kódok pontos használatát, az IDE kattintva tájékozódhat a részletekről. 

<!-- start InLinkz script -->
<script type="text/javascript">
document.write('<scr' + 'ipt type="text/javascript" src="//www.inlinkz.com/cs.php?id=535568&' + new Date().getTime() + '"><\/script>');
</script>
<!-- end InLinkz script -->


Vagy ha valakinek a fenti kód nem működne:


<!-- start InLinkz script -->
<script type="text/javascript" src="//www.inlinkz.com/cs.php?id=535568"></script> 
<!-- end InLinkz script --> 


Jelentkezési feltételek és tudnivalók:
 • rendelkezz egy bloggal és rajta legalább 30 manikűrrel ( ebben az esetben te is vadászol valakitől, és tőled is vadásznak )
 • vagy ha nincs blogod, illetve van, de nem szerepel még rajta 30 általad készített manikűr, abban az esetben tőled nem vadászhatnak, de te kapsz magad mellé egy párt, akitől vadászhatsz
 • írj a nikkiifashion95@gmail.com címre egy e-mailt, aminek a tárgya legyen "Manikűrvadász 18." Az e-mail tartalmazza továbbá a neved és a blogod elérhetőségét ( ha van ), ha nincs, illetve ha kevesebb mint 30 manikűrrel rendelkezel, akkor arról is tájékoztass kérlek. 
Minden jelentkező e-mailre 1-3 napon belül válaszolok, ezért kérlet, ha ez idő alatt nem kapál tőlem visszajelzést, akkor jelezd nekem itt kommentben vagy a FB oldalamon üzenetben.

Annak érdekében, hogy minél többen legyünk, kérek minden bloggal rendelkező jelentkezőt, hogyha lehetősége van rá ossza meg a felhívást, valamint tegye ki a blogja oldalsávjába. 

Vadászatra fel! :) 

You May Also Like

17 megjegyzés

 1. szia, mindig élvezettel figyeltem ki mit vadászik, és most én is szeretnék jelentkezni, friss blogos vagyok, így még nincs 30 manikűr a blogomon. Az is elég izgalmas lesz ha én vadászhatok mástól :) emailt is mindjárt írok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az Instragram profiloddal együtt sincs meg a 30? Ott azért elég sokat szoktál posztolni manikat. :)

   Törlés
 2. De jó, jövök!!! Már írom is az e-mailt, nehogy lemaradjak :-)

  VálaszTörlés
 3. Jaj de jó, már régóta vártam ezt a pillanatot! *-* (Eddig mindig beleszólt másvalami, és nem tudtam jelentkezni az előző fordulókra...) Írtam neked e-mailt, köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
 4. Én is szeretnék jönni, írtam emilt is :) köszönöm a lehetőséget!!! :)

  VálaszTörlés
 5. Én is írtam, már várom! :)

  VálaszTörlés
 6. Szia! Írtam mailt,és alig várom... :)

  VálaszTörlés
 7. Sajnos ebből a fordulóból kimaradok inkább...sok a munkám... :)

  VálaszTörlés
 8. Kesz!Irtam emailt alig varom valaszod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 9. Szia! Írtam mailt is, izgatottan várom. (-:

  VálaszTörlés
 10. Végre nem maradok le! Már várom! :))

  VálaszTörlés
 11. Helloka!
  Csajok, csak nekem nem jó a kód?
  köszi előre is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nekem sem. Izabellát kértem, hogy csinálja meg, úgyhogy várom a válaszát, hogy miért nem lehet jó. Már írtam neki. :)

   Törlés