PUPA I'm matt lip fluid | 090 Orchid dream

by - november 19, 2015

Az utóbbi szűk félévben bizony engem is teljesen beszippantott a Pupa-láz. Ez a rajongás egyáltalán nem azért alakult ki, mert mostanság mindenki ezt használja és dicséri, bár kétségtelen, hogy az első vásárlásomat nagyban befolyásolta az, hogy a csapból is ez a márka folyt. Aztán mikor az első Pupa terméket megvásároltam, és próbálgattam, akkor megértettem, hogy mire ez a nagy felhajtás. Azóta az én kollekcióm is gyarapszik a márkától, hiszen újabb és újabb csodás dolgokat fedezek fel. Ilyen termékről lesz szó ma is.
Talán tudjátok rólam, hogy a napjaim túlnyomó többségében, sőt, szinte mindig szeretem a nude visszafogott ajakra való termékeket, legyen az rúzs vagy szájfény. A sötét vagy élénk színektől leginkább az tart vissza, hogy nagyon vigyázni kell rájuk, illetve állandóan javítgatni kell őket, hogy hibátlannak tűnjenek. Erre pedig nekem egyáltalán nincs türelmem, illetve el is felejtem. Emiatt hanyagolom tehát ezeket. A Pupa Lip Fluid termékéről viszont nagyon sok helyen olvastam, hogy tényleg nem problémás és elképesztően sokáig tart. Hazudnék ha azt mondanám, nincs más márkától hasonló termékem, viszont azokkal nem vagyok maradéktalanul elégedett, egyiküknek a tartósságával, másikuknak a szagával vannak komoly problémáim. Ezért is ruháztam be erre a Pupa darabra, hátha majd ő lesz az igazi.


A csomagolásáról szeretnék néhány mondatban írni nektek. Első körben szeretném kiemelni, hogy az egész ezüst henger alakú csomagolás egy papírdobozban foglal helyet, ami emeli a termék eleganciáját és minőségi látszatát. Egyetlen bánatom csupán, hogy csak ezen található meg a színkód, az ezüst, konkrét termékcsomagoláson már nem, ami nálam, mint blogger jó pont lett volna. Maga a termék egyébként masszív ezüst, csavarós tetejű csomagolást kapott, melyen egy kis átlátszó ajak mintán keresztül láthatunk be a valódi árnyalathoz. 


Az általam választott szín a 090-es Orchid dream lett végül. Nagyon nehéz volt a döntés, hiszen összesen 20 árnyalatban kaphatók ezek a kis csodák, eredeti áron 3290Ft-ért, de én valamiért csak 2750Ft-ot fizettem. Elképzelhető, hogy volt valami akció rájuk, vagy a törzsvásárlói kártya miatt kaptam valamiféle kedvezményt. A 20 árnyalat között egyébként a legvilágosabb nude színektől a vad, mély bordókig minden megtalálható. Én egy kellemesen erőteljes piszkos rózsaszínt vagy inkább fuksziát választottam. 


A tubus belsejében aztán találkozunk a kis applikátorral, ami mellett szintén nem szeretnék elmenni szó nélkül. Hogy miért? Mert kellő mennyiségű krémet vesz fel, ezzel be tudom fedni a teljes ajkamat, valamint nagyon precízen kialakítható a körvonal, nem kell hozzá kontúrceruza sem. Emellett nagyon könnyen siklik az ajkakon, valóban könnyű a felvitele. 


A teljes fedés érdekében elegendő belőle egy egészen vékony réteg is, ami kezdetben még kicsit fénylik, ám 20-30 másodperc alatt teljesen mattra szárad. Viszont ennek következtében sem lesz ragacsos vagy kellemetlen érzés, sőt inkább szinte teljesen megfeledkeztem róla.


Itt pedig a felkenés után láthatjátok néhány perccel, hiszen fontosnak tartom, hogy mindent, amiről írok megmutassak magamon is, úgy a leghitelesebb, és jobban érvényesülnek az általam leírtak. Annak ellenére egyébként, hogy teljesen matt, nem vettem észre, hogy beleült volna a redőkbe, vagy láthatóan kiemelte volna a száraz részeket. Természetesen mint minden matt terméknék, így ennél is fontos, hogy kellően hidratált ajkakon mutat a legszebben. Fontos megjegyeznem, hogy amíg teljes pompájában tündököl az ajkakon, akkor picit fog, ennek ellenére viszont a szín az intenzitásából nem veszít.
A fenti képet pedig azért tartottam fontosnak megosztani veletek, mert a felkenéstől számított 8 óra elteltével készült. Nem mondom, hogy nem veszített az intenzitásából, de jól látni, hogy annak ellenére, hogy tompább a szín, még mindig egyenletes és hordható. Nem kenődött el és nem is foltos, nagyon szép egyenletesen kopik, nem morzsolódik, nem válik le darabokban. Ennél a pontnál engem teljesen levett a lábamról, és most állíthatom biztosra, hogy minden forintját megéri, hiszen abban a 8 órában, ameddig viseltem, többször ittam, valamint ebédeltem is. A maradékot pedig nagyon egyszerűen, a Garnier micellás vizével el tudtam távolítani, nem kellett dörzsölnöm vagy kapargatnom, hogy nyomtalanul eltűnjön. 

Összességében azt kell elmondanom, hogy kicsit sem bánom, hogy megvásároltam, mert intenzív színe ellenére nagyon komfortosan éreztem magam benne, valamint ez az a tartósság, amire én mindig is vágytam. Az pedig már csak hab a tortán, hogy egyáltalán nincs kellemetlen illatosítása, illetve érzete. I-M-Á-D-O-M.

Nektek hogy tetszik?

You May Also Like

6 megjegyzés

 1. Nagyon szép színe van, és nagyon jól mutat rajtad (és persze a komplett smink is) :)

  VálaszTörlés
 2. Na jó, azt hiszem tudom mit fogok kérni karácsonyra :D Eszméletlenül szép ez a folyékony rúzs, csodás intenzív a színe és nagyon jól áll neked :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Valóban érdemes körülnézni karácsony előtt a sok szép árnyalat közül, hiszen 20 szín közül mindenki megtalálja a számára kedvezőt :)

   Törlés
 3. Nagyon szép színe van, és ez is nagyon jól áll neked :)

  VálaszTörlés