Manikűrvadász 22.

by - december 23, 2015

Manikűrvadász fordulók alkalmával mindig leírom, hogy mennyire gyorsan repül az idő, mert valóban ez a helyzet. Nemrégiben volt a 21. vadászat, most pedig egy újabbal jelentkezünk, méghozzá nem is akármilyennel. A jól megszokott módon most is egymástól választottunk manikűrt, viszont kikötés volt, hogy valamilyen téli manikűr legyen a végeredmény. 

 photo IMG_4835_zpsxo3e9kmv.jpgAz én párom ebben a fordulóban Ági, a Banyakarmok blog szerkesztője és bloggere lett. Mindig nagy bajban vagyok, amikor olyan párt kapok magam mellé, aki él hal a nyomdázásért. Ez számomra hatalmas kihívás, mert biztosan tudjátok, hogy soha nem nyomdázom, nincs nyomdám és nem áll szándékomban a közeljövőben beszerezni ilyesmit. Imádom a szabadkézi mintákat, annál egyedibb nincsen, viszont a szabályos, geometrikus nyomdalemezes manikűröket képtelenség leutánozni, így én ilyenkor mindig az adott manikűr hangulatát igyekszem megragadni és azt továbbgondolni.

 photo WP_20151124_07_09_02_Pro_zpsk00ffrue.jpg

Az én választásom végül erre a kék, fagyos, hópelyhes manikűrre esett. A kék színt teljesen lecseréltem, hiszen a karácsony itt van a nyakunkon, így csakis valamilyen fémes, csillogó arany jöhetett szóba. Az eredeti manikűrhöz kapcsolódó bejegyzést ITT megtekinthetitek. 


Valamint szeretnék sűrű elnézéseket kérni a csutka körmeim miatt, már vagy ezer éve nem voltak ilyen rövidek, de sajnos a múlt héten szinte minden nap letörtem az egyik sarkát, így kénytelen voltam megcsonkítani őket. Hosszabb körmökön ezerszer jobban állna ez a minta, sajnálom.

 photo IMG_4834_zpsmh0p2xag.jpg

A hópehely egyébként rendkívül egyszerűen elkészíthető, egy hatágú csillagot festettem, majd mindegyikből 4-4 pici vonalkát húztam. Az eredeti tervem szerint több hópehely is helyet foglalt volna, viszont annyira kicsik a körmeim, hogy jelen pillanatban csak ennyi fért rá. Utólag ezt egyáltalán nem bánom, így talán nem lett annyira giccses, annak ellenére, hogy aranyban tündököl az egész kezem.

 photo IMG_4811_zpstz0bv219.jpg

 photo IMG_4813_zpsrvfqvgbn.jpg


 photo IMG_4829_zpsbuz4ofl6.jpg

 photo IMG_4837_zpsd90oap1e.jpg

Mikor készen lettem, gondolkodtam, hogy giccses e vagy még tűrhető, mert bevallom soha nem hordok ennyi aranyat a körmeimen. Ezzel ellentétben viszont a baromi nagy arany bizsu nyakláncokkal semmi bajom. :D Ki érti ezt? Szóval a lényeg az, hogy most karácsony előtt úgy döntöttem, hogy nem teljesen giccsparádé, és elmegy, viszont az év más szakában valószínűleg lemosnám, mert az én ízlésemnek megfelelően ez a manikűr már nagyon pengeélen táncol. 

Nektek hogy tetszik?

You May Also Like

40 megjegyzés

 1. Nagyon kellemes és szép manikűrt készítettél!

  VálaszTörlés
 2. Fehér+arany? Jöhet! Hibátlan! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A párosítás nekem is tetszik, csak lehet kicsit sok lett az arany :D

   Törlés
 3. Úgy vártam a manikűrödet Niki, tudtam, hogy most is meglepsz minket valami kis csodával. :) Szerintem az ünnepekre való tekintettel egyáltalán nem giccses, igazán jól eltaláltad az összhangot és számomra nagyon kellemes hangulatot áraszt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos vagy, köszönöm szépen :) Akkor ezek szerint csak az én ízlésemnek volt egy kicsit "túú máccs". Bár ma van rajtam 4. napja és már kezdek hozzászokni :)

   Törlés
 4. Odavagyok ezért a szép pelyhes arany-fehér maniért! Diszkrét, finom, nem esett át a ló másik oldalára, még akkor sem, ha tőled szokatlan ez az aranyban fürdő minta. A kézzel festett motívumjaidat már eddig is tiszteltem, ez az arany hópelyhes sem okozott csalódást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj Bandita, mindig annyira jól esnek a kedves kommentjeid :) Köszönöm szépen :)

   Törlés
 5. Nagyon szép lett, szépen újragondoltad. Sajnos, én szabad kézzel rendkívül ügyetlen vagyok...... Nyomdával talán ügyesebb. (-: Karácsonyra pedig egyenesen kötelező a giccs!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Nagyon szépen nyomdázol, nincs is semmi baj ezzel, csak ezeket szabad kézzel leutánozni lehetetlen.

   Törlés
 6. Aww odáig vagyok érte, csodálatos lett!:)

  VálaszTörlés
 7. Fantasztikus! Elegáns, ünnepi, letisztult, minden ami kell!

  VálaszTörlés
 8. szerintem se túl giccses a manikűröd Niki, ez így még teljesen ízléses! és imádom! :)
  a nyomdázással kapcsolatban én is így érzek, (bár nekem van pár lemezem), azért próbálom nem sokszor használni őket, mert jobban szeretem a minták kézi festését.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már talán én is kezdek kicsit hozzászokni, és elfogadni ezt az arany áradatot :) Kell is néha mintázgatni ebben a nyomda rengetegben :)

   Törlés
 9. Gyönyörű. Olyan ügyes vagy...mindig csodálattal nézem,miket tudsz kézzel festeni. :)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szép lett!!! Csutka köröm?! Szerintem ez pont ideális hossz:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jóóó annyira nem csutka, mondjuk úgy hogy a megszokottnál azért rövidebb, ami miatt kicsit bosszús voltam :D

   Törlés
 11. Csodaszép lett! Az idei karácsony most nálam is az arany körül forog, pedig alapjáraton nem az én színem. Viszont most nagyon rákattantam, így a te manikűröd igazi kényeztetés számomra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóóó, akkor neked most kedveztem ezzel a manikűrrel :D

   Törlés
 12. Nagyon tetszik! Olyan kis finom, elegáns :)

  VálaszTörlés
 13. Gyönyörű, szerintem nem giccses egyáltalán :) nekem nagyon tetszik az arany, akár nagyobb mennyiségben is. Kellemes ünnepeket neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, neked is viszont kívánom :) Örülök neki, hogy nem látod giccsesnek, ritkán használok ilyen mértékben arany lakkot, valószínűleg akkor csak nekem tűnt egy kicsit soknak :)

   Törlés
 14. Nem rajongok az aranyért, de ez baromira tetszik! Nagyon ügyes vagy!
  Ha ekkorára megnőnének a körmeim én már ennek is naaagyon örülnék. :D
  Boldog karit! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én körmökön nem szeretem az arany túltengést, egyébként igen :D Nekem most egy kicsit furcsa a körmeim hossza, mert ennél azért hosszabbra szoktam hagyni, de nem tudok sajnos mit tenni, hiszen letörtek :(

   Törlés
 15. Nem sok ez az arany az ünnepekre! Nagyon szép manikűr, mint mindig!

  beautysecretsfromnora.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 16. Imádom! :) Egyszerűen gyönyörű lett! :)

  VálaszTörlés