Rimmel Wake me up szempillaspirál | Megéri felhasználni rá a Glamour kupont?

by - október 01, 2015

A Rimmel kozmetikai márka az utóbbi évben hatalmas fejlődésen ment keresztül, emiatt a kedvenc márkámmá nőtte ki magát, már ami a drogériás termékeket illeti. Emiatt nagyon nagy gondba vagyok, ha a Glamour napokra gondolok, hiszen 2db 50%-os kuponnal lehet garázdálkodni a márka pultjainál. Túl sok a jó termék és túl kevés a felhasználható kedvezmény. Ma többek között ezért is hoztam nektek egy újabb terméktesztet, mégpedig a márka vadonatúj szempillaspiráljáról. Érdemes megvenni vagy sem? Olvass tovább.

"Exkluzív formula uborkakivonattal, B5 és E vitaminokkal segíti pilláidat, hogy egész nap tökéletes állapotban legyenek. Ezen felül könnyű, friss illata további "érezd jól magad faktort" rejt. Az okos Precision kefét a szempillavonalhoz alakították, hogy a pillákat felfelé és kifelé emelje. Puha rostjai elérik és egyenletesen fedik be minden egyes pilládat, határozott, tekintetet kiemelő összetételével tökéletes eszköz a nagy, ívelt és csomómentes pillák megformázásához."


Ha egy picit követitek a videóimat, akkor talán tudjátok, hogy nem igazán kedvelem a Rimmel spirálokat, valamint a hasonló csomagolású Wonderfull vonalat sem. Az én szempilláimat némelyek túlságosan összetapasztják, mások pedig szinte egyáltalán nem csinálnak semmit az én satnya szempilláimmal. Bonyolult vagyok, ugye? Ez viszont egy teljesen új termék, új formulával, elképzeléssel. A zöld csomagolás már utalás az uborkakivonatra, ami első hallásra elég bizarrnak tűnt nekem, viszont közel sem volt nagyon új számomra, hiszen több szempillaspirál illetve ajaktermék esetében éreztem már uborkaillatot. Bevallom, ez az én esetemben nem a reggeli üdeséget idézi elő, hanem egy pici gyomorfelfordulást. Szendvicsben szeretem érezni a zöldség illatát, viszont a kozmetikumaimban nem. E termék esetében ráadásul még 1-2 perccel a felapplikálás után is érződött. ( utána már szerencsére nem ) Természetesen nem vagyunk egyformák, így előfordulhat, hogy másoknak bejön ez a különleges illatosítás. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy E és B5 vitaminokkal dúsított terméket viselhetek a hétköznapokon a pilláimon.


Miután kiszaglásztam magam, áttérnék egy kicsit a kefére, hiszen ez sokaknál - így nálam is - kulcskérdés. Nem kifejezetten szeretem a szilikon fejű spirálokat, így rendkívül örültem neki, hogy a Wonderfull vonal ritka szálú szilikon sörtéit felváltotta a dús, igazán duci, hagyományos sörte. A formája amellett hogy nagyon dús, kissé homokóra alakú, szerencsére nem túlzottan. Ezt is bizonyára többször olvashattátok nálam, hogy nagyon nem szeretem a túlgondolt formájú szempillaspirál keféket, amik ötször meg vannak tekerve, elvékonyodnak, majd feldúsulnak, lépcsőzetesek, kis póni alakúak, stb. Ez az enyhe homokóra koncepciót viszont abszolút meg tudom érteni, hiszen ha a karcsúbb  részt helyezzük a középső pillákhoz, a hosszabbakat pedig ezzel egy időben a szélsőkhöz, akkor tulajdonképpen egyszerre elérjük az összeset. Ezáltal sokkal gyorsabb a szempillák elkészítése a reggeli sietős napokon.


Emellett tetszik, hogy kellő mennyiségű festék kerül fel a spirálra, és ezzel együtt a szempillákra is. Feleslegesnek tartom a túl sok festéket felvevő spirálokat. Azoktól az én hosszú, de nem túl sűrű pilláim nagyon hamar összeragadnak, és egy csomóba állnak össze. Ebből a szempontból számomra pontosan megfelel, tökéletes.

Most pedig beszéljenek helyettem a képek:

szempilláim natúran

szempilláim két vékonyabb réteg szempillaspirállal

szempilláim natúran

szempilláim két vékonyabb réteg szempillaspirállal
Összességében ha a végeredményt nézem, akkor azt kell mondanom, hogy elégedett vagyok. Nem tapasztotta össze a szempilláimat, ennek ellenére sikerült egy kis dússágot, volument adni nekik. Emellett talán kicsit hosszít is, nagyon szép fekete, ívelő hatását viszont nem igazán éreztem. A nap végére nem pergett le, nem maszatolódott. Egy átlagos napot tehát minden probléma és fennakadás nélkül kibírt. Tulajdonképpen egyedül az illatával nem vagyok kibékülve, szerencsére ez a legkisebb problémája, hiszen ez 1-2 percen túl már nem érződik. Remélem más sem érezte rajtam a nap folyamán O.O

Ajánlanám-e? 2399 Ft-os teljes árát picit talán sokallom, hiszen 1000Ft alatt tudjuk beszerezni az Essence Lash princess illetve a Lovely Pump up szempillaspirálját, viszont az 50%-os kuponnal együtt megvásárolva 1200Ft lesz csupán az ára. Ennyiért vétek lenne a polcokon hagyni!

You May Also Like

4 megjegyzés

 1. Végre még valaki akinek nem jönnek be a Rimmel spirálok. Komolyan már azt hittem, hogy velem van a baj. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az eddigiek közül egy sem vált be igazán, ez viszont jónak tűnik szerencsére :)

   Törlés
 2. Szió
  :) Ha van a közeledben Müller, oda is van kupon Rimmelre :) Meg ugye a Rossman,Dm akkor ez már így 3.

  VálaszTörlés