Instagram 2015 | Június-július-augusztus képekben

by - augusztus 30, 2015

Nagyon nehéz és fájó leírnom, de muszáj: eltelt a nyár. Tudom, van aki nem szereti a nagy meleg miatt, de nekem a kedvenc évszakom. Bár a 40 fokot már én is nehezen viseltem, de összességében örülök neki, hogy ilyen szép napos és meleg nyarat tudhatok magam mögött. Mivel kivégeztük ezt az évszakot is, ezért most jöjjön erről egy képes beszámoló, pontosabban egy Instagramos képgyűjtemény. 
A nyaram egészen hamar elkezdődött, hiszen május utolsó napján befejeztem a vizsgákat, így már június legelején egy forró hosszú hétvégére ellátogattunk a családdal a Velencei tóhoz. 


Augusztus elején pedig egy csodálatos hosszú hétvégét töltöttem el Balatonfüreden, ezúttal azonban barátnősen. Posztoltam képet a nyaralós manikűrről is, amit kivételesen nem láthattatok a blogon, mert nem éreztem elég szépnek ahhoz. 


Többször sikerült strandolni is ebben a hatalmas melegben, viszont egyszer-egyszer beárnyékolódtak a vidám, napos hétköznapok.


A Maxfactor Colour Intensify színezett ajakbalzsamokat is volt szerencsém kipróbálni, és ezek mindegyikével láthattatok egy egy sminket. A blogra pedig részletes teszt íródott róluk.


Érkeztek még tesztelni való szépségek az Avontól és a Bornprettystore-tól is.


Igyekeztem visszafogni magam, már ami a vásárolgatást illeti. Hát mondjuk azt, hogy sikerült nagyjából visszatartanom magam. 


A nyár elején bevásároltam a Nailland-nél és a Pink Pandánál is valamint a The Body Shopban is jártam. Aztán egész nyáron nem vettem semmit, de néhány napja a leárazott Pupa termékeknek nem tudtam ellenállni. Ezekkel egy gyors hőségálló sminket is láthattak az Instázók. :)


Nem vagyok az a típus aki mindig ételeket fotózgat, de azért néha néha előfordul, hogy megosztok veletek néhány finomságot. Ha nyár, akkor nálam a barack a nyerő gyümölcs fronton, frissítő üdítőként pedig a különböző ízesítésű limonádé volt a befutó...


... Na meg a jégkása. A hatalmas melegben nagyon jól esett, és nagyon rákaptam az utóbbi időben. A leges legkedvencebb az epres és a málnás volt.


A meleg ellenére voltunk néhányszor fellépni is. Hát nem mondanám, hogy kellemes volt. Az egyik előtt viszont néhány életmenő terméket és tippet osztottam meg veletek.


Néhány outfit a melegebb napokról...


... és néhány a hűvösekről...


Született elég sok nyári manikűr is, amiket nagyon szerettetek, aminek rendkívül örülök. A legtöbbjük valamiféle neon párosítás volt. Nem tehetek róla, a nyár nálam a neon őrületről szól ha a körmeimről van szó.


A nagymamámnál pedig tavasz végén megszülettek a kiscicák, akik szintén szerepeltek cukiskodásaikkal az Instagramon. :)

instagram: @nikkii.95

Nektek hogy telt az idei nyár? Merre voltatok nyaralni? 

You May Also Like

8 megjegyzés

 1. Szuper képválogatás, nagyon jó volt nézni, hogy milyen volt a nyarad :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszett :)

   Törlés
 2. Nagyon tetszettek a képek, tartalmas volt a nyarad! :)

  VálaszTörlés
 3. Hihetetlen, hogy mindig csak a nyár repül el egy szempillantás alatt, el tudnám viselni, ha még pár hónapig nyár lenne.. :D Ha választanom kell a 40 fok és a réteges öltözködés, hideg, szürke ég között, akkor egyértelmű, hogy a meleget választom. Csodásak a képek, imádom a manikűrjeid! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na ezaz :D Az ősz meg a tél körülbelül egy örökkévalóságig tart mindig :D

   Törlés
 4. Szuper képek! A kiscicák nagyon édesek! :)

  VálaszTörlés