Új szín és fény a hajnak | SYOSS Colour Refresher hajszínező hab

by - november 30, 2015

Nagyon szeretek a hajammal bíbelődni, így nagy szeretettel és lelkesedéssel próbálok ki minden olyan újdonságot, amitől intenzívebb színű, fényesebb, kevésbé zsírosodó, puha és élettel teli lesz a hajam. A mai bejegyzésben is egy újdonsággal szeretnélek benneteket megismertetni, ami a Syoss színmegújító és ragyogást kölcsönző terméke.

A termék tesztelésre érkezett hozzám, aminek nagyon örülök, hiszen ezidáig semmit sem olvastam és hallottam róla, előzetes információk nélkül pedig nem szoktam vásárolni a hajamra semmit. A termék azonban felkeltette az érdeklődésemet, hiszen hajszínfelfrissítést ígér két hajfestés között. Nekem pedig festett a hajam, így tudom milyen, mikor már picit kopik ki a festés a hajból. A pontos termékleírás szerint:

"A SYOSS Color Refresher színmegújító hajszínező azonnal felfrissíti a színintenzitást és fényt a szalonfrissességű hajért két tartós hajfestés között. Minden egyes alkalmazással segít megelőzni a hajszín fakulását és biztosítja az első ősz hajszálak lágy takarását. Nemcsak intenzívebbé teheti a hajszínét, de enyhe tónust is adhat neki vagy leheletnyi mértékben megváltoztathatja azt. Az eredeti hajszín felfrissítéséért hagyja hatni 3 percig, hajszíne enyhe megváltoztatásáért pedig 10 perc szükséges."


A termék mindösszesen 4 árnyalatban kapható, hideg szőke, vörös, meleg barna és sötétbarna színben. Mivel az én hajam étcsoki színre van eredetileg festve egy L'oreal termékkel, ezért én a sötétbarna árnyalatot választottam, hiszen nem szerettem volna más tónust a hajamnak, a színfelfrissítés funkció és a fényintenzitás növelése érdekelt. 


Ez a 75 ml terméket tartalmazó tubus a leírás szerint 6 alkalomra elegendő, az én hosszú hajamra azonban szerintem maximum 4x tudom majd használni. A kiszerelés és a tubus kialakítás olyan, mint a hagyományos hajhaboké, hiszen ebben az esetben is egy kiadós felrázás után egy világosbarna hab bukkan elő. Emiatt nagyon könnyű a használata is.

Én így használtam
Miután megmostam szokásos módon a hajamat nem használtam semmiféle pakolást vagy balzsamot, ehelyett törölköző szárazra töröltem a hajam, majd az egész hajam területén, de a hajtövekre jobban koncentrálva felvittem a habot. Az eloszlatás roppant egyszerű. A hagyományos hajfestésnél lényegesen egyszerűbb, és nem fogja meg a bőrt sem, így nem kell hozzá nejlon kesztyű sem. Jól belemasszíroztam a hajamba, majd hagytam rajta nagyjából 5-6 percig. Ezután jó alaposan leöblítettem majd megszárítottam. Az 5-6 perces hatóidő után a hajam valóban nagyon szép fényes és puha lett, amely nemcsak aznap, de néhány nappal később is látható volt még, viszont színbeli változást, színerősítést különösebben nem tapasztaltam vagy csak egészen minimálisan. Azt tehát nem várhatjuk ettől a terméktől, hogy a fejbőrnél található lenövést befedje, az ősz hajszálakkal valószínűleg főleg nem kezdene semmit. 

Összességében tehát azt tudnám elmondani, hogy sajnálom, hogy a hajat nem színezi be, a festett hajszínen egy picit talán élénkít, de az eredeti hajszínt nem fogja be. A hajfényesítés viszont egyáltalán nem légből kapott kijelentés a doboz oldalán, mert valóban nagyon szép végeredményt, kellemes puhaságot érhetünk el vele.Biztos vagyok benne, hogy elhasználom, viszont amiatt, hogy a hajtövekkel nem kezd semmit, picit csalódott vagyok.

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Én is igy jartam vele. Imádom az illatát meg puha lesz tőle a hajam, de nem frissítette fel a hajszínem. Egyetlen pozitívuma, hogy sikerült egy hajfestéskor a hajtövemnek répás színt kölcsönöznöm, azt 9 percnyi habbal enyhítette egy kicsit. De nem venném újra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ójaj :/ Akkor ez a hajszínezős dolog látom nem csak nekem nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A fény miatt szívesen el fogom használni, de azt hiszem újra én sem vásárolnám.

      Törlés