Drogériás highlighterek | Lovely gold VS. RdeL silver

by - február 29, 2016

Az utóbbi időben engem is kezdett bekebelezni az őrület a highlighterek iránt, ami nem meglepő, hiszen eddigi talán legnagyobb fénykorukat élik ezek a termékek. A high end márkák mellett megjelentek a drogériák polcain is, melyek hatására sokkal könnyebben csábul el az ember lánya. 

Drogériás viszonylatban különösen nagy port kavart a Lovely márka által piacra dobott arany és ezüst highlighter, amelyek 899 Ft-os áron sokak bevásárlókosarába becsusszantak, természetesen az enyémbe is. Mivel az ezüst hiánycikk volt kétszeri Rossmann látogatásom alkalmával is, ezért szemet vetettem egy igen hasonló termékre, a Rival De Loop állványánál. A küllem szinte teljes mértékben megegyezik, ezért habozás nélkül hazahoztam az ezüst változatot belőle. A továbbiakban tehát a két termék összehasonlítása lenne a célom.


A küllem tehát mint említettem ugyanaz, a műanyag tégelyek színét leszámítva. Viszont ennek mérete, minősége (gagyibb műanyag,de viszonylag stabil ) teljesen megegyezik. Árban sincs eltérés ( 899Ft ), viszont a R de L esetében egy limitált kollekciós darabról van szó, tehát ha minden igaz, nem lehet örökké fellelni az állványon. Rival De Loop - Hollywood fever: Silver

Első áldozatom a két termék közül. Úgy éreztem, hogy az ezüst jobban kihasználható lesz, talán jobban illeszkedik a hétköznapi sminkjeimhez. Sajnos nem volt teszter, ezért "vakon" hoztam el. Itthon kibontva aztán elállt a lélegzetem. Olvastam én, hogy szuperül pigmentált, és hogy nagyon krémes, de erre mégsem számítottam. Azt kell mondanom, hogy sok esetben a dorégriás szemhéjpúdereknél is intenzívebb a színe és a fénye. Ami fontos, hogy nem tartalmaz csillámokat, az arcra fellegyezgetve egy kellemes ezüstös fényt és ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Nem lesz tőle zsíros hatású. Elegendő épp egy picit belemártani az ecsete, mert így is sokat felvesz belőle, ami aztán szépen eldolgozható. Akár túlzásba is lehet esni vele. Lovely Gold

A kosaramban egy hét elteltével aztán landolt az arany "párja" is. Hiszen az ezüstöt megvásárlásától fogva minden egyes sminkelős napomon használtam. Rendkívül sok pluszt ad a hétköznapi sminkhez is, amitől élénkebb, üdébb és ragyogóbb lesz az egész. A Lovely arany változat teljes mértékben ugyanolyan mint a R de L testvérkéje, színintenzitásban, textúrában, fényességben. A különbség csupán az arany szín, ami egy nagyon kellemes pezsgős jellegű arany, tehát egyáltalán nem túl durva, sárgás arany, hanem nagyon finom, hétköznapokon is tökéletesen hordható. Az a félelmem, miszerint túúúúl sok lesz egy egyszerű sminkhez szertefoszlott. 
A fenti képeken láthatjátok mindazt, amit leírtam nektek. Egyetlen húzással csodás eredmény érhető el, melyek szinte egyáltalán vagy legalábbis nagyon minimálisan porzanak.

Ha még eddig nem próbáltátok őket, akkor javaslom, hogy tegyetek velük egy próbát, mert mióta nálam fellelhető ez a két csoda, megunhatatlanul használom őket éjjel-nappal.

You May Also Like

10 megjegyzés

 1. Teljesen véletlenül vettem meg a lovely-t, mert sos-be kellett egy highliter... Abszolút nem bántam meg, imádom! Raadadul az én kreol boromhoz pont jól illik:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alig várom én is hogy barnuljak egy kicsit, mert a barnább bőrön is nagyon jól fog mutatni szerintem is :)

   Törlés
 2. Nem próbáltam még őket, de meggyőzött, amit írtál róluk. Hozzám az arany egy picivel közelebb áll a képek alapján, ennyi pénzért meg szinte ajándék egy ilyen kis csodakence. Remélem, találok még belőle...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem ennyi pénzért megéri. Bár MAC, és hasonló drágább highlightereket nem próbáltam, de olcsóbbak közül többet is, és ez veri mindet :)

   Törlés
 3. Gold *-* Valahogy sokkal közelebb áll hozzám az aranyos csillogás, mint a hideg árnyalatok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én most már nem tudok dönteni :D Mindig az adott napi sminkemhez és ékszereimhez választok. Az ezüst sem nagyon durván jeges fényű szerencsére :)

   Törlés
 4. Már Lollynál sóhajtoztam egy sort felettük, most megteszem itt nálad ismét. :) Kerestem őket, de sajnos hiánycikk mindkettő. Julia Graf egyik újabb videójában láttam, hogy két Essence szemhéjpúder milyen szuper dupe a Becca highlighterekre. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóóó :( Mindenki ezeket keresi úgy tűnik. Járj nyitott szemmel, hátha egyszer, mikor nem is számítasz rá, egy feltöltött állvány fogad :)

   Törlés
 5. na, ez volt a kegyelemdöfés a pénztárcámnak, már végleges, meg kell vennem ezeket a csodákat :3 :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ójaj :D Mondanám, hogy sajnálom, de ez hazugság lenne :D Én nagyon szeretem, és azt hiszem ennél olcsóbb highlightert nem is igen lehet beszerezni :) Remélem neked is beválik ;)

   Törlés