Rimmel ajakkontúrceruza | 07 Cherry kiss

by - október 19, 2015

Instagram-ra és Facebook-ra is posztoltam az alábbi képet, és nagyon sokan érdeklődtetek afelől, hogy milyen rúzst viselek az ajkamon. Majd később a Glamour napi szerzeményeim között meséltem erről a termékről egy kicsit, ami nem egy rúzs, hanem egy ajakkontúr ceruza. Most viszont szeretném részletesen kifejteni a véleményem róla. 

A Rimmel termékek számomra az utóbbi időben a leginkább kedvelt márkává nőtték ki magukat. Imádom a rúzsaikat, szájfényeiket, körömlakkjaikat, alapozóikat és a púdereiket is. Eddig számomra egyetlen területen nem arattak kifogástalan sikert, ez a szempillaspirálok mezőnye volt. Ajakkontúr ceruzákhoz még nem volt dolgom tőlük, mert az Essence 350Ft-os termékei nekem tökéletesen beváltak. Extrán krémesek és nagyon jól pigmentáltak. Viszont a Glamour napokon a nagy nézelődés közepette megpillantottam ezt a gyönyörű mély bordó árnyalatot, aminek nem tudtam ellenállni. 


A 07 Cherry kiss árnyalat meglátásom szerint a legsötétebb a márka kínálatában. Alapvetően nem vagyok a sötét ajkak híve, de akkor és ott ez teljesen  magával ragadott. Teljes áron 1200Ft lett volna, amit nagyon sokallok egy ilyen termékért, viszont az 50%-os kupont felhasználva már sokkal barátibb áron lehetett az enyém.


Külsőre a termék teljesen egyszerű, hagyományos ceruza forma, nem kitekerhetős, sajnos faragni kell. A végén szolidan felbukkan a márkajelzés, és jól kivehető helyen található az árnyalat neve is.  Elegáns külsejű, kicsit fényes borítású, tetszik.


A Rossmannban történő kipróbálása után is ez a látvány fogadott. Gyönyörű intenzív, mély, bordós-bogyós szín, ami szépen pigmentált. 


Az ajkakon már ez a látvány fogadott. Nem mondom, hogy teljesen viselhetetlen, de közelről jól látszik, hogy a szárazabb területeket kiemeli picit, amivel még önmagában nem lenne nagy probléma, viszont ezeken a részeken sötétebb lesz az árnyalata, enyhén lilás tónusúba fordul át. Ez nagyon nagyon nem szép. Tudom, hogy ajakkontúrceruzát önmagában nem illik használni, de én szoktam, és legtöbbjüket lehet is. Ez azonban kivétel. Nem is annyira krémes, tehát az egész ajak tökéletes befedésére nem alkalmas, vagy legalábbis nagyon sokat kell dolgozni azon, hogy vállalható legyen. A továbbiakban a foltosság orvoslásának érdekében fogok fölé használni egy hasonló árnyalatú rúzst. 


Itt már "normál" távolságban láthatjátok, ahol már egyáltalán nem látszik a foltosság, a színe pedig gyönyörű, ezért is sír az egyik szemem érte.


Összességében tehát azt tudom leírni erről a termékről, hogy teljes ajak kitöltésére nem vált be, így a 600 Ft-os árát sem érte meg. Aki viszont kizárólak kontúrozás céljából használná, annak féláron érdemes lehet megnézni őket, mert azáltal, hogy nem nagyon krémesek, hosszabb tartósságot is biztosítanak a fölé került rúzsnak.

Ti próbáltátok már a Rimmel ajakceruzákat? 

You May Also Like

13 megjegyzés

 1. Válaszok
  1. Az árnyalat maga nekem is nagyon tetszik :)

   Törlés
 2. Wow, gyönyörű a színe, ezt kár lett volna ott hagynod :) Szuperül áll, igazi őszi darab!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Sajnálom, hogy nem annyira krémes, amennyire én szeretném :(

   Törlés
 3. Én úgy vettem észre, hogy az Essence új szájceruzái is rettentő kemények lettek, pedig ugyanazt a formulát ígéri mint a régi. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Téééényleeeg? :O Azokat még nem néztem, de szomorúan hallom :(

   Törlés
 4. Na ezt tuti beszerzem, álomian szép a színe! És nem mellesleg neked is remekül áll :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Előtte mindenképp helyre kell tenni az ajkakat, ha csak magában szeretnéd használni.

   Törlés
 5. Szia Niki :) Nekem nagyon tetszik, annak ellenére, hogy sosem rúzsozom magam... nekem nem állnak jól, és magamon ne is tudom elviselni (mint pl. a pirosítót és bronzosítót sem). Egy külön kérésem lehetne? Az lenne, hogy videó formájában készítenél egy szép őszi sminket, ami nem túl erős, de nem is túl visszafogott :) amihez ezt az ajakkontúrceruzát használod? Ha van időd :)
  Nagyon szeretem a blogod, és a videókat is ;)
  Szép napot!
  Andy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagyon nagyon tetszik, csak hát kicsit problémás. Készítek ilyen sminket, amint tudok. A következő hetekre van már felvéve videó, leghamarabb november közepe fele tudom ígérni, ha az még jó neked. :)

   Törlés
  2. Szuper, köszönöm szépen! ^^,

   Törlés