Valentine's Day on my nails | Lips & kisses

by - február 15, 2016

Eredetileg nem terveztem semmiféle Valentin napi manikűrt készíteni idén, viszont mikor tegnapelőtt leültem lakkozni nem jött egyetlen jó mintaötletem sem. Ekkor gondoltam arra, hogy egy nem túl giccses, minimalista Valentin mintát mégis szívesen készítenék, amelyet most veletek is megosztanék.

Maga az ötlet nem túl egyedi, de nekem mégis nagyon kedves, pont azért, mert anélkül utal a tegnapi ünnepre, hogy bármiféle szívecske zuhatagot festettem volna. Letisztult, nem túl bonyolult vagy túl díszes, csicsás. A piros adott volt, ehhez ragaszkodtam, ha már egyszer Valentin napról van szó. Ehhez mint mindig, így most is az Avon Candy apple gél finisű körömlakkját használtam a tőlem már megszokott módon, a mutató és a kisujjamon. A mintás körmeim alapját a Golden Rose WOW 96-os árnyalata adta, a középső ujjarma pedig szintén egy Avon körömlakk, a Molten Metals család Copper színe került.


A minta

Az előbb kicsúszott a számon egy olyan szókapcsolat, hogy: "egyszerű minta". Nos, ez egy kis magyarázatra szorul, hiszen nem az elkészítése, leginkább a kinézete egyszerű. Ugyanis a csókos piros ajkak kialakítása igen csak lassú ecsetvonások sokaságával jött össze. Természetesen nem lettek egyformák az ajkak, hiszen ha akartam volna sem tudok teljesen azonosakat festeni, így lett egy kicsit teltebb és kicsit vékonyabb is, amelyeket össze vissza elszórtan helyeztem el. Először mindig a felső ajkat festettem meg oly módon, hogy két nagyobb pöttyöt festettem egymás mellé, ez adta a száj kupidó ívét, majd ezt keskenyítettem oldalirányba. Egy kis közt kihagyva alatta jöhetett az alsó ajakrész, ami már lényegesen könnyebb feladat volt.


Végül, hogy a középső körmömön ne árválkodjon az arany lakk, így 3-3 pöttyöt tettem a mutató és a kisujjam tövébe is ezzel. 
Mától ugyan érvényét veszti ezt a manikűr, de én bizony egész héten kitartóan hordani fogom.

Nektek hogy tetszett? Szoktatok Valentin-napi mintát festeni a körmötökre?

You May Also Like

11 megjegyzés

 1. Nagyon klassz manikűr lett, nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól mutathat egymás mellett ez a három szín. Ha nem mondod, hogy a kis csókos mintákat te festetted, azt hinném, hogy nyomdalemezzel készültek. Nagyon kis csinosak lettek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Többször is használtam már ezt a 3 színt együtt, örülök, hogy nem csak szerintem mutatnak nagyon jól egymás mellett :) Köszönöm a dicséretet, azért látszik rajtuk szerintem jócskán hogy nem nyomdázott :)

   Törlés
 2. Ránézésre azt hittem, hogy nyomdával készítetted a csókos mintákat, de akkor le a kalappal! Csodás lett, nem semmi türelemmel rendelkezel :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj köszönöm :D Annyira nem volt ám vészesen sok idő, főleg hogy nem került az összes körmömre, csak 4-re :) Több csók megfestésére az idegrendszerem nem lett volna alkalmas :D

   Törlés