Colour Alike | Nr 501

by - október 22, 2015

A héten ismételten egyszerű, minta nélküli körmökkel lófráltam. A miértje roppant egyszerű: nem jött semmiféle jó ihlet, amit szívesen megvalósítottam volna, ezért elkezdtem turkálni a körömlakkos szekrényemben. Olyan lakk után kutattam, amit még nem próbáltam soha. Mondanom sem kell, hogy volt ilyen. A választás egy kellőképpen sötét és őszies zöld lakkra esett a Colur Alike márkától.


Lassan egy éve, hogy ez a szépség itt csücsül a fiókomban árván és használatlanul. Valahogy sosem került elő. Így utólag csak azt tudom kérdezni magamtól: MIÉÉÉÉRT? :'( Hiszen annyira szép a színe, annyira különleges, drága lakk hatását keltő, valójában azonban egy 1200Ft-os lakk. Ami ugyan nem 500Ft-os Essence, de nem került 4000Ft-ba. Az üvege ugyan nem olyan kifinomult, mint egy PP-nek, de tetszik a letisztult henger forma. Az ecsete egyszerű, kocka forma, nem volt lekerekítve, amit egy picit bánok, azzal szeretek a leginkább dolgozni. Ennek ellenére viszont szépen ki lehetett alakítani a körömháznál a mosolyvonalat. Ennek az árnyalatnak az esetében nem volt problémás a felvitel, hiszen már egy közepes rétegben is szinte tökéletesen befedte a körmeimet, de úgy gondoltam, hogy biztos ami biztos alapon felfestem a második réteget is, nagyon vékony rétegben. Természetesen mint minden lakkra, így erre is került fedőlakk annak érdekében, hogy a lehető legfényesebb legyen és minden lehetőséget megadjak annak érdekében, hogy előbújjanak a vibráló, holózó csillámok. Szerencsére különösebb napfény vagy extra led lámpa nélkül is szépen csillogott, nem kiált mindenképpen napfényért. Azt a fenti két képen láthatjátok.Ennek ellenére érdemes megcsodálni lámpa, illetve napfényben, hiszen akkor bukkan elő az igazi szépsége. A holo mikrocsillámok, amik benne találhatóak inkább zöldesek és bronzosak. Egyszóval rendkívül mutatós és igazán ünnepi, karácsonyi lakknak abszolút el tudom képzelni, ugyanis a zöldnek egy olyan árnyalata ez, ami kicsit karácsonyfa színű, aminek van egy nagyon pici kékes tónusa.


És milyen ennek a holotengernek a tartóssága? Azt kell mondanom, hogy átlagos. Ma tartok a negyedik napnál, és a körömvégek minimálisan meg vannak kopva, illetve két körmömnek a sarkán egy picit meg is pattant. Sajnos nem bírt, illetve bír ki rajtam egy egész hetet, ami miatt most csak azért nem bánkódom, mert mindenképp szerettem volna a napokban lemosni, mert már ég bennem a Halloween láz. Szeretnék ebben a témában egy, de inkább kettő manikűrt alkotni.Összességében megszerettem ezt a lakkot, mert valóban különleges és nagyon alkalmi. A tartóssága ugyan nem kiemelkedő, de egyáltalán nem mondhatom rá, hogy rossz. Tényleg nem. Talán ebből a színből elég is 4 nap, legalábbis magamon. Nem vagyok nagy rajongója a zöld lakkoknak ... Na, nem szeretném, hogy félreértsetek, gyönyörű ez a lakk, de a zöld áll tőlem még mindig a legtávolabb, főleg ha lakkokról van szó. 

Nektek hogy tetszik ?

You May Also Like

12 megjegyzés

 1. Szerintem csodaszép! Nekem nagyon tetszik :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Érdemes megnézni a testvérkéit is, mert még rengeteg csodaszép árnyalatban kapható :)

   Törlés
 2. Ez alapján a poszt alapján eldöntöttem, hogy nekem kell ez a lakk. :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép (még mindig) .Pont a napokban vettem elő a CA lakkokat,ezt mindenképp felkenem majd!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép színe van ennek a lakknak!! :))

  VálaszTörlés
 5. Nekem is a zöld áll legtávolabb az ízlésemtől, ha lakkokról van szó, de ez nekem is tetszik. Magamon nem biztos, hogy tetszene, de valóban olyan karácsonyos, gyönyörű ez a szín :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor hasonlóan vélekedünk :) Nyáron a China Glaze Grass is lime greener zöldje az, amit elviselek akár egy teljes héten keresztül.

   Törlés
 6. Szép színe van! Nekem úgy tűnik, hasonlít az A-England St, George lakkjára.

  VálaszTörlés