Manikűrvadász 18. | Blog nélküli játékosok munkái: Marcsi és Bandita

by - július 20, 2015

Bizonyára tudjátok, hogy a Manikűrvadász nem csak a bloggal rendelkező csajok játéka. Azok is teret kapnak, akiknek nincs lehetőségük saját platformon posztolni az elkészült manikűröket. A jelenlegi fordulóban 4 leányzó is volt, aki élt ezzel a lehetőséggel, ám egyikőjük még félúton felmondott, másikjuk pedig anyuka lett. Így most Marcsi és Bandita manikűrjeit láthatjátok.


Marcsi


Sziasztok, Manikűrvadászok! Szeretném megköszönni a lehetőséget Nikinek, hogy egy vendégposzt keretein belül megosztja veletek a manikűrömet. :)
A sorsolás után páromként Dii-t kaptam aminek nagyon örültem, mert eddig még nem ismertem a blogját. Ahogy böngészni kezdtem, rájöttem, hogy nehéz dolgom lesz, mert szebbnél szebb manikűröket alkot, de végül sikerült választanom. :)
A választásom erre a barokk mintás alkotására esett, ami szintén Manikűrvadászra készült. :) 


Egy kicsit újragondoltam az általa készített manikűrt, a nyári forróság miatt virágokat választottam, kicsit élénkebb lila lakkot használtam, és újraálmodtam Dii munkáját. :) Itt láthattok néhány fotót róla:
Felhasznált lakkok:
 • Essence The Gel Nail Polish Nr. 33 Wild White Ways
 • Moyra Nr. 87.
 • Janet körömmatrica
 • Rival de Lop Young Gel Nail Top Coat


Még egyszer köszönöm a manikűrvadászás lehetőségét, igazi élmény volt. :)

______________________________________________________

Bandita

Sziasztok Lányok!

Elképesztő, mennyire vártam ezt a fordulót, azzal együtt, hogy majdnem lekéstem a jelentkezési határidőt! :)
Ezúttal Niki lett a párom, és amint ezzel szembesültem, már kaptam is elő a fegyveremet és rohantam a blogjára vadászni. 
Talán az utóbbi hetek rekkenő hőségének köszönhető, de ezen a hűs, friss színekből álló Waterfall körömdíszítésen azonnal megakadt a szemem:


Niki ezt a csodálatosan szép manikűrt ugyan egy Manikűrvadász-fordulóra alkotta, de ez egyáltalán nem tartott vissza attól, hogy zsákmányként magammal hurcoljam. Nézzétek csak, hát lehetett Ezt a szikrázó jeges gyönyörűséget otthagyni?


Még azon az estén elhatároztam, hogy el fogok térni a hagyományos, "csíkhúzó" Waterfall-technikától, ugyanakkor mindenképp megőrzöm majd az ihletadó manikűr eszmei mondanivalóját, és vízesést fogok a körmeimre festeni.
Pár nap múlva elkészült a manikűr, egy izzasztó délutánon, leengedett redőnyök mögött. Már maga az illatélmény is megért volna egy külön misét, de ami a legfontosabb, hogy végre hosszú kihagyás után először ragadott magával az alkotás öröme, és amikor nézegettem a végeredményt, hirtelen ott álltam a középső ujjam körmében, a vízesés szivárványpermetében, a trópusi esőerdő fái között.

Íme tehát az én verzióm, fogadjátok szeretettel:
Puszi Nektek!


You May Also Like

28 megjegyzés

 1. Marcsi nagyon szép a körömformád, illetve a kézfejed, és az ujjaid. :) A manikűr nagyon szép lett!
  Bandita a szavam elállt, mint mindig :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon igyekeztem! :)

   Törlés
  2. Nagyon aranyos vagy, köszönöm széépen az ujjaim nevében is! :)

   Törlés
 2. Húha! Mindkettő nagyon szép lett!

