Maxfactor | Colour Intensifying színezett ajakbalzsamok

by - július 23, 2015

Ha követtek Instagramon, akkor bizonyára tudjátok, hogy megnyertem 5 csodálatos árnyalatban Fruzsitól ezeket az új Maxfactor színezett ajakbalzsamokat. A kötelezettségem csupán annyi volt, hogy minden nap egy sminket kellett velük Instagramra posztolnom. Eredetileg nem is terveztem róluk bejegyzést, hiszen a legtöbben biztos láttátok már a sminkes képeken őket. Aztán hirtelen megfogalmazódott bennem egy két gondolat, amelyeket szeretnék veletek megosztani ezekkel a termékekkel kapcsolatban, úgyhogy íme:

Mielőtt még bármibe belevágnék, szeretném elmondani, hogy én nagyon szeretem magamon a színezett ajakápolókat, természetesen azokat, amelyek valóban adnak egy kis színt az ajkaknak. Tehát minden ilyesmi terméktől azt várom, hogy legyen kellemen pigmentált színe, kellemes érzet legyen az ajkakon és könnyű legyen vele dolgozni. Az sem baj, ha ápol is :)

 

No, de lássuk a Maxfactor Colour Instensifying ajakbalzsamait. Elsőként a csomagolásról eljtsünk néhány szót. Egy matt, visszafogott pezsgős arany műagyag, kicsavarhatós csomagolású termék, aminek jól záródó, kemény, vastag műanyag kupakja van. Magyarul táska kompatibilis. Bár az ajakrúzsok és balzsamok esetében általában látni ha belenyúltak előttünk a drogériában a termékbe, viszont én mégis örülök annak, hogy a kupak hozzá van ragasztva az arany tokhoz. Sajnos azt nem tudnám megmondani, hogy ez a termék egészen pontosan hány gramm, mert nem találtam rajta, viszont darabja 2990 Ft.Nem, egyáltalán nem olcsó, hiszen ezen a képen láthatjátok teljesen kicsavarva. Ugye, hogy nincs benne túl sok "cucc" ? Viszont nagyon könnyű a használata, nagyon könnyedén siklik az ajkakon, és szépen be is színezi őket. Viszont sajnos elég gyorsan fogy, hiszen mivel színezett ajakbalzsamról van szó, ezért nem éppen a legtartósabb ajaktermék. Bár ez nem teljesen igaz az összes árnyalatra. Ugyanis azt vettem észre, hogy a Voluptuous pink nevet viselő élénk pink tartóssága messze kiemelkedik a többi közül, valamint az erőteljesebb színek általában jóval tartósabbak. A 8 árnyalat közül én 5-tel rendelkezem, ezek között szerepel bordó,eper piros, pink, barbie rózsaszín és egy korall. Mindegyik nagyon jól építhető, így például egy erősebb színt egészen szolidan is fel tudtok vinni. A képen most az első 4 árnyalatot 2 húzással ( tehát két rétegben ) , az utolsó, ötödik színt pedig 3 rétegben láthatjátok. 
Red cherry

A legsötétebb, ezáltal a legpigmentáltabb árnyalat az öt közül. Szépen egyenletesen felvihető, nagyon krémes, kicsit talán őszies, bordós árnyalat. Nem emeli ki az ajkak szárazabb területeit, illetve az egyenetlenségeit.
Luscious red

Az előzőnél lényegesen visszafogottabb pirosas árnyalat, ami inkább picit eper tónusú. Nagyon kellemes viselet, csak úgy, ahogy a többi is. 
Voluptuous pink

Róla írtam az előbb, hogy szuper tartós. Több ivás után is gyönyörűen fent maradt az ajkaimon, szinte egyáltalán nem kopott meg, sőt talán egy picit meg is fogta őket, na persze nem annyira mint egy folyékony rúzs. Egyébként maga az árnyalat is nagyon tetszik, nagyon csajos, kellemes pink szín.
Sumpuous pink

Barbie-s, könnyed, visszafogott rózsaszín árnyalat, ami bár szépen látszik az ajkakon, de egy picit kiemeli a száj szárazabb részeit.
Charming coral

Belőle kell a legtöbb réteg annak érdekében, hogy kellően látszódjon, emiatt sajnos a többinél is nagyobb tempóban fogy. Ennek ellenére nagyon tetszik a színe, bár lehet a korallos árnyalatokkal kicsit elfogult vagyok. Nagyon hétköznapi, nagyon visszafogott, suli és munkabarát. A tartósság tehát eléggé különbözik az árnyalatok között, viszont a kopás mindegyik esetében egyenletes. 

Összességében tehát nagyon jól kihasználható termékeknek érzem őket a mindennapokon, hiszen nagyon kellemes színt adnak az ajkaknak. Tökéletesek a suliba vagy az irodába, nem túl feltűnőek, könnyű a felvitelük és nem kell egész nap figyelni rájuk, hogy a száj vonalán belül maradjanak szigorúan, tehát kényelmes a viseletük. Viszont az áruk kicsit sem pénztárcabarát, azt kell mondanom, hogy 3000 Ft-ért nem biztos, hogy ajánlom őket. ( 1500 Ft-ért hasonlóan jó termékeket kapunk a Catrice-nél, a színezett ajakbalzsamok  személyében ) Viszont ne feledjétek, hogy Glamour napokon szokott lenni 50%-os árkedvezmény a Maxfactor termékekre. Ezt már szerintem érdemes lehet felhasználni rájuk, ha nem szeretnétek más fontosabb terméket venni ezzel a kuponnal. 

You May Also Like

6 megjegyzés

 1. Nekem nagyon sok egy színezett ajakápolóért 3000 ft, mondjuk általában a hasonló termékeknek nem is szoktak ennyire pigmentáltak lenni. Viszont a színek nagyon tetszenek, megeshet hogy féláron beszerzek majd közülük egyet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem nem is kérdés, hogy ennyi pénzért túlárazott e, mert szerintem is egyértelműen igen. Viszont féláron szerintem már megérik az árukat :)

   Törlés
 2. Tényleg sok értük ez az ár, de lehet, hogy majd kuponnal beszerzek én is egyet, mert a pigmentáltságuk tényleg nagyon jó. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha szereted az ilyesmi termékeket, akkor fél áron nem fogod megbánni őket szerintem :)

   Törlés
 3. Én csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy nagyon szép az arcbőröd a képeken, Nikki! :))
  Még talán jobban feltűnt, mint az ajakápolók, amik mellesleg nagyon szépek. :)
  A Barbie-s tetszik rajtad a legjobban. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, mostanában tényleg rengeteget javult. Itt a képeken már csak púder, és a problémás területeken korrektor van rajta. :)
   Nagyon szépséges színek, a barbie rózsaszín valóban nagyon kellemes árnyalat, kár hogy egy picit kiemeli az ajkak szárazabb területeit :(

   Törlés