Avon Rare gold parfüm

by - szeptember 14, 2015

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem az Avon parfümöket. Én ugyanis nem vagyok annyira parfüm fanatikus, hogy több tízezreket kiadjak egy egy illatért, legyen az akármilyen különleges is. Így én előszeretettel szagolgatom az Avon katalógusban fellelhető 3-4000 Ft-os árban mozgó illatokat. Bár nagyon nehéz parfümről tesztet írni, most megkísérlem, hogy jobban megismerjétek az egyik újdonságot.

"Az Avon rare Gold parfüm pazar és fényűző elegáns kincs, melyben a narancsvirág gazdag aromája sziporkázik a bergamott és az ámbra társaságában. "

Illatkategória: Virágos

Mivel nagyon különleges illatokat vonultat fel, ezért a saját orrommal én ezeket nem tudtam volna ilyen szépen körülírni. Amit viszont érzek, az valóban egy virágos, ám nem túl édes ám roppant nőies illat. A leginkább felismerhető és kitűnő jegy az én szaglásom szerint a narancsvirág. Mikor az orromba mászik az illat, egy nagyon komoly női illat fogad, amit nem tudnék elképzelni a mindennapokban magamon. Hogy miért nem? Szerintem a magam 20 évéhez ez túl komoly és úriasszonyos, nem érzem magamhoz illőnek. Az én megítélésem szerint 30-as vagy afeletti korosztályon tudnám elképzelni leginkább. Természetesen ezek az illatokkal kapcsolatos dolgok sosem ennyire egyértelműek, hiszen ahányan vagyunk annyiféle ízlésünk van, illetve annyiféleképpen lép reakcióba a saját bőrünk kémhatásával. 


Az üvege is ugyanezt a pazar eleganciát tükrözi, semmi csicsa, az üveg engem leginkább egy gyémánt alakjához, a kupak pedig egy brill kőhöz hasonlít. Tehát egyértelműen az a típusú üveg, amit az ember lánya nem szeret dugdosni a fiókban vagy a szekrényben, hanem valami jól látható helyre kirakja a szobájában, és egyfajta díszítőelemként is funkcionál.A harmincas negyvenek nőknek mindemellett azért ajánlanám, mert az árához képest meglepően tartós és erős, tömény illatú. A szórófeje nagyon szépen porlasztja a terméket, ennek ellenére is elég belőle 2 fújásnyi, mert tapasztalataim szerint a három már nagyon tolakodó, és túlontúl intenzív.

Összességében tehát ezt a parfümöt a 30-40es korosztálynak ajánlanám leginkább, és közülük is olyanoknak, akik szeretik a virágos illatjegyeket, illetve a kecses, nőies illatokat.

Ti hogy álltok az Avonos parfümökkel? Szeretitek őket?

You May Also Like

0 megjegyzés