  VálaszTörlés
 3. Marcsié is nagyon tetszik, Bandita a tiéd pedig csúúúcs! Megtanulnám szívesen, hogyan kell ilyen csodát festeni. :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :)
   Az zöld körmök úgy készültek, hogy a telibe festett krmök tövéhez közel szivaccsal felvittem egy szikrázó krómos arany lakkot finoman, majd a körömszélekhez transzferfóliát érintettem, kicsit összegyűrve, majd fedőlakk.
   A középső köröm alapja egy sárgás duokróm lakk volt, de ebből nem látszik semmi, mert a szivaccsal felvitt hófehér körömlakk teljesen eltakarja. Az alaplakkra először a fehéret vittem fel szivaccsal középre, majd a két oldalára különböző zöldeket, barnát, és arany transzferfóliát. A fedőlakk teljes száradása után a leveleket kézzel festettem, vízfestékkel, majd egy fedőlakkréteg zárja az egészet. Sajnos, ez a fedőlakk bebusiodott, de most így nézve a képeket, olyan, mintha direkt lenne bubis! :D

   Törlés
 4. Bandita szuper lett imádom a színvilágot! Marcsi körömformája szép, és mutatós manikűr lett!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :)
   A zöldre most nagyon ki voltam éhezve, és ez jelenleg a kedvenc zöld körömlakkom! :)

   Törlés
 5. Bandita megőrjítesz, arany is, zöld is, csillog is... teljes kéjmámor, elalélok!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!
   :D
   Akkor lennék bajban szerintem, ha valaki arra kötelezne, hogy egy teljesen matt manikűrt készítsek! :D :D
   A Zöld gyönyörűség Moyra Gel Look Johanne, némi arany-króm ANNY-vel, szivaccsal megbolondítva, és használtam transzferfóliát is, hozzáérintgettem a majdnem száraz zöld felülethez. A vízesés alatt is ez van.
   Az Essence BTGN nagyon jó barátságban van a transzferfóliával egyébként, úgy tapasztalom, hogy azon kevesek egyike, ami nem tompítja a Trfólia ragyogását.

   Törlés
 6. Marcsi, eszméletlenül cuki a bögréd! És nagyon passzol a manihoz. :)
  Bandita, ismét elképesztően szépet alkottál. Hogyan készült a minta, dry marble technika?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Ezúttal Szivaccsal és ecsettel dolgoztam, valamint kétféle transzferfóliával adtam a ragyogó hatást, ami a szabadszél közelében látszik.

   Törlés
 7. Marcsi, ez a manikűr meseszép lett, körömformád pedig fantasztikusan szép! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm, szerintem a tiéd lett nagyon-nagyon szépséges. :D

   Törlés
 8. Én nem szeretem ezt a waterfall technikát, néha olyan fantáziátlan amiket látok, de Nikié üdítő kivétel! :D Bandita leveles körme a hűs habos vízesést idézi a dzsungel közepén...hát én is elalélok menten! :))

  VálaszTörlés
 9. Marcsi, nagyon szép lett a manid! Tetszik! :)
  Bandita, a tiéd is gyönyörű! Imádom! :)

  VálaszTörlés
 10. Mindkét munka nagyon szép lett, nagyon tetszenek!! (-:

  VálaszTörlés
 11. Köszönöm szépen Mindenkinek, nagyon örülök, hogy tetszettek a képek a manikűrömről! :) Igazi élmény volt veletek vadászni. :)

  VálaszTörlés
 12. Húha, mindketten igazán kitettetek magatokért! Marcsi, nagyon szép lett a virágminta, és annyira jól mutat együtt ez a sötétlila és a fehér! Bandita, imádom a zöldet. Ez a manikűr egy álom! Nagyon különleges lett!

  VálaszTörlés
 13. Hmmm, Bandita! Ezek a színek! *-*

  VálaszTörlés
 14. Hűű*-* Csodálatosak lettek:))

  VálaszTörlés
 15. Mindkét manikűr csodaszép! Banditáé megint hihetetlenül igényes, megérte a fáradságot, mert tényleg gyönyörű! Marcsié pedig azért tetszik, mert imádom fehér alapon a mintákat..és a lilát is. :)

  VálaszTörlés
 16. Nagyon szuper manikűröket alkottak a lányok! :)

  VálaszTörlés
 17. Mindkettőtöké csodás. :)
  Marcsinál a színek nyertek, Banditánál a technika. :)

  VálaszTörlés
 18. Mindkét manikűr fenséges! Nagyon tetszenek! :)

  VálaszTörlés