Rival De Loop bronosító és highlighter

by - július 08, 2015

Aki követi a Youtube csatornámon zajló eseményeket az tudhatja, hogy teljesen beleszerelmesedtem a Rival De Loop márka égetett bronzosítójába, ezért úgy döntöttem, hogy megveszem a párját is, a highlightert. Így most a mai bejegyzésben kettejükről olvashattok. Mindkét termék egy domború fedelű műanyag tégelyben található, amit nem neveznék a legmasszívabbnak, de én egy utazásra nyugodt szívvel elpakolnám. A csomagoláson található arany illetve ezüst felirat viszont elég silány, 1-2 hónap használat után már eléggé megkopott. Természetesen ez alapján kár ítélkezni, hiszen a külső nem minden, ár érték arányban pedig kiemelkedőek, hiszen darabja 700 Ft körül volt. Mindkettő termék egyetlen árnyalatban kapható, emiatt egy picit megtévesztő a csomagolás hátulján feltüntetett fantázianév. Mindkettő különlegessége, hogy égetett, tehát szárazon és nedvesen is használhatóak. Szárazon nagyon természetes, egyáltalán nem hivalkodó színeket kapunk, nedvesen viszont jóval drámaibb, ütősebb a végeredmény. 01 Sahara sun bronzosító
Hogy mit érdemes tudnotok erről a kis csodáról? Az első és legfontosabb, hogy ne ítéljetek a brutál külsője alapján. Nagyon sokáig én sem hittem el, hogy jó lehet, emiatt rengetegszer pakolgattam ki be a kosaramba, aztán végül beadtam a derekam. És milyen jól tettem. Ez a bronzosító narancssárgás tónusú és enyhén fényes, fémes. Emiatt azoknak ajánlanám elsősorban, akiknek sárgásabb tónusú bőrük van, és egy picit legalább hajlamosak a barnulásra. Tehát ha szeretnétek egy kellemes nap csókolta hatást elérni az arcotokon, ami highlighter nélkül is picit fénylő, és egészségesen ragyogó, akkor fussatok, rohanjatok, és vásároljátok meg. Emellett persze a tartósságra sincs panasz, hiszen egész nap nagyon szépen tündököl az arcon. Benedvesítve eddig még csak a szememen használtam, mert az orcákon talán úgy már kicsit túlzás lenne. 01 Moon dust highlighter
A tartósságról hasonló szépeket tudok elmondani, mint a bronzosító párjáról. Ezt viszont úgy érzem, hogy teljesen másoknak ajánlanám. A napcsókolta és sárgás tónusú bőrön csak nagyon finoman, vagy egyáltalán ne használjátok, mert a rózsaszínes árnyalata miatt a hidegebb bőrtónusú csajoknak áll jól, nekik viszont nagyon nagyon nagyon ... Emiatt még nem tudom eldönteni, hogy magamon tetszik e vagy sem. Egyébként a társához hasonlóan ez is hiperszuper pigmentált, és pont emiatt kell vele ügyesen és finoman bánni, mert nem lenne túl szép ha az arcunkon megjelenne egy rózsaszín sáv, ugye? Pláne, hogy ez nem csak csillámokat visz fel az arcra, mint néhány drogériás darab ( ez egyáltalán nem tartalmaz ilyesmit ), hanem a bronzosítóhoz hasonlóan egy metálos fényt kölcsönöz az arccsontnak. Emiatt a kettőt együtt sosem használom, túl soknak érzem. Emellett persze tökéletes lehet egy egyszerű szemhéjpúdernek a mozgó szemhéjon, vagy a belső szemzugban, ugyanis ne feledjétek, hogy egy kis benedvesítéssel ez is sokkal intenzívebbé válik. Tehát a kulcsszó: csak óvatosan !
Végezetül pedig két képet láthattok mindkettőről. Itt láthatjátok, hogy az előzőekben miről is beszéltem. A felső fotón árnyékban, az alsón pedig napfényben láthatjátok. 

Összességében tehát azt tudom elmondani, hogy aki sárgás bőrtónusú inkább az a bronzosítót, aki hidegebb bőrtónusú, az pedig a highlightert nézze meg magának közelebbről, hiszen ennyi pénzért nem fogtok csalódni egyikben sem. :)

You May Also Like

4 megjegyzés

 1. Mindkettő nagyon ígéretesnek tűnik! :) A bronzosítót mindenképpen be fogom szerezni, mert csodálatosan néz ki, és már régóta vadászok egy hasonló, égetett darabra. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem te is annyira fogod szeretni mint én :)

   Törlés
 2. A Te hatásodra vettem meg a bronzosítót, tényleg szuper!
  Hatalmas mennyiség, szerintem még az unokáim is ezt fogják használni, főleg hogy nagyon intenzív színe van, óvatosan kell vele bánni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de jó, örülök hogy neked is bevált. Akkor ezt a terméket tuti örökölni fogják tőlünk az utódok :D

   Törlés