3. Blogszületésnap és a teljes megújulás

by - március 28, 2016

Bizony bennem is régóta megfogalmazódott a névváltás gondolata, hiszen a Nikkii Fashion nagyon elhamarkodott és kezdetleges név volt a részemről. Nem gondoltam, hogy valaha eljutok odáig, hogy 3 éven keresztül hűségesen kitartok majd emellett a kezdetben roppant kezdetleges blog mellett.
Bizony nekem is hihetetlen kimondani, hogy 3 év, hiszen szinte csak úgy elröppent. Nagyon kellemes emlékeket idéző 3 év volt, rengeteg márkát és szépségápolással kapcsolatos praktikát és újdonságot kipróbálhattam és megismerhettem általa. A téma iránti szenvedélyem pedig nem hogy csillapodott, hanem még inkább fokozódott. Kezdetben nem számított a képek minősége, sőt sajnos a kiposztolt bejegyzések minősége sem. Aztán ahogy teltek a hónapok szépen lassan tanultam fotózgatni, picit érthetőbben fogalmazni, na és persze a sminkelés lakkozás témakörben is fejlődtem egy keveset. 

Büszke vagyok arra, hogy eljutottam idáig, és mivel az életem részévé vált a blogolás, ezért elengedhetetlen volt a névváltás. Az előző név ciki, és egy kicsit sem jellemez engem, hiszen nem mozdult el a blog divat irányba. Most viszont úgy érzem, hogy a névmódosítás következtében jól érzem magam az én második otthonomban, szívesen csinosítgatom, posztolgatok. Nem volt egyszerű feladat, már régóta dolgoztam rajta. No nem csak én, Nóri is nagyon sokat segített az új külső csinosítgatásában, a téma változtatásában, ehhez ugyanis én sajnos nem értek. Innen is szeretném ezt Neked nagyon szépen megköszönni még egyszer. 

A szavakat pedig tovább nem szaporítanám, remélem, hogy szívesen időztök itt nálam a továbbiakban, és remélem sok-sok blogszülinapot ünnepelhetünk még együtt.

You May Also Like

16 megjegyzés

 1. Nagyon szívesen! Boldog blogszületésnapot, és még sokat kívánok! :))

  VálaszTörlés
 2. Boldog blogszülinapot kívánok! :)
  Gratulálok a névváltoztatáshoz és a blog új, csinos külsejéhez is, nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Boldog blogszületésnapot kívánok! :)

  VálaszTörlés
 4. Boldog blogszülinapot :) Én is így érzek a blogom nevével kapcsolatban, így a hamarosan közelgő blogszülinap alkalmából hasonló változtatást tervezek :) 😆

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) És akkor neked is sok sikert a névváltáshoz :)

   Törlés
 5. Boldog blogszülinapot! :) Tetszik az új külső, nagyon kifinomult lett. Még sok sok szülinapot kívánok a blognak :)

  VálaszTörlés
 6. Boldog Blogszülinapot! :) Szuper lett az új név és a dizi is! ;)

  VálaszTörlés
 7. Hű nagyon szép lett a blogod! Gratulálok a szülinaphoz! :)
  Lassan nekem is tájékozódni kellene, hogy hogy lehet ilyen szép külsőre váltani blog terén. :)

  VálaszTörlés