Avon Big and false lash szempillaspirál

by - október 08, 2015

Az utóbbi néhány hétben az internet az Avon új Big&False lash szempillaspiráljától volt hangos, emiatt biztos vagyok benne, hogy ti is összetalálkoztatok már vele valahol és olvastatok róla véleményt, talán már meg is van nektek. Ennek ellenére szeretném megosztani a vele kapcsolatos élményeimet és tapasztalataimat, hiszen a szeptemberi kedvenceim között is szerepelt, emiatt sejthetitek, hogy nagyon szeretem. Emiatt szeretném kicsit bővebben is kifejteni a véleményemet róla, valamint képekkel alátámasztani a tapasztalataimat. 

Ami nálam szempillaspirál vásárlásakor fontos szempont, az elsősorban a "volumizing" felirat, tehát a dús szempillák ígérete. A pilláimmal alapvetően nem vagyok túlzottan elégedett, ami leginkább a sűrűsége miatt van így. Lehetne egy kicsit több is belőlük, hiszen ezt a problémát leszámítva mondhatom azt hogy elégedett vagyok, elég hosszúak is és viszonylag íveltek. Ezzel azt szerettem volna leírni, hogy tökéletes tesztalany voltam ehhez a termékhez. 

A termék csomagolásáról még most az elején szeretnék ejteni néhány szót, még mielőtt túlzottan belemelegednék az írásba. Hagyományos, henger forma, picit a Maybelline szempillaspiráljaihoz tudnám leginkább hasonlítani, természetesen csak külsőleg. Különösen tetszik, hogy az egyszerű, unalmas fekete műanyagot egy rózsaszínes-lilás élénk felirat tör meg. A tubus alján pedig az árnyalat neve szerepel, ami jelen esetben a "black", viszont létezik még kék és barna színekben is. A 10ml festéket tartalmazó terméket a jelenlegi katalógusban 1299Ft-ért (1999Ft helyett) érhető el.A külső adottságok után nézzük a beltartalmat, ami az én szívemet a leginkább megdobogtatta. Kezdődött azzal, hogy naaagy duci feje van, ami nem szilikon. Úgy vettem észre, hogy ez a kialakítás a legszuperebb és a leghatásosabb, ha dúsításról van szó. A festék mennyisége amit felvesz egyelőre ideális, ( remélem ez akkor sem változik majd, mikor egy picit elkezd besűrűsödni ) két átlagos vastagságú rétegben bőven elég felvinni. Rajtam ez az a mennyiség, ami még nem ragasztja össze a pillákat, de kihozza a szempilláimból a maximumot.

 Most pedig beszéljenek helyettem a képek:


natúr szempilláim


2 réteg szempillaspirállal


natúr szempilláim


2 réteg szempillaspirállalA spirál ugyan nem vízálló, de nálam nagyon szépen teljesített. Természetesen nem dörzsölöm a szemem, ha ki van festve, de a nap végére sem pergett le, vagy vált le darabokban, valamint nem maszatolódott vagy kenődött el. 

Én ezzel a látvánnyal elégedett vagyok. Ezt a spirált többen megdicsérték rajtam, még a nagyim is megjegyezte, hogy most valami turpisság van a szemem körül, ugye? Nem kérdés tehát, hogy szeretem e ezt a spirált, és hogy ajánlom e a megvételét. Az utóbbi években az általam próbált spirálok között a top3-as listámon teljes mellszélességgel szerepel.

You May Also Like

2 megjegyzés