Fruttini Strawberry starfruit testradír

by - augusztus 07, 2015

Ugye mennyire nehéz drogériákban jó testradírt találni? Nekem elég sok kellemetlen emlékem van ezzel kapcsolatban, hiszen eddig nem sikerült olyan termékkel összefutnom ilyen téren amivel maradéktalanul elégedett lennék. 

A mai bejegyzés elején szeretném lelőni a poént, hogy nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel, felesleges csigáznom a kedélyeket, hiszen aki esetleg nézi a videóimat, az találkozhatott már vele kedvencek között. 
Legelőször egyetlen negatívummal szeretnék kezdeni, ami nem más mint a beszerezhetősége. Én eddig DM üzletekben láttam, illetve ha igazán pontosan szeretnék fogalmazni, akkor üzletben. Ugyanis a környéken levő DM-ek közül csupán egyben VOLT kapható, amelyet épp a napokban látogattam meg, és a Fruttini termékeknek hűlt helyét találtam. A helyüket a napozó készítmények foglalták el, ami miatt nagyon csalódott vagyok, de azért még reménykedek, hátha ősszel visszatérnek a testápolókkal és tusfürdőkkel együtt, mert szeretném a márka ezen termékeit is kipróbálni.


No, de rátérnék a jó dolgokra, amik a termékkel kapcsolatban elmondhatók, illetve leírhatók. Az egyik ilyen a csomagolása. Természetesen nem ez a fő erénye, de nem hátrány, ha egy termék tubusából könnyű kinyerni a terméket, illetve könnyű, kényelmes a használata. Jelen esetben ezzel a tubusos megoldással abszolút elégedett vagyok, sokkal jobb, mint a nagy átlagban megszokott tégelyes kiszerelések. Könnyű belőle kinyerni a terméket, nem kell belenyúlkálni, ami szerintem  higiéniás tekintetben, valamint kényelmi szemszögből sem a legjobb.


A termék állagára a legtalálóbb a zselés kifejezés, hiszen egyáltalán nem folyós vagy krémszerű. A testradírokhoz képest szerintem elég jól felhabzik, de egyáltalán nem táplál és különösebb tisztító hatását sem érzem, ezért a használata után minden esetben használok tusfürdőt. Tudjátok, ez nem az a fajta termék amit úgy is nevezhetnénk hogy bőrradírozós tusfürdő. Ezt én egyáltalán nem is bánom, mert szerintem azok a legjobb testápolók, tusfürdők, samponok, krémek, radírok stb, amik egy adott területen szuperálnak, de ott viszont jól. Ezalatt azt értem, hogy szerintem sokkal jobb egy olyan testradír, amit csak erre lehet használni, mert így nem veszít a radírozó képességéből csak amiatt, mert például helyettesíti a tusfürdő szerepét is. 


A pirosas zselének, amiben a radírozó szemcsék találhatóak, egy szuper epres vaníliás illatú dolog, ami egy nagyon különleges illatkombináció, de én nagyon megszerettem. Nem túl édes, és az eper illat hozzáadása miatt a vanília illat nem olyan intenzív, ezáltal nem kelt karácsonyi érzetet vagy hangulatot. 
No de milyenek azok a szemcsék? Többféle található benne, hiszen vannak egészen finom, illetve durva cukor szerű darabkák is benne. Az utóbbiak miatt szeretem nagyon mint testradír, és ezek miatt nem jutna soha az eszembe az arcomra alkalmazni, mert ott túlságosan durva lenne, tehát nem véletlenül testradírnak hívják. Emiatt nem ajánlom neked akkor, ha túlságosan érzékeny a bőröd, mert ekkor valószínűleg számodra ez túl sok lenne. Egyébként ezek a cukorszemcsére hasonlító darabkák nem hiszem, hogy azok lennének, mert hosszas radírozás után sem oldódnak fel illetve tűnnek el, amiért én szintén nagyon kedvelem. 

Összességében tehát egy szuper testradír azoknak, akik egy igazán intenzív, heti egy alkalmas testradírt keresnek.

Ti találkoztatok már a márka ezen darabjával? Mi a véleményetek róla? Ha nem, akkor melyik a kedvenc testradírotok?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Gondolkodtam, hogy kipróbáljak-e ettől a márkától testradírt, mert a videódban láttam, hogy nagyon ajánlottad. Most viszont, ahogy a képeket nézem arra kell rájöjjek, hogy ez nekem nem eléggé dörzsis, ugyanis én azt szeretem, ha jó alaposan leradíroz egy ilyen termék. Egyelőre maradok a Naturia testradíroknál, most épp az áfonyásat fogom kipróbálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az általam valaha próbált legdörzsisebb testradír. Nekem az a meglátásom, hogy amiről hirtelen azt gondolod, hogy nincs benne elég "cucc" általában az a legintenzívebb, és fordítva is igaz.

      Törlés